محمد علی افشانی، شهردار تهران میگوید برای مدیریت بهتر بحران باید شهروندان را سازماندهی کرد. بر این اساس، شهردار تهران در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران پیشنهاد داده تا «افراد متنفذ و امین در محلات» شناسایی و برایشان کارت صادر شود. به گفته افشانی، «زمان بحران این افراد امین مسئولیت توزیع امکانات به مردم محله را بر عهده میگیرند». او در توضیح طرح ابتکاریاش گفته «مصداق این موضوع زلزله سرپل ذهاب است که نمی دانستیم افرادی که امکانات می خواهند چه کسانی هستند. به عبارت دیگر پس از زلزله امکانات زیادی وارد شهر شده بود اما مردم همچنان از کمبود امکانات گلایه داشتند». افشانی مشخص نکرد که سازوکار انتخاب افراد «متنفذ محله» چیست. شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش هم از توقع زیاد از مسئولان مدیریت بحران انتقاد کرد و گفت: «واقعیت این است که به محض بروز بحران همه افراد طلبکار هستند. در صورتی که باید در آن لحظات سخت به مدیریت بحران روحیه داد و روحیه آنها را تقویت کرد.. اینکه در لحظه درگیری با بحران همه طلبکار باشند و مدیر بحران بدهکار رویکرد درستی نیست». او از رسانهها هم خواست در زمان بحران چنین رویکردی را در پیش بگیرند. افشانی زلزله و سیل را اصلیترین خطراتی خواند که تهران را تهدید میکند.
14 October 2018
دوستان این سخنان صادقانه مصباح یزدی را با ذچشمانتان گوش کنید:
على همان شخصيتى بود كه وقتى شنيد يك خلخال از پاى دخترى يهودى يا زرتشتى كشيدند گفت: «اگر مسلمان از اين غصه جان دهد و دق كند سزاوار است». على حاضر نمىشد يك خلخال از پاى يك دختر يهودى كشيده شود، حال آيا چنين كسى مىپذيرد بدون دليل ۷۰ هزار نفر را از دم تيغ بگذراند؟! اگر من و شما با طرز تفكر امروزى بوديم، درباره على چه مىگفتيم؟ آيا نمىگفتيم على آدمى است خشن، قسى القلب، بى سياست، و اوصافى از اين قبيل؟! ديگر بيش از اين جرأت نمىكنم گستاخى كنم. اما على فقط زمان خودش را نمىديد و فقط به فكر حكومت خودش نبود، او بايد الگوى حكومت اسلامى را نشان دهد، تا هر كس تا روز قيامت بخواهد حكومت اسلامى برپا كند از او الگو بگيرد”.
بعد بفهمید شهردار ی تهران این سرقتکده برای چه مردم را شناسایی می کند. اما خب چطور از پس هشتاد میلیون برخواهند آمد. شاید با قل هفتاد میلیون
الفزاده از تبریز / 14 October 2018
منظورش الوات و روحانیون محله ها هستند.
ناصر / 14 October 2018