لیبی همچنان صحنه درگیری گروههای نظامی است. سازمان بهداشت جهانی میگوید: از آغاز درگیریها بیش از ۳۰ هزار تن آواره شدند. بیش از یک هزار تن نیز مجروح شدند.
سازمان بهداشت جهانی یکشنبه ۲۱ آوریل/ ۱ اردیبهشت در صفحه توئیتر خود اعلام کرد؛ از آغاز درگیریها در لیبی بیش از ۳۰ هزار تن آواره شدند.
درگیریها در لیبی از اوایل آوریل امسال میان نیروهای نظامی موسوم به «ارتش ملی لیبی» به فرماندهی خلیفه خفتر و نیروهای دولت «وفاق ملی» آغاز شده است. هر یک از این نیروها کنترل بخشهایی از طرابلس را در اختیار دارند.
نیروهای خلیفه خفتر از چهارم آوریل عملیات نظامی را برای کنترل طرابلس پایتخت لیبی آغاز کردند. در جریان این درگیریها دستکم ۲۲۷ تن کشته و بیش از یک هزار و ۱۲۵ تن زخمی شدند.
این درگیریها همچنان ادامه دارد و شبکه خبری «الجزیره» یکشنبه از شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در نقاظ مختلف طرابلس خبر داد. هنوز جزئیات تلفات این انفجارها مشخص نشده است.
براساس این گزارش، این انفجارها باعث توقف فعالیت تنها فرودگاه فعال لیبی در طرابلس برای چند ساعت شد.
ساکنان محلی گفتهاند که صدای چندین انفجار را شنیدند و چندین موشک را در آسمان مشاهده کردند که به سمت پایگاه نظامی نیروهای دولت «وفاق ملی» در منطقه «صباح» شلیک شده بود.
با این حال منابع خبری تا به حال گزارشی از جزئیات این انفجارها منتشر نکردهاند.
درگیریها در لیبی در حالی شدت گرفته که شورای امنیت سازمان ملل در جلسهای که دو روز قبل برگزار کرد نتوانست به توافق برای اقدام در این کشور دست یابد.
به گزارش خبرگزاری ها حدود ۲ هزار تن از ساکنان طرابلس جمعه ۱۹ آوریل در اعتراض به افزایش درگیریها و سکوت سازمانهای بینالمللی تجمع کردند.
لیبی از زمان سقوط معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ محل درگیری نیروهای شبه نظامی گروههای مختلف است.
در همین زمینه: