علی مطهری، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی سوم اردیبهشت در گفتوگو با وبسایت خبری «عصر ایران» تصویبنشدن لایحههای مربوط به پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) را «به نفع آمریکا» دانست. او گفت که نپیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی «مشکلات بیشتری برای روابط بانکی و مالیمان ایجاد میکند». به گفته مطهری، نباید ارتباطی بین تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا برای گنجاندن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی آن کشور و تصویب لایحههای «الحاق به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم» (CFT) و «الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)» در مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود نظام داشته باشد. نایبرئیس مجلس در عین حال اعضای مجمع تشخیص را تلویحاً به فرمانبرداری تام از مقام رهبری متهم کرد و گفت: «اعضا مجمع تشخیص مصلحت نظام خیلی از خودشان رای ندارند [...] اگر اشارهای شود همه اعضا موافق میشوند و اگر اشاره برعکس باشد همه مخالف میشوند... در حالیکه طبق قانون مجمع تشخیص بازوی مشورتی رهبری است و این افراد باید فکر و مشورت بدهند نه اینکه خود منتظر اشارهای باشند.» ایران به طور موقت از فهرست تحریمهای گروه ویژه اقدام مالی کنار گذاشته شده است و چهار ماه دیگر برای پیوستن به این نهاد بینالمللی ضدپولشویی فرصت دارد. تا کنون مواضع ضدونقیضی از علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی دراینباره منتشر شده است. او زمانی کنوانسیونهای ضدپولشویی را «استعماری» خوانده بود اما پس از انتشار خبر مخالفت او با تصویب CFT در مجلس خبرگزاری «فارس» گزارش داد که او گفته درباره تصویب این لایحه «به جمعبندی نرسیدم و نظر خاصی ندارم».
24 April 2019
آقای مطهری تازه متوجه شدهاند که اعضای مجمع مستقل نیستند!!
عجب! چه دیر متوجه شدند! یعنی ایشان فکر میکنند که خودشان بعنوان نایب رئیس مجلس مستقل هستند؟
کاش ایشان تشریح میکردند که منظورشان از استقلال چیست! چون در این نظام ولایی تمام مفاهیم تعبیر دیگری دارند، گاهی حتی در جهت 180 درجه تعبیر میشوند.
استقلال برای فرد محجور و سفیه، در حد تأیید سخنان ولی امر مسلمین جهان تفسیر میشود.
روزی در کلاس درس پدر ایشان (آیت الله مطهری) گفتم علی در جایگاه یک سیاستمدار(خلیفه مسلمین)، انسانی صادق و رک بود، در حالیکه اگر سیاستمدار بود بسیار موفق میشد، چون درد مردم را داشت. ایشان مرا مورد سرزنش قرار داد و گفت تو در جایگاهی نیستی که از او ایراد بگیری. که همین مسئله باعث ترک تحصیل موقتی من شد. و سپس در رشته علوم طبیعی ادامه تحصیل دادم.
امروز پس از بیش از 50 سال از آن روز، میبینم که او هم به حرفهای من معتقد بود اما در کلاس درس ظاهر را حفظ کرد. چون پسرش نه تنها فردی راستگو نیست، و سعی میکند تا واقعیت سیاه جمهوری اسلامی را طور دیگری بنمایاند، بلکه اعتقادی به علی و راه روش علی هم ندارد، که اگر داشت باید سالها قبل دستکم از کارهای دولتی، خود را کنار میکشید تا آلوده به دنائت و پلشتی علیه مردم و کشور ایران نشود.
ناگفته نماند آن علی که مردم عادی میشناسند احتمالاً بسیار فرق دارد با آن علی که در دیکشنری سران جمهوری اسلامی تعریف و تفسیر شده است.
این انقلاب 57 اما، برای مردم ایران از نان شب هم واجبتر بود. چون باعث شد مطهریها و خمینیها و بهشتیها به مردم شناسانده شوند.
زمانی سخن این افراد همانند گوهری با ارزش در میان مردم عامی نقل قول میشد. اما این 40 سال به همه مردم فهماند که بیشتر این آخوندها، افرادی هستند که بیشتر از مردم جامعه تابع هوای نفس هستند؛ دزدی میکنند، جنایت مرتکب میشوند، دروغ میگویند، مکر میکنند، زنا میکنند، ربا میخورند و از همه مهمتر اکثریت قریب به اتفاقشان به خدا ایمان ندارند.
بردیا / 24 April 2019
سخن از عدالت که گفته میشود نمیدانیم منظور چیست. با آن عدالت که علی به آن معتقد بود آیا روا بود که به مردم نامسلمان حمله شود و سرزمینشان را ویران و غارت کنند و زنان و کودکان و نوجوانان را به کنیزی و بردگی ببرند، به آنها تجاوز کنند و اضافه بر نیاز را بفروشند؟ عدالت یعنی آنها را بتساوی میان مؤمنان تقسیم کنند ! بیت المال ! اصل درگیریهای مؤمنان بر سر چگونگی تقسیم و بهره برداری از بیت المال بود !
باز نسبت به آدمخوارانی چون خالدبن ولید و مثنی ابن حارثه شیبانی خدا پدر علی را بیامرزد.
بهرام / 24 April 2019