سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی اتهام دست داشتن ايران در انفجارهای روز گذشته بانکوک را رد کرد.
به گزارش منابع خبری ايران، رامين مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ايران متهم کردن ايران در اقدامات تروريستی روز گذشته در پايتخت تايلند را در راستای “تخريب روابط دوستانه و تاريخی بين ايران و تايلند” دانست.
مهمانپرست اتهامهای دولت اسرائيل به ايران در مورد انفجارهای بانکوک را “واهی” خواند و گفت اين موضوع ادامه اتهامهايی است که دولت آمريکا در مورد ترور سفير عربستان در واشنگتن به ايران میزند.
روز گذشته ۲۵ بهمنماه (۱۴ فوريه) سه انفجار مرکز بانکوک پايتخت تايلند را لرزاند. يک ايرانی بر اثر انفجار بمبی که با خود حمل میکرد يک پای خود را از دست داد. پيش از انفجار اين بمب، خانه اجارهای فرد مزبور که گفته میشود سعيد مرادی نام دارد در نزديکی مرکز بانکوک نيز منفجر شد. سومين انفجار نيز در همين محله که اکامای نام دارد، رخ داد.
پليس تايلند احتمال میدهد که اين فرد عامل اصلی انفجار بمبها باشد.
رامين مهمانپرست گفت جمهوری اسلامی ايران مسبب اينگونه اقدامات تروريستی را عاملان اسرائيل با “اهداف پنهان و جنايتکارانه” میداند
يک نفر ديگر در همين رابطه در فرودگاه بانکوک دستگير شد و پليس به دنبال نفر سومی است که در اين ماجرا دست داشته است.
اين انفجار يک روز پس از دو بمبگذاری عليه سفارتخانههای اسرائيل در هند و گرجستان روی داد که دولت اسرائيل، ايران و حزبالله لبنان را به دست داشتن در آنها متهم کرد اما ايران اين اتهام را رد نمود و رامين مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ايران گفت انفجارها کار خود اسرائيل است.
ايهود باراک، وزير دفاع اسرائيل که هماکنون در سفر آسيايی بهسر میبرد پس از انفجارهای بانکوک حکومت ايران را به دست داشتن در اين رويداد متهم کرد.
باراک در سنگاپور گفت: “اقدام تروريستی در بانکوک يک بار ديگر ثابت میکند که ايران و وابستگان آن به گسترش رعب و وحشت ادامه میدهند.”
رامين مهمانپرست در پاسخ به اين اتهام گفت: “همزمانی ادعاهای بیاساس اين رژيم در مورد دست داشتن کشورمان در انفجارهای گرجستان و هند با حوادث بانکوک، حاکی از توطئه اين رژيم با سناريوسازی و فضاسازیهای مشکوک میباشد.”
سخنگوی وزارت امور خارجه ايران افزود: “رژيم صهيونيستی و دولت آمريکا ماه گذشته نيز با اعلام هشدارهايی در برخی رسانههای وابسته به خود تلاش کردند وضعيت امنيتی تايلند را پرمخاطره نشان دهند که با درايت مقامات تايلندی و اعتراض شديد آنان مواجه شد و البته اين امر نشانگر برنامهريزی و تلاشهای سوء رژيم صهيونيستی در راستای سناريوی کنونی بوده است.”
در نيمه ماه ژانويه پليس تايلند يک لبنانی مشکوک به اقدام تروريستی در بانکوک را بازداشت کرد. وی مواد مورد نياز برای تهيه يک بمب را در اختيار داشت.
بر پايه اطلاعاتی که آمريکا و اسرائيل به تايلند داده بودند، نيروهای امنيتی در محلههای بانکوک، بهويژه در محلههای توريستی افزايش يافته بودند.
به گفته مقامهای تايلندی نام لبنانی دستگيرشده عطريس حسين بود که گذرنامه سوئدی داشت و با حزبالله لبنان در ارتباط بود.
مهمانپرست در پايان سخنان خود هرگونه فعاليت تروريستی را محکوم کرد و گفت جمهوری اسلامی ايران مسبب اينگونه اقدامات تروريستی را عاملان اسرائيل با “اهداف پنهان و جنايتکارانه” میداند و اعلام کرد که جمهوری اسلامی حاضر است جهت روشن شدن ابعاد اين رويداد با دولت تايلند همکاری کند.
تو که همه را تکذیب میکنی بگو اینها یهودیهایی هستند که از ایران به اسراییل رفتند وپاسدارها را ترور کردند و پاسپورت های انها را در جیب خود گذاشته اند.
کاربر مهمان / 15 February 2012
http://news.gooya.com/politics/archives/2012/02/136036.php
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 15 February 2012