بر اثر یک رشته حمله همزمان از سوی مهاجمان انتحاری در غرب و انفجار بمب کنار جادهای در شمال افغانستان، دست کم ۳۷ تن کشته و ۱۳۰ تن مجروح شدند.
خونینترین حمله انتحاری حوالی ساعت سه بعد از ظهر روز سهشنبه ۲۴ مردادماه ۱۳۹۱، در شهر زرنج، مرکز ولایت نیمروز در نزدیک مرز مشترک با ایران رخ داد که طی آن شش مهاجم انتحاری حملههای پیدرپی خود را در چند نقطه شهر انجام دادند.
محمد قاسم خضری، معاون والی نیمروز گفت که ابتدا دو حملهکننده انتحاری که مجهز به اسلحه خودکار و کمربند انتحاری بودند در جاده ورودی شهر و یک مهاجم نیز در یک بازار پرجمعیت در نزدیک بیمارستان مرکزی شهر، جلیقه خود را منفجر کردند.
وی گفت: «حمله سوم خونینترین حمله بود و هنگامی صورت گرفت که مردم برای خریداری میوه و شیرینی به مناسبت فرارسیدن عید فطر در یک بازار موقت محلی مقابل بیمارستان شهر گردهم آمده بودند.»
به گفته خضری، براساس گزارشهای اولیه دست کم ۲۷ تن در این حملهها کشته و ۱۱۰ نفر مجروح شدند که وضعیت شمار زیادی از مجروحان به علت شدت انفجار وخیم است.
معاون والی نیمروز افزود که نیروهای امنیتی از قبل اطلاعاتی را در مورد حمله احتمالی مهاجمان انتحاری دریافت کرده بودند و بر این اساس توانستند سه تن از مهاجمان را قبل از اینکه کمربندهای خود را منفجر کنند، از پای درآورند.
به گفته این مقام محلی ولایت نیمروز، این اطلاعات شب گذشته بعد از کشته شدن دو مهاجم انتحاری در عملیات پلیس در روستایی در شرق زرنج به دست آمد.
به گفته وی در این عملیات، یک خودروی بمبگذاری شده، اسلحه خودکار، دو جلیقه انتحاری و اطلاعاتی از این دو مهاجم انتحاری به دست آمده بود. همزمان با این رویداد خونین، بر اثر یک انفجار خونین دیگر در منطقه دشت ارچی در شمال افغانستان، ده تن کشته و ۲۰ تن مجروح شدند.
لعل محمد احمدزی، سخنگوی فرمانده پلیس حوزه شمال افغانستان گفت این رویداد بر اثر یک بمب کنار جادهای رخ داده است. گروه طالبان که همواره مسئولیت حملههای مشابه را برعهده گرفته تاکنون در این زمینه ابراز نظر نکرده است. پیش از این وزارت کشور و دفاع افغانستان در مورد افزایش حملههای طالبان طی ماه رمضان هشدار داده بودند.
برای دوهفته داشتند بازی های “ولمپیک” را از طریق ماهواره تماشا میکردند. تا همین دیروز هم داشتند برای مدال نیک پا هورا میکشیدند. اما امروز دیگر بازیها المپیک تمام شده و “طالبان افغانی و ایرانی باید سر “کار” بروند. کارهای “آبرومندی” از قبیل قتل و ادم ربایی و اتش سوزی و تجاوز و سنگسار و شلاق زدن و امر به معروف و نهی از منکر و غیره که بر اثر بازی های المپیک برای مدتی کنار گذاشته بودند.
کاربر مهمان / 14 August 2012
همانطور که جیب زن ها کیف پول رو از جیب مردم می زنن بدون اینکه متوجه بشن ..همینطور هم میتونن بمب های قوی و بسیار سبک رو در جیب و بخچه و زنبیل مردم بی خبر بیندازند و با کنترل از راه دور منفجر کنند …آیا کسی که خود را منفجر می کند از خودش نمی پرسد که با این عملش فقط فحش و نفرت کشته شدگان فقط نصیب روحش میشود و بس ؟؟!!
البته دولت های و حکومت های قلابی در مرحله اول سعی در ترساندن مردم از به دور هم نشینی ها و گرد همائی غیر قابل کنترل است که آن چه در میدان سبزی فروشی باشد …چه در مدرسه …چه در ایستگاه اتوبوس و چه در عروسی و مراسم عزاست …
haghighatgo / 15 August 2012