وزارت دفاع آمريکا از يکی از بزرگ‌ترين دزدی‌های اطلاعاتی در تاريخ پنتاگون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آلمان، ويليام لين، معاون وزير دفاع آمريکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد که در ماه مارس گذشته در يک حمله سايبری ۲۴ هزار سند مخفی پنتاگون هک شده‌اند.

وزارت دفاع آمريکا (پنتاگون) بر اين نظر است که در پشت اين حمله يک کشور خارجی پنهان شده است.

ويليام لين می‌گويد اين حمله مثال خوبی است برای اين‌که نشان دهد که چرا وزارت دفاع می‌بايست قوانين جديد امنيتی در مورد تبادل داده‌ها را به اجرا گذارد.

آمريکا در همکاری با کشورهای ديگر عليه هکرهای کامپيوتر مبارزه می‌کند. وزارت دفاع آمريکا در استراتژی سايبری خود که روز پنج‌شنبه ۱۴ ژوئيه منتشر شد از «افزايش روابط بين‌المللی قوی» به‌منظور «دفاع جمعی از خود» سخن گفته است.

پنتاگون در نظر دارد با افزايش شريک‌های بين‌المللی خود از جمله سيستم‌های هشداردهنده و برنامه‌های مشترک آموزشی را راه‌اندازی کند

در اين بيانيه ۱۳ صفحه‌ای آمده است که تنها با يک آگاهی مشترک و هشدارهای متقابل می‌توان حملات اينترنتی را مهار کرد.

در اين بيانيه همچنين آمده است: «يک دولت و يک سازمان به تنهايی نمی‌تواند دفاع مؤثری در اين زمينه انجام دهد.»

پنتاگون در نظر دارد با افزايش شريک‌های بين‌المللی خود از جمله سيستم‌های هشداردهنده و برنامه‌های مشترک آموزشی را راه‌اندازی کند.

در اين زمينه هر کشوری بايد مسئوليت بخش‌هايی را برعهده گيرد که در آن‌ها قابليت‌های ويژه‌ای دارد.

از ماه‌ها پيش انتظار چنين بيانيه‌ای می‌رفت. اين بيانيه جنبه‌های مختلفی از چگونگی گسترش فعاليت‌های پنتاگون در هوا، زمين، دريا و دنيای مجازی را نشان می‌دهد.

پيش از اين در روز يکم ژوئن سال‌ جاری روزنامه وال استريت جورنال خبر داده بود که در روزهای آينده پنتاگون استراتژی تازه خود را که در آن از مقابله شديدتر عليه حملات سايبری خواهد گفت، منتشر خواهد ساخت.

وال استريت جورنال نوشت که آمريکا در تدوين استراتژی تازه خود حملات هکرها را «عمليات جنگی» قلمداد خواهد کرد و در نتيجه می‌تواند برای مقابله با چنين حملاتی به عمليات نظامی دست بزند.

سال گذشته پنتاگون بخش ويژه‌ای را راه‌اندازی کرد که هدف آن مقابله با حملات دنيای مجازی اعلام شد.

به نوشته وال استريت جورنال در محافل نظامی هنوز بر سر اين‌که چه نوع حمله سايبری را می‌توان برای اقدام نظامی در نظر گرفت، اختلاف نظر وجود دارد و از سوی ديگر نمی‌توان منبع يک حمله سايبری را به شکل دقيق مشخص نمود.

در ماه مه گذشته هکرها حمله‌ گسترده‌ای را به کنسرن نظامی «لاکهد مارتين»، بزرگ‌ترين طرف قرارداد نيروهای مسلح آمريکا سازمان دادند اما اطلاعات مهمی به دست آن‌ها نيفتاد.