جايزه‌ افق‌های تازه سال ۲۰۱۲ بولونيای ايتاليا برای چهارمين بار به انتشارات ‌شباويز از ايران رسيد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ايران (ايبنا)، کتاب “شنيدار پندار” که بازآفرينی فريده خلعتبری از داستان “کر و بيمار” يکی از داستان‌های مثنوی معنوی است توانست برای چهارمين بار جايزه افق‌های تازه بولونيای ايتاليا در سال ۲۰۱۲ را برای انتشارات شباويز به‌دست آورد.

علی بوذری تصويرگر و سعيد انصافی طراح گرافيک کتاب شنيدار و پندار بوده‌اند.

انتشارات شباويز پيش از اين، برای نخستين بار در سال ۲۰۰۴ توانست جايزه‌ افق‌های تازه بولونيا را برای تمامی‌ کتاب‌های منتشرشده‌ خود دريافت کند که اين روند، همچنان در تاريخ بولونيا به‌صورت استثنا باقی مانده است.

در سال ۲۰۰۶ نيز انتشار کتاب “تاپ تاپ تاپ” نوشته فاطمه مشهدی‌رستم با تصويرگری افرا نوبهار جايزه افق‌های تازه را برای شباويز به ارمغان آورد.

تصوير جلد كتاب “شنيدار پندار”

انتشارات شباويز در سال ۲۰۱۰ نيز اين جايزه را برای کتاب “دو دوست” نوشته هدا حدادی با تصويرگری وی به‌دست آورد .

فريده خلعتبری مدير انتشارات شباويز و نويسنده کتاب شنيدار پندار گفت: “در بخش افق‌های تازه که يکی از چهار بخش اصلی جايزه کتاب کودک بولونيا است کتابی راهگشا برای ايجاد راهی جديد در تصويرگری کتاب کودک و دارای نوآوری و خلاقيت، به‌عنوان کتاب برگزيده انتخاب می‌شود.”

اين نويسنده افزود: “همچنين اين جايزه به ناشر کتابی اهدا می‌شود که مجموعه فعاليت‌های نويسنده و تصويرگر را به‌درستی مديريت کرده باشد.”

جايزه افق‌های تازه روز دوشنبه ۱۹ مارس برابر با ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۰ در بولونيا به انتشارات ‌شباويز اهدا خواهد شد.

“شاهزاده خانم” با تصويرگری فرشته نجفی، “کفش‌های آهنی” با تصويرگری فرشيد شفيعی، “پری را چه کسی با خود برد” از سپيده متوسل‌الحق و “دلت چه می‌خواهد حلزون” محمدرضا اکرم از مهم‌ترين آثار نشر شباويز هستند که تاکنون در کاتالوگ بولوينا و جوايز نوما و نمايشگاه بين‌المللی کودک و نوجوان آلمان برنده شده‌اند.

اگر چه انتشارت شباويز در طول سال‌های اخير بيشترين آمار جوايز بين‌المللی را در بخش کتاب کودک از آن خود کرده است اما چندان با اقبال و پشتيبانی مسئولان دولتی قرار نگرفته و شايد بتوان گفت که نام شباويز در خارج از مرز‌های ايران شناخته شده‌تر از مرزهای داخلی است.