نماينده اصولگرای مردم تهران در مجلس نهم گفت در بعضی از مهدکودک‌ها فرهنگ اروپايی به کودکان آموزش داده می‌شود و نيازی به آن‌ها نيست.

به گزارش منابع خبری ايران، لاله افتخاری، نماينده پيشين مجلس امروز سه‌شنبه، ۱۳ تيرماه در همايش ملی برترين‌های مديريت روستايی گفت: “برپايه برنامه‌ريزی دشمن، مهدکودک‌هايی در شهرها و روستاها ايجاد شده‌اند تا فرزندان را از مادران جدا کنند.”

وی “دامن مادر برای تربيت کودک” را بهتر از مهدکود‌ک‌ها دانست و افزود: “در بعضی از مهدکودک‌ها تربيت اروپايی به فرزندان ما آموزش داده می‌شود. فرزندان ما نبايد اين فرهنگ را آموزش ببينند.”

مخبر فراکسيون زنان مجلس، پيش از اين، اجرای طرح دورکاری را دارای مزايای بيشتری برای زنان کارمند دانسته و افزوده بود: “زنان کارمند با اجرای اين طرح، کمتر مجبور می‌شوند فرزندان خود را تنها گذاشته يا به مهدکودک بفرستند همچنين نگرانی‌های آن‌ها از تنها بودن فرزندانشان در منزل کاهش می‌يابد.”

لاله افتخاری: فرزندان ما نبايد فرهنگ غربی را در مهدکودک‌ها آموزش ببينند

از ديدگاه اين نماينده مجلس، حذف ماده ۲۳ از لايحه‌ حمايت از خانواده که اعتراض‌های بسياری را از سوی مدافعان حقوق زنان به دنبال داشت، ربطی به اعتراض‌ها نداشته است.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، گفته بود: “برای ما مهم نيست که عده‌ای اعتراض کنند. برای ما مهم است که احکام شرع پياده شود.”

سال گذشته، ماده ۲۳، لايحه حمايت از خانواده که به مردان در صورت داشتن توان مالی، بدون داشتن اجازه از همسر اول، اجازه ازدواج مجدد می‌داد، پس از تغييراتی، از جمله مشروط کردن ازدواج مجدد به شروط ۱۰ گانه، سرانجام، در کميسيون حقوقی مجلس حذف شده بود.

۱۵ فروردين‌ماه سال جاری، خبرگزاری فارس، به نقل از ولی‌الله نصر، مديرکل بهزيستی استان تهران نوشته بود:” با مهدکودک‌هايی که “برنامه‌های غير اخلاقی از جمله رقص” به کودکان آموزش می‌دهند برخورد می‌شود.”

اين در حالی است که به‌دستور وزارت آموزش و پرورش ايران از پايان مردادماه سال گذشته در کلاس‌های پيش‌دبستانی، دخنران و پسران اجازه ندارند در کنار هم باشند.

وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ايران در دستور خود آورده بود: “اختلاط نوآموزان دختر و پسر در کلاس‌های پيش‌دبستانی ممنوع است و فقط در مراکزی که تعداد نوآموزان به حد نصاب نرسد اين امر با کسب مجوز از آموزش و پرورش منطقه بلامانع می‌باشد.”

همچنين در اسفندماه سال گذشته، حجت‌الاسلام وحيد حاتمی، مدير مرکز رشد تخصصی علوم قرآنی دانشگاه تهران ترويج مهدکودک‌های قرآنی‌ در سطح جامعه را از جمله مهم‌ترين برنامه‌های اين مرکز در سال ۱۳۹۱ اعلام کرده بود.

ارديبهشت سال ۱۳۸۹ نيز مصطفی محمدنجار، وزير کشور دولت دهم در گردهمايی مديران کل امور زنان استانداری‌های کشور با بيان اين‌که “هم‌اکنون در مهدکودک‌ها شاهد ناهنجاری‌هايی هستيم” ابراز اميدواری کرده بود که “با آموزش مربيان و آموزش بازی‌های مناسب به کودکان، فرهنگ اسلامی در مهدکودک‌ها آموزش داده شود.”