کالا که تولید شود، فراوان و پرشتاب، همه مسائل حل میشود. این شاهبیت همه قصاید سرمایهدارانه است: فرقی نمیکند هنری فورد آن را بسراید یا یک آخوند ایرانی موسوم به ولی فقیه.
امروز، ۱۰ اردیبهشت، یک روز مانده به روز جهانی کارگر، سیدعلی خامنهای، ولی فقیه ج.ا.، بار عام داد: این بار جمعی از کارگران را به درگاهش بردند.
حرف اول خامنهای «دشمن» بود، مثل همیشه. او گفت:
«یک راه مقابلهی دشمنان با نظام جمهوری اسلامی، مقابلهی اقتصادی است؛ راه دیگر، تحریک بعضی دولتهای کمفهم و بیتوجه منطقهی خودمان است.»
پس از تاختن به دشمنان و گفتن این که «اگر با ایران سینهبهسینه شوند، قطعاً ضربه میخورند و شکست خواهند خورد»، به ستایش از کالا و تولید بیشتر پرداخت و گفت که از نمایشگاهی که ویژه بازدید مقام معظم از کالاهای مختلف تولید داخلی ترتیب دادهاند، دیدن کرده و لذت برده است.
«دیروز دهها شرکت، محصولات خودشان را که همین کارهای دست شماست، اینها را آوردند اینجا ما دیدیم. از قماش و کفش و لباس دوخته و وسایل زندگی و لوازم تحریر و چینی و بلور بگیرید تا دارو و لوازم آرایش و وسایل خانه و یخچال و همهچیز، همهچیز اینجا دیروز به ما نشان دادند، که چند ساعت هم طول کشید؛ همهاش برجسته بود، همهاش ممتاز بود. انسان واقعاً مقابل نیروی کار داخلی سر تعظیم فرود میآورد.»
او پس از ستایش از کالا و تأکید بر لزوم تولید بیشتر و «حمایت از کالای ایرانی» به یاد مشکلات افتاد. نگفت مشکلاتی وجود دارد، گفت «مشکلاتی را مطرح کردند». بار مشکلات در سخن رهبر معظم از روی دوش کارگر برداشته شد و تقسیم شد میان عوامل مختلف:
«مشکلاتی را مطرح میکردند که این مشکلات، هم مال کارآفرین است، هم مال کارگر است. مشکل بیمه، مشکل کمبود امکانات، مشکل نقدینگی، مشکل موانع مالیاتی، مشکل از ناحیهی بانک، مشکل از ناحیهی وزارت اقتصاد، مشکل از جاهای مختلف.»
او در ادامه منظور خود را روشنتر کرد و نشان داد که مسئلهاش مشکل کارگران نیست، دغدغهاش بالا بردن ظرفیت تولید است:
«دیروز بعضیها به ما همین را میگفتند: آقا ما اینقدر امکانات داریم و اینجور داریم کار میکنیم، با یک سوم ظرفیت، با نصف ظرفیت. خب چرا؟ آن دو سوم دیگر، کارگرهایش کجایند؟ این میشود آن بیکاریِ متراکم در داخل کشور.»
کارگران در این سخن فقط زایده تولید هستند.
در منبر رهبر به مناسبت روز جهانی کارگر هیچ اشارهای نشد به اخراجهای جمعی، دستمزدهای پرداخت نشده، قراردادهای یک روزه و حداکثر یکماهه، فقدان ایمنی، تهدید و سرکوب مداوم کارگران و ممنوعیت تشکلیابی آنان.
این آقای ولی فقیه به راستی دچار اختلالات فهمی و بیانی است، بطوریکه حتی متوجه بار معنایی کلماتی که از آنها استفاده میکند نیست. مشخص نیست که چه استدلال عقلی و شرعی در حفظ ایشان در جایگاه رهبری وجود دارد، و چرا باید مقدرات یک کشور هشتاد میلیونی را بدستهای ناتوان و فرسوده چنین شخصی سپرده!!!؟؟؟!!
استفاده از کلمه “مقابله” برای حالتی است که حمله ای صورت گرفته باشد، مثلاً خامنه ای گفته: «یک راه “مقابله”ی دشمنان با نظام جمهوری اسلامی، مقابلهی اقتصادی است؛ راه دیگر، تحریک بعضی دولتهای کمفهم و بیتوجه منطقهی خودمان است.». شما چرا باید به قدرتمندترین کشورهای دنیا حمله کنید، تا آنها به ناچار در مقام مقابله برایند؟ شما یا دیوانه اید! یا قدرتی دارید که کسی از آن بی خبر است!! اما در جمله بعدی خود را افشاء می کند و می گوید: «مشکلاتی را مطرح میکردند که این مشکلات، هم مال کارآفرین است، هم مال کارگر است. مشکل بیمه، مشکل کمبود امکانات، مشکل نقدینگی، مشکل موانع مالیاتی، مشکل از ناحیهی بانک، مشکل از ناحیهی وزارت اقتصاد، مشکل از جاهای مختلف.».
آیا مشکل دیگری مانده که عنوان کنید؟ شما پس از چهل سال با کوهی از مشکلات (مشکلات فوق بعضاً لاینحل هستند، پس از کوه هم بزرگترند)، پروژۀ شکست خورده هسته ای و هزاران و هزاران ناکامی و شکست و جام زهر، چرا باید کشورهای به قول خودتان کم فهم و ابرقدرتهای دنیا را تحریک کنید؟ این ولی فقیه باید در تیمارستان بستری شود، وگرنه در آینده ای نزدیک باعث مرگ میلیونها انسان خواهد شد!
بهرام / 30 April 2018
البته حیف وقت اما چکنم ایراننمان را دپوست میدارم. از نویسنده انچه زیر عکس نحس خامنه ای نوشته تقاضا می میکنم تا این جمله ی ناجمله را برالیم معنی کند: ولی فقیه ج.ا. پساز حمله به «دشمنان»، کالا را محور منبرشخطاب به کارگران قرار داد و گفت «می خواهیم جوانان کشور را از بیکارینجات دهیسم».
آخر این چه جمله ای ست! بسکه کشتی به غریبی وطنت یاد رفت؟؟؟!!! البته شما صد بار نوشته ی ما چند تا دانشجو را سانسور کردید اما ما بازهم می آییم. هر کسی به قدر قدرتش به ما ظلم می کند. شما هم در این سایت برقدرتید! خوشبختانه ایران دارد سرپا می شود…
آقا با اشک به شما هشدار میدهم دیگر مقدسی در ایران نیست همه چیز آلوده به کثافت آلوده است.کثافت آلوده کثافتی که به این مکتب آلوده شده. یعنی نجس اندر نجس! اسلام دیگر پشیزی ارزش ندارد. اینروزها قرآنهای نیمه سوز در کوچه و خیابان یافت می شود همه آنرا میدانند و همه با ایما و اشاره به هم نشان میدهند، به هم خبر می دهند. شما را به آزادی دست از سانسور بردارید. ما هم جان به لبیم و هم جان برکف! مرگ بر حکومت اسلامی !مرگ بر این حکومت و اصل و اساسش.
ناصر منصوری / 30 April 2018
جامعه کارگری عوامفریبی در آستانه اول ماه مه را محکوم می کند!
شاخ و شانه کشیدن برای آمریکا، دهن کجی به آل سعود، تاکید بر خرید کالای داخلی، توصیه به دولت برای رفع مشکلات تولید و ستایش کسالت بار و تکراری از نیروی کار ایرانی و هوش و استعدادش، محورهای اصلی سخنان رهبر جمهوری اسلامی در جمعی بود که به عنوان «کارگران و کارآفرینان» برای سخنرانی امروز وی دست چین شده بودند.
با توجه به قدرت نیمه خدایی رهبر و برتری وی بر همه قوا و مداخله دائمی او در همه امور کشور، جامعه کارگری سخنان رهبر را به عنوان نمونه ای از پهن کردن بساط ریاکاری و عوامفریبی در آستانه اول ماه مه محکوم می کند.
رهبر جمهوری اسلامی که برای صغیر و کبیر فتوا می دهد به جای ستایش دروغین هوش کارگر ایرانی روشن بگوید که:
✔️راجع به برده داری نیروی کار و «جعاله» و «اجاره» نظرش چیست؟
✔️چرا در حالی که همه دنیا حق اعتصاب کارگران را به رسمیت می شناسند، وی همچنان اعتصاب کارگران را ن غیرقانونی می داند؟
✔️چرا دستمزدهای معوقه کارگران را که شرکت های وابسته به نهادهای تحت امر رهبر تا خرخره در ایجاد آن نقش دارند با تایید عملکرد این شرکت ها تایید می کند؟
✔️چرا جلوی امنیتی و قضایی شدن اعتراضات صنفی و مطالباتی نیروی کار را نمی گیرد؟
کارگر / 30 April 2018
ادامه
✔️چرا دستگاه قضایی که آلت دست رهبر است دست از سر فعالین کارگری و کنشگران حقوق صنفی معلمان برنمی دارد؟
✔️چرا اطلاعات سپاه که تابع رهبر است همچنان از مخوف ترین و ضد کارگری ترین نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور و پیگیر پرونده سازی و سر به نیست کردن سازمانگران تشکل های مستقل صنفی و طبقاتی است؟
✔️چرا نمایندگان ولی فقیه در سراسر کشور بساط فرعونی، جبروتی و زدوبندهای مافیایی با مفسدان دانه درشت محلی را پایان نمی دهند؟
✔️چرا چکمه های خونین برادران سپاه و بسیج به عنوان مالکین شرکت ها، معادن و کارخانه های «خصولتی» را از سینه کارگران برنمی دارند
✔️چرا رهبر به سیاست های ماجراجویانه؛ به عربده کشی ها و قربانی کردن مردم در مسلخ رویاهای ارتجاعی توسعه طلبانه منطقه ای و حمایتش از فرماندهان قاچاقچی و دارندگان بیش از صد اسکله خصوصی که دمار از روزگار تولید داخل و کالای ایرانی درآورده اند، پایان نمی دهد؟
✔️چرا 70 درصد بودجه کشور را که باید خرج عمران و آبادی و پایان دادن به رکود، رونق اشتغال، کاهش بیکاری و بهبود شرایط معیشتی و زندگی کارگران و زحمتکشان شود، با قلدری از سوی رهبر و نهادهای نامنتخب وابسته به رهبری مصادره می شود؟
کارگر / 30 April 2018
انتقات به به عدم برخودرای از حمایت کافی درست است. اما خطر الان عقب گرد و پسرفت است! اساس پس از سقوط بلوک شرق کمونیستی، سرمایه سالاری دنیا دارد به جنگل برگی نوین تبدیل میکند!
الان دارند ماخالفت میکنند یا تعیین حداقل دستمزد. / دراند حمایتهیاب یمه یا نابود میکنند./قراردادهای سفید امضاء! انواع مظالم دوران برده درای و پیشامدرن دارد باز میگردد.
****
اما من مخالف دخالت دولت در ایجاد و ادامه پروزه های عمرلانی هستم. دیگر این روش فقط رانت و فراسیش سرمیاه ملی است.
بایست صندق توسعه انحالال و همه درامدهیا نفتی مستقیم به صورت دلاری-ارزی به همه مردم داده شود.
حکومت مرجع صالح و پاکدستی باری ثروت ملی نیست.
باید همهش کرتهای ملی-دولتی-حکومتی-خصولتی سهاشم فروا و رایگان میان همه تزویع شود و دولت فقط مالیات بیگرد.
دولت اعلام کرده 700 هزار ملیارد تومان پروزه عمرانی ناتمام است!!!
این پروزه ها که متوسط ده سال عمر دراند دیگر ارزش ادامه ندراند. اگر میخواست فایده داشته باشد دیگر ندراد. اینها فقط بودجه کشور میبلعند.
95% جمعیت کشور از گاز و برق و آب و تلفن قابت و همراه و جاده شوسه و اسفالته برخواردند/ مشکل کمبود قدرت خرید است! مردم پول استافده زا این اکانت را ندراند!! .به اندزه کافی هم دمانگاه و خانه بهداشت درتس شده، دیگر پروزه ای عمرانی عمده نیست . بجز چند طرح مهم مانند راه اهعن مشهد-چابهار و راه آهن غرب و اتصال به عراق، اساس هیچ پروژه مهمی نیست. بقیه کارها باید توسط بخش سرمایه گذار خصوصی واقعی باشد. یعنی سرمایه دار پول داشته باشد ونه بیاید با رانت از پول نفت وام بگیرد و بعد هم پس ندهد.
یعنی عملا اینها دیگر از حیث انتفاع خارج شده و عمدتا زمین ها هایشان ارزشمعقولی دارند . باید اینها فروخته یا وگذار شود و پولش نقدا به حساب یارانه مردم مساوی تقسیم شود.پیش!
اگر قدرت خرید مردم به اندازه سال برسد 1390(هفت سال ) آن وقت میلیون ها شغل ایجاد می شود بار ونق بازار مصرف. مثلا لاقل 50% مصرف مردم کم شده!
تنها با توزیع ثروتهای میل میتوان به بحران فقر و کمبود مزد پرداخت. شما بخش تولدی بخصوص توان اضه دستمزد ندراد و بخش عمده مرد م بیکارند.و
باید این مردم قدرت خریدشان بازیافت شود.
زهی خیال / 01 May 2018
چرا نمیخوایم قبول کنیم ازدواج سرمایه و دین را در عرش کبریایی بستن
چه توقعی از بنزین برای خاموش کردن آتش دارین!!!!!!!!!!!!!!!
1255 / 01 May 2018
در سال هر ایرانی نیم میلیون تومان یارانه میگرد (بخشی کوچکی از حقش از ثروت ملی)، اما بیشتر از این مقدرا با خرید کالا مالیات بر ارزش افزوده میدهد! یعنی هر چه که میخرند از گران شدنهای این چند سال از جیب خودشان میدهند. هدفمندی یارانه کلاهبردرای بزرگ بود.
توجه 1 / 01 May 2018