استعفای وزیر آموزش و پرورش به تأیید حسن روحانی رسید. دفتر سخنگوی دولت اعلام کرده که استعفای او به دلیل شرکت در انتخابات مجلس صورت گرفته است.
سرانجام پس از چند ساعت گمانهزنی برخی از رسانههای ایران درباره استعفای محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، دفتر سخنگوی دولت شامگاه پنجشنبه ۱۶ خرداد اعلام کرد که حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی با این استعفا موافقت کرده است.
دفتر سخنگوی دولت اعلام کرده که محمد بطحایی به دلیل شرکت در انتخابات مجلس از سمت خود استعفا داده است. این در حالی است که هنوز حدود ۶ ماه به ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس باقی مانده و ۱۰ آذرماه سال جاری ثبت نامها به مدت یک هفته انجام خواهد شد.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند سال جاری برگزار خواهد شد.
حسن روحانی سرپرست وزارتخانه آموزش و پرورش را روز شنبه آینده اعلام خواهد کرد.
رسانههای ایران صبح پنجشنبه خبر از استعفای محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش را منتشر کردند اما این خبر بهطور رسمی از سوی دولت تأیید نشده بود. برخی استعفای بطحایی را به دلایل شخصی و برخی دیگر به عدم حمایت دولت از چند خواسته معلمان، از قبیل رتبهبندی فرهنگیان و معوقات آنها، نسبت دادند.
کانال تلگرامی «معلمان عدالتخواه» صبح پنجشنبه در اینباره نوشت: «مستقل از درستی یا نادرستی خبر، فرهنگیان از رفتن وزرای بیخاصیت خوشحال میشوند اما سئوال اینجاست که چه کسانی جایگزین میشوند؟ از نجفی تا بطحایی به جای برکناری و استعفا بهخاطر خیانت و ناکارآمدی باید محاکمه شوند.»
محمد بطحایی در سال ۱۳۹۶ بهعنوان وزیر آموزش و پرورش جایگزین فخرالدین احمدی دانشآشتیانی شد. در شهریورماه گذشته طرح استیضاح محمد بطحایی که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته بود با ۲۰ امضا تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد. در خردادماه گذشته نیز به دنبال انتشار خبر آزار جنسی چند دانشآموز به دست یکی از مسئولان دبیرستان پسرانهای در غرب تهران، شماری از معلمان و فعالان مدنی و صنفی با انتشار نامهای سرگشاده خواستار استعفای وزیر آموزش و پرورش شدند.
در یک سال اخیرِ مسئولیت بطحایی در آموزش و پرورش معلمان ایران بارها برای دستیابی به خواستههای خود بهشکل سراسری دست به اعتصاب زدند اما دولت به خواستههای آنها توجهی نکرد. آنها خواستار رفع تبعیض و اجرای طرح رتبهبندی، توقف طرح معلم تماموقت، آزادی معلمان زندانی و متوقف کردن پروندهسازی امنیتی و سرکوب معلمان هستند. حق آموزش رایگان و توقف روند پولی شدن آموزش و پرورش از دیگر خواستهای معلمان است.
بطحایی آبانماه گذشته درباره اعتصاب سراسری معلمان ایران گفته بود: «اینکه همکاران ما به دلیل اعتراض به وضع موجود در کلاسهای درس حاضر نشوند و کلاسها تشکیل نشود، کار درست و پسندیدهای نیست، زیرا بالاخره در این میان حق و حقوق دانشآموزان از بین میرود.»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
توضیح:
این خبر با اطلاعات تازه بروز شد و تیتر و متن و عکس آن تغییر کرد.
بیشتر بخوانید:
ایشان متوجه شده اندکه با این سیستم نمیتواند کارمثبتی انجام بدهد …اگراونچه من فکرمیکنم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ درودبرایشان…
محمدوفایی / 06 June 2019