در حالیکه دادگاه فخرالسادات محتشمی پور، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی از سوی دادگاه انقلاب به چهار سال حبس محکوم شده است، مصطفی تاج‌زاده، همسر وی  و فعال سیاسی زندانی می‌گوید که پرونده او و همسرش در دست مجتبی خامنه‎ای، فرزند رهبر جمهوری اسلامی است و ” تمامی فشار های وارد شده به وی و خانواده اش خواست مستقیم مجتبی خامنه‌ای است.”
 
به گزارش تارنمای نوروز، پایگاه اطلاع‌رسانی جبهه مشارکت، مصطفی تاج‌زاده گفته است که قوه قضاییه و “دیگران” نقشی در پرونده وی و همسرش ندارند و مجتبی خامنه‌ای “شخصا”این پرونده را پیگیری می‌کند.
 
مصطفی تاج‌زاده، عضو ارشد جبهه مشارکت ۲۳خرداد ماه سال ۱۳۸۸ در پی وقایع پس از  دهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران بازداشت شد و دادگاه انقلاب ۲۹ فروردین ماه ۱۳۸۹ وی را  به شش سال حبس تعزیری و ۱۰ سال محرومیت از فعالیت در احزاب و مطبوعات  محکوم کرد.
 
فخرالسادات محتشمی‌پور از سوی دادگاه به “سازماندهی خانواده زندانیان اغتشاشات، حضور در جلسات محفل مجمع زنان اصلاح‌طلب و خانواده‌های زندانیان ، دعوت افراد به تجمعات غیرقانونی در جهت شکستن حصرخانگی سران فتنه، دیکتاتور و ظالم خطاب نمودن مسئولین نظام  و مظلوم وانمود کردن افراد اغتشاش‌گر” متهم شده است
فخرالسادات محتشمی‌پور، مسئول شاخه زنان جبهه مشارکت نیز در تاریخ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ به اتهام شرکت در تجمع اعتراضی از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد و دادگاه وی را به چهار سال حبس که به مدت پنج سال تعلیق شده، محکوم کرده است.
 
به گزارش نوروز، فخرالسادات محتشمی پور با گزارشی که از سوی قرارگاه ثارالله و وزارت اطلاعات تهیه شده بود، بازداشت شده بود.
 
وی از سوی دادگاه به “سازماندهی خانواده زندانیان اغتشاشات در جهت اقدامات اعتراضی، حضور در جلسات محفل مجمع زنان اصلاح‌طلب و خانواده‌های زندانیان ، دعوت افراد به تجمعات غیرقانونی در جهت شکستن حصرخانگی سران فتنه، دیکتاتور و ظالم خطاب نمودن مسئولین نظام جمهوری اسلامی و مظلوم وانمود کردن افراد فتنه‌گر و اغتشاش‌گر” متهم شده است.
 
این حکم با اشاره به اینکه “آثار ندامت و پشیمانی از اعمال ارتکابی” در خانم محتشمی‌پور مشاهده نمی‌شود،آورده است: “به لحاظ رأفت اسلامی، شرایط خاص که نامبرده مرتکب بزه شده است (محکومیت همسرش) و اینکه اعمال ارتکابی از سوی نامبرده مبتنی براحساسات و عواطف زن و شوهری بوده، دادگاه مدت حبس نام برده را برای مدت ۵ سال تعلیق می‌کند.”
 
حضور در تجمع‌های اعتراضی ۲۵ بهمن ماه و۱۰ اسفند سال ۱۳۸۹ و “مصاحبه با رسانه‌های خارجی از جمله بی بی سی” از دیگر اتهامات وارده بر این فعال سیاسی زن است.
 
در پی وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ صدها از فعالان سیاسی و مدنی در ایران بازداشت و به احکام سنگین اعدام، حبس، تبعید و شلاق محکوم شدند. با گذشت دو سال و نیم از این اعتراضات، بازداشت فعالان سیاسی و مدنی همچنان ادامه دارد و شمار زیادی از آنها در زندان‌های مختلف ایران بازداشت هستند.