حمیده زرآبادی، عضو فراکسیون زنان مجلس خبر داد که اصلاح ماده ۱۰۴۳ و ۱۰۴۴ قانون مدنی در خصوص اذن پدر برای ازدواج تقدیم مجلس شد. در صورت تصویب این اصلاحیه زنانی که شرایط پیش رو را داشته باشند دیگر نه نیاز به اذن پدر دارند و نه حکم دادگاه: ۲۸ سال سن، دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد، دارای ۵ سال سابقه کار و بیمه بازنشستگی. تا پیش از این، اگر زنان ایرانی بدون اذن پدر میخواستند ازدواج کنند باید از دادگاه اجازه میگرفتند. فرایندی که یکسال زمان میبرد. اکنون اگر طرح یک فوریتی اصلاح ماده ۱۰۴۳ و ۱۰۴۴ قانون مدنی به تصویب برسد، این فرایند به یکماه کاهش مییابد.
13 May 2018
دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد، دارای ۵ سال سابقه کار و بیمه بازنشستگی !!
در اسلام و فقیه تشیع، دختر باکره در صورت رشیده بودن می تواند بدون اذن پدر ازدواج کند. اما هیچ تعریف مشخصی نبوده متاسفانه/
از آنجا حکومت جمهوری اسلامی نظام ولایت فقیه مدعی حکومت اسلامی است، خودش در اجبار توهمی دیده تا در خصوصی ترین امور مردم دخالت کند! و اغلب هم به زیان مردم تمام میشود! اینها آمدند ابروی معضل درست کنند دارند چشمش را کور میکنند! یعنی بجای اینکه محدودیت را بردارند بدتر میکنند و محدودتر!
معنی رشادت، چیزی شبیه بلوغ عقلی است. اما ظاهرا کلمه ارشد در کارشناسی ارشد به شکل کمدی-تراژیک ملاک رشیده بودن دختر باکره است از نظر اینان!!!
دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد، / یعنی باز هم زدن بر طبل مدرک گرایی و تجارت مدرک ! هیچ دلیل من نمی بینم برای شرط گذاشتن به طور کل، چه برسد این شرط مضحک، مگر نیت کاسب کاری دانشگاههای پولی باشد! برای راه انداختن یک بساط جدید کاسبی!
دارای ۵ سال سابقه کار و بیمه بازنشستگی، این هم بی معنی است. حقیقتا مغزم سوت کشید از این همه حماقت یا بهتر بگویم تجاهل!!
شاید خواستند شرایط تشخیص بدون امر دادگاه مشخص کنند! نه خیر خانم های نماینده! دختر باکره رشیده همین که به سن قانونی 18 سال برسد و هیچ سند و مدرکی دال بر عدم بیماری روحی و جسمی نداشته باشد (اصل برائت) و پس قادر به تصمیم گیری باشد رشیده است از نظر من / طرف 18 سالس زندگی معقول کرده، پس انسان رشیده است. بدهی است هر انسانی جایزالخطاست و ممکن است گاهی اشتباه و تخلفی بکند، این امری بدیه است و هیچ کس معصوم نیست!
بر فرض مدرک تحصیلی می خواهید برای اینکه بر توانایی عقلی اش صحه بگذاریم، همان ابتدایی هم زیاده! چرا که همین خانم دختر باکره ، با 18 سال سن و سواد ابتدایی حق مهم رای دارد! کسی حق رای و حتی کاندیداتوری دارد و می تواند قانونا استخدام شود، عملا قانون و عرف او را رشیده قبول دارد وگرنه چگونه دارای این حقوق سیاسی و اقتصادی و اجتماعی است؟!
دارای حداقل / 14 May 2018