علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بازداشت حسین شیرازی، روحانی منتقد حکومت این کار را عامل هجوم چند هوادار معترض به سفارت ایران در لندن دانست.
مطهری در گفتوگو با وبسایت خبری «خانه ملت» با محکومکردن اعتراض رخداده در بالکن سفارت ایران در بریتانیا گفت:
«من معتقدم بازداشت سید حسین شیرازی ضرورتی نداشت، ایشان در جایی درباره ولایت فقیه یک اظهارنظری کرده بود که مسئله خیلی مهمی نبود که بخواهند او را بازداشت کنند و اینها را تحریک کنند. بالاخره عده ای نظراتی برای خود دارند و ممکن است مخالف باشند، نباید به صرف مخالفت، ما بازداشت کنیم.»
حسین شیرازی فرزند صادق حسینی شیرازی، یک مرجع تقلید شیعیان و از منتقدان جمهوری اسلامی است. حسین شیرازی سهشنبه هفته گذشته به دلیل انتقاد از علی خامنهای، رهبر ایران بازداشت شد. او گفته بود ولی فقیه در ایران جایگاهی همچون فراعنه مصر دارد.
علی مطهری هواداران صادق شیرازی را دارای «عقاید غلط» دانسته و گفته است که آنها با «وحدت» بین سنی و شیعه مخالفند. او به مقامهای ایرانی توصیه کرده تا با بازداشت مخالفان اینچنینی موجب مطرحشدن و «بزرگکردن بیخود» آنها نشوند.
جمعه ۱۸ اسفند چهارتن از هواداران صادق شیرازی به بالکن سفارت ایران در لندن رفتند و پرچم ایران را پایین کشیدند. پلیس بریتانیا ساعاتی بعد از بازداشت این چهارتن خبر داد.
مقامهای ایرانی اما به تأخیر پلیس لندن برای بیرونراندن معترضان از بالکن سفارت معترضند. وزارت خارجه ایران سفیر بریتانیا را احضار کرده و سخنگوی دولت لندن را به «واکنش قاطع» تهدید کرده است.
مصطفی کواکبیان، یک نماینده دیگر تهران در مجلس نیز ادعا کرده است که پلیس بریتانیا پیشاپیش از این حمله مطلع بود. او به مقامهای بریتانیا توصیه کرده «با دم شیر بازی نکنند».
لندن اما گفته است که مهاجمان وارد سفارت نشدند و سلاح نیز به همراه نداشتند.
بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه دو تلویزیون دولتی ایران نیز اعتراضات رویداده در لندن را نقشه «دشمنان» برای تحریک به ناآرامی داخل ایران خوانده بود.
صادق حسینی شیرازی در قم زندگی میکند. اهل بیت او ۱۸ شبکه ماهوارهای و سه شبکه رادیویی دارند و آموزههای تشیع را تبلیغ میکنند. بخش زیادی از هواداران او در عراق هستند.
پرچم با ارم خرچنگ سیکها بر فراز مرکز جاسوسخانه و حمایت شبه نظامیان را پایین کشیدند…
چرا عده ای بر آشفته و همراه نیروهای امنیتی بر عالم و آدم حمله میکنند.؟
کانادا سالهاست جاسوخانه حکومت اسلامی را بسته.
sattar beheshti / 11 March 2018
حالا خوبه ارازل همین حکومت چند سال قبل ریختن سفارت انگلیس و درب و داغون کردن
حالا همین آقایون از مصونیت امکان سفارتخانه و دیر دخالت کردن پلیس حرف میزنن.
یک بام و دو هوا . این ژستها به شما نمیاد.
روزبه / 12 March 2018
ناگفتههای سازمان میراث فرهنگی در گفتوگو با دکتر احمدزاده؛
در زمان مدیریت بقایی ۹۶۰ هزار شیء تاریخی از موزه ملی خارج شد/ ۴۰ درصد دوربینهای موزه ملی از کار افتاده و برخی هم رو به آسمان بودند/ مهدی جهانگیری با رانت مشایی و بقایی مولتی میلیاردر شد/ تیم بقایی به دنبال فروش شرکت ۱۰۰۰ میلیاردی توسعه گردشگری به قیمت ۲۰ میلیارد بود
گفتهها / 12 March 2018
متن فوق عین درج شده در سایت اطلاعاتی وابسته به حکومت است.
بر فرض این اتهامات درست باشد (؟!) اما سوال اینجاست، احمدی نژاد و گروهش چگونه این همه تخلف و فساد کردند؟!
مگر این کشور بی در و پیکر است؟ ، مگر بی صاحب است؟
رهبری و مقامات قضالیی و نظارتی منصوب وی طی این سی سال چه کار می کردند؟
چرا هر وقت مسئولی برکنار یا مورد غضب یا رانده از حکومت می شود، فهرست بزرگی از اتهامات و گاه محاکمات به دنبالش است؟
چرا در زمان تصدی مسئولیت خبری از ایراد اتهام یا محاکمه نیست؟!
شاید دلیل اصلی، ساختار از بن اشتباه حکومت در ایران است؟!
گفتهها / 12 March 2018
اما یک مورد هم بگیوم درباره نقش امثال آقای علی مطهری:
با توجه به نسبت فامیلی امثالهم؛ خیلی واضح است وی معتمد نظام است. نقش امثالهم، هامان مثل معروف، نقش ساپ است. دلیل اصلی همین است که انتقادهای تند وی را افراد دیگر که خارج از حوزه خودی های نظام هستند کرده اند حتی مودبانه تر و محافظه کارانه تر ولی به تیر غیب دچار یا سر از زندان و … در آوردن!
دلیل دوم اینکه من حتی یک مورد را سراغ ندارم امثال آقای مطهری انتقاد و اعتراض کرده باشند، اما نظام و حکومت تریتب اثر داده باشند، یعنی به معنای کلمه سوپاپ اطیمنان هستند امثال ایشان و نقشی دیگر ندارند !
گفتهها / 12 March 2018
توضیح کوچکی بدهم، این کامنت های من اصلا ربطی به مذهبی بودن این ناشناس ندارد و من ادم کاملا غیر مذهبی هستم و اصلا از این اخوندها خوشم نمیاید ولی مسئله حقوق بشر است. از نظر من اخوند بایست برگدد به همان دکان خودش و دین از سیاست باید جدا باشد و اخوندی اگر با رای مردم انتخباب شدند بایست مثل مردم عادی لباس بپوشد در محل کار و در چارچوب دمورکاسی سکولاریته مسئولیت اجرا کنند و بعد پایان دوره خدمت تشریف ببرند.
گفتهها / 12 March 2018
دستگیری فرزند یکی از مراجع تقلید در قم موجب اعتراض در کربلا مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر کربلای عراق شده است.
حسین شیرازی چند هفته قبل در یکی از جلسات درس خود ، ولایت فقیه را بردگی و نظام جمهوری اسلامی را غیرپاسخگو خوانده، حدود قدرت ولایت فقیه را با «حدود ولایت خداوند» تشبیه کرده بود.
وی همچنین گفت: “میلیونها نفر کشته و زخمی میشوند و بعد آن را تحت عناوینی مانند دفاع مقدس معرفی میکنند. امت نابود و تباه شد؛ پنجاه سال عقبگرد در اقتصاد و معیشت؛ چند میلیون معلول و جانباز، دستاورد آنها در دفاع مقدس بود!”.
“جرات داری این مفاهیم را زیر سؤال ببر، پدرت را در میآورند و اجدادت را به تباهی میکشانند. اصلاً مجالی برای سؤال وجود ندارد که چطور این مقدس است؟ کشور نیست و نابود شد، کجایش مقدس است؟”.
sattar beheshti / 12 March 2018
این اقای مرجع تقلید پرده را کنار زده و گوشه ای از واقعیتهای متحجر و قرون وسطایی ولایت فقیه را عیان کرده است. مسائل بیان شده را کودکی 10 ساله هم درک می کند و در اعتراضات دیماه، همگی آن سخنان را مردم با صدای بلند فریاد زدند. شق القمری نشده، پیشتر هم بعضی مراجع دیگر به این مسائل اشارات واضحی داشته اند، صف شکنی ای نشده، یا حرف تازه ای گفته نشده که نیاز به اینهمه تبلیغ و تحسین باشد!
سؤال و تعجب اینجاست که اینهمه دستگیری و شکنجه و اعدام بدست این نظام اهریمنی انجام شده و می شود، یک نفر از این مردم لندن نشین و عراق صدایشان درنمی آید، ولی برای این دستگیری حجم اعتراض کمی غیر منطقی و زیاد است!
مگر اینکه خواب مرجع تقلید دیگری را برای مردم ایران کشیده باشند. کسان زیادی برای آینده این مملکت دندان تیز کرده اند. مردم باید هوشیار باشند.
صلاح / 12 March 2018
شعارهای این نفر از نوع شیعه داعشی بوده و ایرانی هم نبوده اند .من اگر در انگلیس کاره ای بودم همه اونای که مبنای فکریشان اسلام سیاسی و مسجدی بودند از اونجا می انداختم بیرون. از جمله طرفداران ج ا را.
احمد / 13 March 2018