در حالیکه دادگاه فخرالسادات محتشمی پور، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی از سوی دادگاه انقلاب به چهار سال حبس محکوم شده است، مصطفی تاجزاده، همسر وی و فعال سیاسی زندانی میگوید که پرونده او و همسرش در دست مجتبی خامنهای، فرزند رهبر جمهوری اسلامی است و ” تمامی فشار های وارد شده به وی و خانواده اش خواست مستقیم مجتبی خامنهای است.”
به گزارش تارنمای نوروز، پایگاه اطلاعرسانی جبهه مشارکت، مصطفی تاجزاده گفته است که قوه قضاییه و “دیگران” نقشی در پرونده وی و همسرش ندارند و مجتبی خامنهای “شخصا”این پرونده را پیگیری میکند.
مصطفی تاجزاده، عضو ارشد جبهه مشارکت ۲۳خرداد ماه سال ۱۳۸۸ در پی وقایع پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران بازداشت شد و دادگاه انقلاب ۲۹ فروردین ماه ۱۳۸۹ وی را به شش سال حبس تعزیری و ۱۰ سال محرومیت از فعالیت در احزاب و مطبوعات محکوم کرد.
فخرالسادات محتشمیپور از سوی دادگاه به “سازماندهی خانواده زندانیان اغتشاشات، حضور در جلسات محفل مجمع زنان اصلاحطلب و خانوادههای زندانیان ، دعوت افراد به تجمعات غیرقانونی در جهت شکستن حصرخانگی سران فتنه، دیکتاتور و ظالم خطاب نمودن مسئولین نظام و مظلوم وانمود کردن افراد اغتشاشگر” متهم شده است
فخرالسادات محتشمیپور، مسئول شاخه زنان جبهه مشارکت نیز در تاریخ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ به اتهام شرکت در تجمع اعتراضی از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد و دادگاه وی را به چهار سال حبس که به مدت پنج سال تعلیق شده، محکوم کرده است.
به گزارش نوروز، فخرالسادات محتشمی پور با گزارشی که از سوی قرارگاه ثارالله و وزارت اطلاعات تهیه شده بود، بازداشت شده بود.
وی از سوی دادگاه به “سازماندهی خانواده زندانیان اغتشاشات در جهت اقدامات اعتراضی، حضور در جلسات محفل مجمع زنان اصلاحطلب و خانوادههای زندانیان ، دعوت افراد به تجمعات غیرقانونی در جهت شکستن حصرخانگی سران فتنه، دیکتاتور و ظالم خطاب نمودن مسئولین نظام جمهوری اسلامی و مظلوم وانمود کردن افراد فتنهگر و اغتشاشگر” متهم شده است.
این حکم با اشاره به اینکه “آثار ندامت و پشیمانی از اعمال ارتکابی” در خانم محتشمیپور مشاهده نمیشود،آورده است: “به لحاظ رأفت اسلامی، شرایط خاص که نامبرده مرتکب بزه شده است (محکومیت همسرش) و اینکه اعمال ارتکابی از سوی نامبرده مبتنی براحساسات و عواطف زن و شوهری بوده، دادگاه مدت حبس نام برده را برای مدت ۵ سال تعلیق میکند.”
حضور در تجمعهای اعتراضی ۲۵ بهمن ماه و۱۰ اسفند سال ۱۳۸۹ و “مصاحبه با رسانههای خارجی از جمله بی بی سی” از دیگر اتهامات وارده بر این فعال سیاسی زن است.
در پی وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ صدها از فعالان سیاسی و مدنی در ایران بازداشت و به احکام سنگین اعدام، حبس، تبعید و شلاق محکوم شدند. با گذشت دو سال و نیم از این اعتراضات، بازداشت فعالان سیاسی و مدنی همچنان ادامه دارد و شمار زیادی از آنها در زندانهای مختلف ایران بازداشت هستند.
تا همه این بساط ( تحقق اسلام متلقه) رو نمیشد هیچکس نمیتوانست بفهمد که چه کاره است . خدا بیامرزد پدر این اخوند ها را باعث شدند خیلیها بروند متالعه بکنند و بالاخره بفهمند ٠ مملکت داری یعنی چی . و مردم ازاری چیز خوبی نیست . چرا که خوبی به شعور و فهم انسان ارتباط دارد و نه مسلمان بازی .
کاربر مهمان / 24 January 2012
خوب است که تبلیغات در ایران آنچنان مدرن و به روز شده که میتوان به راحتی پی به عدم استقلال رسانه ها برد …
آقای تاجزاده ، خواهش میکنم از تفاوت برخورد با مخالفان در ۲۰ سال اول انقلاب و این ۱۰ تا ۱۲ سال هم بیانیه ای صادر کنید …
و نفرمایید که اگر بیرون از زندان تشریف داشتید میتوانستید بیش از اینها برعلیه جمهوری استبدادی فعالیت داشته باشد …
راستی آیا این بیانیه هائی که پس از به حبس کشیده شدنتان صادر فرموده اید دیگر تبلیغ علیه نظام استبدادی محسوب نمیشود
و محاکمه ای در کار نخواهد بود …؟
کاربر مهمان / 08 January 2012
داداش! شما خیال میکنید پرونده شما اگر در دست لاریجانی باشد بهتر است؟ این جوری به ولایت هم نزدیکتر است! لاری جانی و زیردستان و همکارانش هم به «همانجا» وصلند. خیال بد نکنید، منظور از «همانجا» همان «بیت » رهبری است. شما که خود دیرزمانی از ولایتمداران و از امت حزب الله حاضر در صحنه بودید. ساختار قدرت و تصمیمگیری را در «حکومت الله» بهتر و بیشتر از ما می شناسید.
بهرحال برادرجان، همچنان که سی سال است که داریم میگوییم، این روزگار هم میگذرد. باز خوش به حال شما که دارید عاقبت به خیر میشوید. اگر در همان بی خبری و در همان حال و هوای پیشترها بودید، خود تصور کنید که چه اندازه بد بود. خدا نگهدارتان باشد، نگهدار شما و خانواده شما. دوستدار : شهروند درجه سه از تهران
کاربر مهمان / 08 January 2012
کاربر مهمان یکشنبه, 10/18/1390 – 20:01. سلام.
قربان! سختگیری نفرمایید، بگذارید آقای تاجزاده کارشان را بکنند. سختی ها و مصیبت های سالهای 60 از یادرفتنی نیستند. ولی همین اندازه که این اقایان تا اینجا آمدند و این همه سختی میکشند و سخن از مردم میگویند کم نیست، همین از دستاوردهای پیکار مردم ایران برای آزادی و دمکراسی است. باز خدا پدر تاجزاده را بیامرزد. این اقای بهزاد نبوی یا آن آقای میردامادی و بعضی از دیگر همکاران دهه 60 آنها، با آن گذشته درخشان(!)، همین اندازه هم اظهاری نمی کنند. بعضی ها تازه میخواهند بهشتی و کم کم آیت را آب بکشند و بعنوان آزادیخواه و مردم خواه به مردم معرفی کنند! گویی آنها نبودند که آغازگر این سرکوبها و زمینه ساز این تیره روزی بودند! آقای مهاجرانی وزیر ارشاد آقای خاتمی تازه میفرمایند که در پرونده آقای خامنه ای و فرزندان محترمشان حتی یک «نقطه» آن هم «خاکستری» ندیدند! همین که برخی از «دوستان» دهه 60 و چند سال پس ازآن، با مردم همراه شدند و از خودگذشتگی میکنند و با خانواده محترمشان این همه سختی میکشند، کم نیست. شرایط و وضعیتشان را باید درک کرد. خدا روز رهایی را نزدیک و پیش ازآن سطح آگاهی ملی را بسیار بیشتر و فراتر ازاین که هست بکند. دوستدار : شهروند درجه سه از تهران، پایمنبر جمهوری اسلامی
کاربر مهمان / 09 January 2012