معاون مبارزه با جرايم فضای توليد و تبادل اطلاعات نيروی انتظامی اعلام کرد پليس از توانمندی هکرها بهره می‌گيرد.

سرهنگ تورج کاظمی، معاون مبارزه با جرايم فضای توليد و تبادل اطلاعات نيروی انتظامی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) هکرها را به سه گروه “کلاه‌سفيد، ‌صورتی و سياه” تقسيم کرد.

وی گفت هکرهايی که با ورود غيرمجاز به سيستم افراد قصد تخريب و اخاذی دارند “هکر کلاه‌سياه” هستند که پليس با آن‌ها برخورد قهری دارد.

سرهنگ کاظمی افزود “هکرهای کلاه‌صورتی” تنها برای خودنمايی و از روی شيطنت به اين حرفه روی می‌آورند، و “هکرهای کلاه‌سفيد” نيز هکر کمک‌کننده با شناسايی نقاط ضعف سيستم ايمنی سايت‌ها و شرکت‌ها قصد بازاريابی دارند.

معاون مبارزه با جرايم فضای توليد و تبادل اطلاعات گفت: “قصد هکرهای کلاه‌سفيد و صورتی صرفأ کمک بوده و آنان خواستار به نمايش گذاشتن توانايی خود هستند و قصدی برای تخريب، اخاذی، سرقت و… ندارند.”

وی افزود: “پليس قصد برخورد با اين افراد هوشمند را ندارد و آنان را مجرم هم نمی‌دانيم بلکه اين هکرهای توانمند به‌عنوان متخصصان يا قشر باسواد در زمينه رايانه و امنيت شبکه شناخته می‌شوند.”

معاون مبارزه با جرايم فضای توليد و تبادل اطلاعات اعلام کرد که ۵۰ درصد هکرهای ايرانی زير ۲۵ سال سن دارند

سرهنگ کاظمی همچنين گفت: پليس از توانمندی اين هکرها استقبال می‌کند و اگر اين هکرهای کمک‌کننده مطلبی فراتر از آموخته‌های مأموران و کارآگاهان پليس ارائه دهند پليس از تخصص و توانايی آنان بهره می‌برد.”

معاون مبارزه با جرايم فضای توليد و تبادل اطلاعات اعلام کرد که ۵۰ درصد هکرهای ايرانی زير ۲۵ سال سن دارند.

هک کردن سايت‌های مخالف، نفوذ به شبکه‌های اطلاعاتی سازمان‌های دولتی و خصوصی و ايجاد اختلال در دسترسی کاربران به اطلاعات سايت‌ها باعث شده است تا نام ايران در ميان کشور اصلی در زمينه هک تارنما‌ها قرار گيرد.

در ارديبهشت ۱۳۸۸ خبرگزاری فارس گزارش داد مؤسسه Defense Tech، از مؤسسات نظامی و امنيتی آمريکا، با استناد به آمار دريافتی از سازمان اطلاعات آمريکا، ايران را جزو پنج کشور دارای قوی‌ترين نيروی سايبری معرفی کرده‌است.

تشکيل ارتش سايبری که يکی از گروه‌های معروف هکر ايرانی است از سال ۸۴ در سپاه پاسداران مطرح شد و سپس به اجرا گذاشته شد.

مؤسسه آمريکايی، ارتش سايبری ايران را زيرمجموعه تيم رصد سايبری سپاه دانسته و بودجه آن را ۷۶ ميليون دلار اعلام کرده بود.

اين مؤسسه همچنين تعداد نيروهای اين ارتش را بيش از ۲۴۰۰ نفر و ۱۲۰۰۰ نفر ذخيره برآورد کرده بود.
اين گروه به چندين تارنمای آمريکايی و چينی و همچنين وب‌گاه‌های خبری و پشتيبانان جنبش موسوم به سبز و مخالف دولت جمهوری اسلامی ايران، حمله کرده‌است.

تارنمای راديو زمانه نيز روز ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ توسط ارتش سايبری ايران هک شد.

در يکی از آخرين فعاليت‌های گسترده در اين زمينه هکرهای ايرانی در روز ۱۴ شهريورماه سال جاری به اطلاعات ۵۰۰ تارنمای هلندی رخنه کردند.

فردای اين روز تارنماهای نزديک به دولت ايران از حمله هکرهای ايرانی به “سايت‌های موساد، سيا، و پورتال اينترنتی اسرائيل” خبر دادند.