وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز یکشنبه ۲۰ مرداد ماه خبر از برداشتن دیوار اطراف دانشگاهها توسط این وزارتخانه داد. منصور غلامی در همایش مسئولان شهرهای یادگیرنده یونسکو با تاکید بر لزوم ارتباط جامعه شهری با دانشگاه گفت: «استفاده از فضاهای دانشگاهها به شکلی که در راستای خدمات شهری قرار گیرند بسیار مطلوب خواهد بود و ما در نظر داریم برای ارتباط بیشتر دانشگاه و جامعه، دیوارهای دانشگاهها را حذف کنیم تا همگان با بخشهای مختلف دانشگاهها آشنا شوند.» با وجود این اظهارات وزیر علوم، بعید به نظر میرسد که نهادهای امنیتی با چنین تصمیمی موافقت کنند چون باز شدن فضای دانشگاهها مقابله با تجمعات صنفی، سیاسی و دانشجویی و سرکوب احتمالی آنها را دشوار میکند. غلامی اما در همایش مسئولان شهرهای یادگیرنده یونسکو گفت: «آموزش شهروندی و زندگی اجتماعی امر مهمی است و در این زمینه نیز همکاری با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و حتی آموزشوپرورش میتواند در بهبود این نوع آموزش مؤثر باشد.»
11 August 2019
ای عوام کجای کارید باز کردن فضای دانشگاه سرکوب رو سخت می کنه؟ دانشگاه تهران رو نمی دونم اما تو بقیه دانشگاه ها ضد شورش خدا خدا می کنه دانشجوها از محوطه دانشگاه خارج بشن که یه دلی از عزا در بیاره
مسعود / 11 August 2019
از یک طرف ادعای میکنند که دیوارها را برمیداریم تا بین «دانشگاه و مردم» نزدیکی ایجاد بشه! و از طرف دیگه تمام پردیس های دانشگاهی را به خارج از شهرهای انتقال میدهند! برداشتن دیوارها پیشکش، شما گیت های ورودی دانشگاه ها و حراست های فیزیکی بددهن و بی تربیت را از ورودی دانشگاه ها بردار، ارتباط خودش برقرار می شود. وقتی تمام دانشگاه ها را مملو از دوربین مداربسته کردید، گیت رورودی با اثر انگشت برای ورود به دانشگاه قرار دادید، انواع حراست گذاشتید و استادان و دانشجویان را ممنوع الورود کردید، چه جای این گزاف گویی ها و سخنان بیهوده است؟
کارو / 12 August 2019