وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وجود صندلی‌های فروشی در دانشگاه‌های دولتی ایران را انکار کرد. منصور غلامی گفت در صورت مشاهده مواردی از این دست، متخلفان مورد پیگرد قضایی قرار می‌گیرند.

منصور غلامی، وزیر علوم

بحث صندلی‌های فروشی دانشگاه‌ها موضوع تازه‌ای نیست. در سال‌های گذشته دانشجویان بارها به این موضوع اعتراض کرده‌اند. رسانه‌های دولتی نیز در خصوص پذیرش دانشجویان بدون کنکور در رشته‌های رقابتی دانشگاه‌ها از جمله پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی، گزارش‌هایی را منتشر کرده‌اند.

این موضوع اما بار دیگر با جنجالی شدن ماجرای مریم مقتدری داغ شد. او که با عنوان «دانشجوی قلابی دندان‌پزشکی دانشگاه شهید بهشتی» شناخته می‌شود در افشاگری‌های اخیرش در اینستاگرام از وجود صندلی فروشی در دانشگاه‌های کشور خبر داد و به این ترتیب بحث شفاف‌سازی شیوه پذیرش دانشجویان بار دیگر مورد توجه قرار گرفت.

منصور غلامی، وزیر علوم که چندی پیش در واکنش به افشاگری درباره رانت‌های پژوهشی گفته بود در دانشگاه‌ها پدیده‌ای به نام رانت پژوهشی ندارد، این بار نیز به سبک و سیاقی مشابه گفت:

«ما پدیده‌ای به عنوان فروش صندلی در دانشگاه‌های زیر مجموعه خود نداریم چرا که این موضوع جرم و تخلف محسوب می‌شود و وقوع چنین پدیده‌ای در زیرمجموعه ما امکان ندارد.»

وزیر علوم تاکید کرد:

«هیچ کسی صاحب امضای طلایی نیست که بخواهد تخلفی با عنوان فروش صندلی انجام دهد.»

او در عین حال گفت در صورت وقوع چنین جرمی، پرونده آن قابل ارجاع به قوه قضاییه است.

مریم مقتدری گفته بود یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی با تایید رزومه علمی‌اش، او را در دانشگاه پذیرفته است.

غلامی اما تصریح کرد اگر تخلف از سوی اعضای هیات علمی رخ داده باشد، در کمیته تخلفات اعضای هیات علمی و هیات انتظامی قابل پیگیری است.


در همین زمینه: