عبدالله سامری، نماینده خرمشهر و مینوشهر در مجلس اعلام کرد که به دلیل شوری بیش از حد آب، آببهای شهروندان خرمشهری و آبادانی از یکم خرداد تا ۱۵ تیر رایگان است. سامری افزود مسئولان به دنبال آن هستند که کیفیت آب دو شهر آبادان و خرمشهر را بالا ببرند که «با اجرایی شدن طرح آبرسانی غدیر و رسیدن آن به سد کرخه کیفیت آب این دو شهر افزایش مییابد». هنوز اعتبار ادامه طرح آبرسانی غدیر تا کرخه از سوی کمیسیون انرژی مجلس تأمین نشده است. کیفیت آب شرب در خوزستان به دلیل تلاقی آب و فاضلاب بسیار پایینتر از میزان استاندارد است. ایرج نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اواسط فروردین ماه امسال از چندین مورد ابتلا به بیماری هپاتیت A در خوزستان به دلیل آلودگی آب خبر داده بود. او افت فشار آب در فصل گرما و کمآبی را از جمله دلایل آلودگی آب دانسته بود. در خوزستان اجرای طرحهای انتقال آب از جمله کوهرنگ ۱ و ۲ و تونل چشمه لنگان در بالادست سرشاخههای رود کارون و احداث سدهای عظیم در مسیر رودهای بزرگ دز و و کارون تأمین حقآبههای طبیعی در این استان را با مشکل مواجه کرده است. خوزستان علاوه بر مشکل آب با افزایش تصاعدی غلظت گرد و خاک معلق در هوا و آلودگی هوا نیز مواجه است.
20 June 2018
خوب طاقت بیاورند! ولی امر مسلمین جهان فرمودند که نباید خسته شوند ! رژیم برادر بشار اسد و حزب اله حسن نصراله و سران غزه و عراق و جاهای دیگر به پول نیاز دارند. این نظام مظلوم از کجا بیاورد که برای مردم ایران آب تامین کند ؟! ما دشمن داریم ! اگر نداشته باشیم هم ولی امر مسلمین جهان با بصیرتشان فراهم می کنند ! لازم است!
آذران / 20 June 2018
اینکه رژیم به اسد و همپیمانان منطقه ای کمک می کند و در واقع اموال ملی را به باد می دهد شکی نیست ، اما همه مشکل کشور را به این موضوع ربط دادن هم کار عاقلانه نیست ، وضعیت امروزی آب به نداشتن بودجه و پول ربطی ندارد ، انتقال آب به مناطق مختلف ، سد سازی بی حساب و کتاب ، هدر رفت 80 درصدی آب در کشاورزی ، ساخت صنایع نیازمند آب در مناطق خشک مثل پالایشگاه و فولاد و پتروشیمی و آلومینیوم و نیاز به انتقال اب برای انها و ….. در کنار همه اینها مثلا می بینیم در شهری مثل قم که اقلیمی خشک و بیابانی دارد ، در حاشیه شهر دریاچه مصنوعی بزرگی ساخته اند ، بارها دیده ام که شهرداری قم بلوارها و پارکها و … با آب می شورند ، در قم جدای از لوله کشی سراسری آب شهری ، یک سیستم لوله کشی آب شیرین در سطح شهر وجود دارد که در خیابانهای مختلف دستگاههای کارتی آب برای پر کردن بشکه های 10 و 20 لیتری قرار داده اند ، این نظام با یادآوری کمکهای احمقانه اش به همپیمانان خارجی ، دچار نگرانی نمی شود و جوابی هم به کسی نمی دهد و مشکلی را حل نمی کند ، برای این نظام باید هدر رفت اموال و ثروتهای طبیعی در شهرهائی مثل قم را یادآوری کنیم ، که چند برابر آن کمکهای خارجی هست ، فقط در این چندروزه مورد ویلای فیروزآبادی(امروز ویلا را تحویل داد) را مرور کنید تا ببینید که چرا باید حواسمان به هدررفت اموال و ثروت و طبیعت کشور به دست بخشی از هموطنان خودمان باشیم.
بهروز / 20 June 2018