علیاکبر جوانفکر، مشاور محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران از ادامه بازداشت محمدشريف مکزاده، دبير شورای عالی ايرانيان خارج از کشور انتقاد کرده و گفته است هنوز مشخص نيست وی به چه «جرمی» در بازداشت بهسر میبرد.
جوانفکر که همچنين مديرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) است در سرمقاله روز سهشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ روزنامه دولتی ایران نوشت ملکزاده در ۴۰ روز گذشته در سلول انفرادی زندانی بوده است.
محمد شريف ملکزاده اواخر خرداد امسال بازداشت شد. وی پيش از بازداشت از سوی علیاکبر صالحی، وزير امور خارجه ایران به عنوان معاون اين وزارتخانه منصوب گرديد اما پس از مخالفت وزارت اطلاعات با این انتصاب و فشار نمايندگان مجلس و تهديد به استيضاح وزير امور خارجه، ملکزاده از سمت خود استعفا داد.
مشاور احمدینژاد از ملکزاده به عنوان فردی که «خدمات فراوانی» به کشور کرده، نام برده و افزوده است: «اينک وارد ماه مبارک رمضان شدهايم و پسنديده نيست که او و افرادی نظير وی، در چنين شرايطی به روزهداری بپردازند.»
علیاکبر جوانفکر در روزنامه ایران نوشته است در چند ماه اخير، عدهای را با «بهانههای بیاساس» بازداشت کردهاند تا به «آبرو و حيثيت اجتماعی» آنها «آسيب» بزنند و در زندانهای «انفرادی» تحت «فشار روحی و روانی» قرار دهند
جوانفکر افزود: «زمان روشنشدن حقيقت فرا رسيده و بايد به مردم گزارش داده شود که بازداشتها و بازجويیهای انجام شده از اين افراد، چه نتيجهای در بر داشته است.»
مديرعامل خبرگزاری ايرنا نوشته است در چند ماه اخير، عدهای را با «بهانههای بیاساس» بازداشت کردهاند تا به «آبرو و حيثيت اجتماعی» آنها «آسيب» بزنند و در زندانهای «انفرادی» تحت «فشار روحی و روانی» قرار دهند.
اشاره جوانفکر به بازداشت شماری از مقامهای دولتی در چند ماه اخير است که به اتهام عضويت در «جريان انحرافی»، توسط سپاه پاسداران ايران بازداشت شدهاند.
«جريان انحرافی» توصيفی است که اصولگرايان منتقد دولت درباره اسفنديار رحيم مشايی و همفکران وی به کار میبرند.
مقامهای قضايی اتهامات اين گروه را «امنيتی، اقتصادی و اخلاقی» اعلام میکنند و میگويند «جريان انحرافی» قصد دارد ولایت فقيه و روحانيت را «تضعيف» کند.
علاوه بر ملکزاده، «علیاصغر پرهيزکار، مديرعامل منطقه آزاد اروند، علیرضا مقيمی، مدير عامل منطقه آزاد ارس و آزاده اردکانی، رئيس موزه ملی ايران» از ديگر بازداشتشدگان هستند.
در واکنش به اين بازداشتها، محمود احمدینژاد نيز هشت تير ۱۳۹۰ گفت کابينه «خط قرمز» است و اگر بخواهند به آن «دستاندازی» کنند، «من بايد وظيفه قانونی خود را انجام دهم و اين حتماً به کشور آسيب میزند.»
به گفته رئيسجمهور ايران بازداشت مقامهای دولتی يک اقدام «سياسی» است که برای «فشار به دولت» انجام میشود.
چند روز پس از اين سخنان احمدینژاد، غلامحسين محسنی اژهای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائيه ايران گفت بازداشتهای تازه اعضای «جريان انحرافی» نشاندهنده اين است که «خط قرمزی» وجود ندارد.
موج بازداشتها و فشار بر دولت، پس از آشکار شدن اختلاف احمدینژاد با آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی بر سر ادامه کار حيدر مصلحی در وزارت اطلاعات آغاز شد.
اقای جوانفکر اگر شما به اقای شمقدری اعتراض میکردید و به اراجیف ایشان که گفتند:اوین هتل است،پاسخ مسئولانه می دادید،امروز هم حق داشتید به شرایط بازداش دوستانتان و مشکلات روحی حاصل از سوئت انفرادی هتل اوین برای انان اعتراض نمائید.
البته اقای شمقدری به خاطر کینه و نفرت خود از دگر اندیشان و نفهمی بیش از حد خود،نام زندان اون را هتل گذاشته اند.اگر ایشان کمی شعور سیاسی داشتند،قبل از بیان چنین اراجیفی حضور رهبر خویش اقای خامنه ای تشریف می بردند و از ایشان سؤال میکردند که نام اوین زمان شاه که به مراتب بهتر از اوین زمان ج.ا. بود را می توان هتل گذاشت یا اوین کنونی را؟انوقت اقای خامنه ای به ایشان تفهیم میکردند که یک ادم عاقل نام هیچ زندانی در کره زمین را نمی تواند و نباید هتل بگذارد.
اما باید از مسئولین پاکدامن و مسلمانان واقعی در ایران سؤال کنم که این هتل واقعا جای چه موجوداتی است.انان که دلسوزی برای مردم و کشور می کنند و یا انانی که مال مردم را میخورند و نام هرچه مسلمان است را به لجن میکشند؟جای انان است که مفسدان اقتصادی را معرفی میکنند و یاجای انان که زمینهارا بین خود تقسیم شرعی میکنند و یا انانی که وامهای کلان برای ایجاد کارخانه و کارگاه و غیره میگیرند و از این وامها استفاده شخصی کرده و نه تنها سود بانکی را نمی دهند،بلکه اصل پول را هم به بیت المال پس نمی دهند؟
هر مسلمانی باید بداند که دشمن اصلی خود و دین اسلام در درجه اول همین موجودات متظاهر و شکمباره است که در غالب مسلمان دو آتشه منافع خود را حفظ و افزایش میدهد،نه امریکا و یا صهیونیسزم و کمونیزم و یا انساندوستان سیاسی مستقل ایرانی
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 03 August 2011