روزنامه روزگار چاپ تهران عصر امروز برای سومین بار از سوی دادستانی به‌طور موقت، توقيف شد.

 بنا به گزارش رسيده به زمانه، اين روزنامه از امروز يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ به مدت يک ماه توقيف شده است.

روزنامه روزگار ظاهراً به دلیل تيتری در مورد “ماکت مقوايی” آيت‌الله خمينی و همچنين مصاحبه محمدرضا خاتمی از اعضای جبهه مشارکت، حزب اصلاح‌طلب در ايران، توقیف شده است.

با این حال مدیر مسئول روزنامه روزگار می‌گوید این روزنامه توقیف نشده، بلکه فعالیتش به مدت یک ماه تعلیق شده است.

تيتر يک روزنامه روزگار امروز به اعتراض شماری از شخصيت‌ها نسبت به ماکت “مقوايی” آيت‌الله خمينی، رهبر انقلاب ايران، اختصاص يافته بود.

روز چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ در سالگرد مراسم انقلاب ۱۳۵۷ ايران، در شماری از فرودگاه‌های اين کشور، صحنه ورود آيت‌الله خمينی به فرودگاه مهرآباد تهران در سال ۱۳۵۷ با ماکتی از رهبر پيشين ايران نمايش داده شد.

روزنامه روزگار ظاهراً به دلیل تيتری در خصوص “ماکت مقوايی” آيت‌الله خمينی و همچنين مصاحبه محمدرضا خاتمی از اعضای جبهه مشارکت توقیف شده است

عکس اين ماکت نخستين بار از سوی خبرگزاری مهر منتشر شد. اين عکس‌ها در شبکه‌های اجتماعی از جمله فيس‌بوک بازتاب وسيعی داشت و بحث‌ها و واکنش‌هايی را به دنبال داشت.

همچنين در اين شماره محمدرضا خاتمی درباره انتخابات مجلس به روزنامه روزگار گفته بود: “نتيجه انتخابات آن چيزی نيست که از توی صندوق‌های رأی در می‌آيد، علی‌الظاهر اين‌طور است اما انتخابات مهندسی‌شده است و نتايج آن مشخص است.”

به گفته وی “نبودن اصلاحات در انتخابات خود به خود بخش عمده‌ای از اين انتخابات را خدشه‌دار می‌کند، اين هم کاری نبود که اصلاح‌طلب‌ها بخواهند انجام دهند، اصلاح‌طلب‌ها هم از اين جريان ناراضی هستند اما چاره‌ای هم ندارند، يعنی وقتی همه مجاری فعاليت‌های جريان اصلاح‌طلبی را می‌بنديد، اجازه نمی‌دهيد خودشان باشند، و می‌خواهيد بگوييد اصلاح‌طلبی بايد چه باشد و چه نباشد، خب طبيعی است که اصلاحات زير بار اين وضعيت نخواهد رفت.”

احزاب اصلاح‌طلب ايران گفته‌اند به دليل “آزاد و سالم نبودن انتخابات و زندانی بودن رهبرانشان” در انتخابات مجلس شرکت نمی‌کنند.

نهمين دوره انتخابات مجلس ايران ۱۲ اسفند سال جاری برگزار می‌شود.

محمدرضا خاتمی همچنين گفته است: “اصلاح‌طلب‌ها از طرف حاکميت و قدرت به شدت تحت فشار هستند.”

به گفته وی “اگر اصلاح‌طلب‌ها هنوز فعال هستند به خاطر اين است که اميدشان را به اصلاح‌پذيری نظام از دست نداده‌اند و سعی می‌کنند هر چه بيشتر اين روزنه‌هايی را که روز به روز بسته‌تر می‌شود باز کنند.”

روزنامه روزگار پيش از اين دو بار ديگر توقيف شده بود.

روزگار يک بار در سال ۱۳۸۵ به دليل “شبيه بودن” به يکی از روزنامه‌های توقيف شده، از سوی هيأت نظارت بر مطبوعات توقيف شد.

اين روزنامه پس از چند سال در بهمن ۱۳۸۹ انتشارش را از سر گرفت.

روزگار بار ديگر شهريور ۱۳۹۰ از سوی شعبه نهم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه به اتهام ” اتهام تبليغ عليه نظام و انتشار مسايل محرمانه کشور” به مدت دو ماه توقيف شد.

اين روزنامه چندی پيش انتشار خود را از سر گرفته بود.