کامران دانشجو، وزير علوم ايران گفت ايجاد کلاسهای تکجنسيتی در دانشگاهها متوقف میشود و تا زمان تصويب طرح جديد وزارت علوم، استادان دانشگاه بازنشسته نخواهند شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، کامران دانشجو، وزير علوم، تحقيقات و فنآوری با اشاره به نامه اخير محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران به وزيران علوم و بهداشت گفت: «دستور رئيسجمهور را بهگوش جان شنيده و اجرا خواهيم کرد.»
محمود احمدینژاد، در نامه خود به تاريخ چهارشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۰، خواهان توقف طرح «سطحی و غیرعالمانه» تفکيک جنسیتی و «بازنشستگی بیرويه» استادان دانشگاهها شد.
کامران دانشجو گفت رئيسان و مسئولان دانشگاهها در طول يک سال گذشته به دنبال اجرايی کردن مصوبات شورای انقلاب فرهنگی در مورد «حفظ شئونات و اخلاق اسلامی» در دانشگاهها بوده و اقداماتی صورت دادهاند.
وی افزود: «يکی از اين راهکارها در دوره اخير ايجاد کلاسها و بعضأ رشتههای تکجنسيتی بود که موجب دلنگرانی رئيسجمهور شد.»
کامران دانشجو گفت ممکن است موضوع تکجنسيتی شدن دانشگاهها يک «دوگانگی» در دانشگاه پيش بياورد که هدف اصلی را زير سئوال ببرد
وزير علوم در مورد علت «دلنگرانی» محمود احمدینژاد گفت: «شايد وی اين راهکار را به خاطر اثرات سوئی مناسب ندانستند.»
وی با تأکيد بر اينکه احمدینژاد اجرای مصوبات شورای انقلاب فرهنگی در رابطه با اسلامی کردن دانشگاهها را زير سئوال نبرده است، افزود ممکن است موضوع تکجنسيتی شدن دانشگاهها يک «دوگانگی» در دانشگاه پيش بياورد که هدف اصلی را زير سئوال ببرد.
کامران دانشجو بدون اشاره به اين «دوگانگی»، از امکان ايجاد «چالشهای بیجهت» در اينباره سخن گفت و افزود دستور محمود احمدینژاد «بیوقفه» اجرا میشود.
وی اظهار اميدواری کرد که راهکارهای ديگری چون «تأسيس دانشگاه تکجنسيتی يا ايجاد پرديسهای خواهران و برادران در طرحهای گسترش آموزش عالی و دانشگاهها» به اجرا گذاشته شوند.
وزيرعلوم در بخش ديگری از سخنان خود به موضوع بازنشسته شدن استادان دانشگاه پرداخت و گفت چند ماه پيش پيشنهادی را به شورای انقلاب فرهنگی ارائه داده است که بر پايه آن سن بازنشستگی و دوران فعاليت اعضای هيأت علمی در دانشگاهها افزايش میيابد.
وی علت آن را تعداد کم اعضای هيأتهای علمی دانشگاهها دانست.
دانشجو گفت تا پيش از بررسی اين طرح حکم بازنشستگی کسی صادر نمیشود تا نتيجه بررسی کارشناسانه آن در شورای انقلاب فرهنگی مشخص شود.
وزير علوم افزود دانشگاههای ايران به ۲۰ هزار هيأت علمی نياز دارند که وزارت علوم امسال مجوز هفتهزار هيأت علمی را صادر نمود و ۲۵۰۰ هيأت علمی را استخدام کرد.
نامه محمود احمدینژاد به وزيران علوم و بهداشت واکنشهای متفاوتی را برانگيخته است. از سويی برخی از صاحبنظران از آن استقبال کردند و از سويی ديگر برخی از اصولگرايان بهشدت با آن مخالفت نمودند.
علی مطهری، نماينده اصولگرای مجلس ايران با ارسال نامه سرگشادهای به محمود احمدینژاد مخالفت وی با طرح تفکيک جنسيتی در دانشگاهها را «دليل ديگری بر ليبرال بودن اين دولت در حوزه فرهنگ» دانست و گفت: «اين که حکم اسلام يعنی اولويت عدم اختلاط دختر و پسر را علیرغم نظرات چند مرجع تقليد، امری سطحی و غير عالمانه ناميدهايد بسيار مايه تأسف است.»
علی مطهری از طرح تفکيک جنسيتی دفاع کرد و نوشت: «همچنان که حوزههای علميه ما محيطهای مختلط نيستند و اگر تأسيس دانشگاهها هم از همان ابتدا به دست ما بود و به تقليد از غرب نبود دانشگاهها نيز به صورت دانشگاههای دخترانه و پسرانه تأسيس میشدند.»
مطهری در نامه خود از اقدام وزير علوم و همکارانش در زمينه «اسلامی کردن دانشگاهها از نظر ظاهر و محتوا» پشتيبانی کرد و نوشت که پيشبينی او در مورد مخالفت اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر رياست جمهوری و احمدینژاد با اين طرح مانند مخالفت آنان با قانون عفاف و حجاب، به حقيقت پيوسته است.
اسلامی کردن دانشگاههای ايران يکی از دغدغههای اصلی وزارت علوم ايران است که هم در تغييرات بنيادين در درسهای علوم انسانی، هم در برکناری استادان دانشگاهها و هم در جداسازی دختران و پسران در محيط دانشگاهی خود را نشان میدهد.
آخر ایهاالناس این دیگر چه دستوریست که رئیس جمهور یک کشور در آن مرقوم فرمایند که : من شنیده ام؟؟؟ که آقای وزیرعلوم اینکار را کرده و یا نکرد ه اند؟؟؟ جهل تنها <معظم> نیست و ازکوچک و بزرگ به آن مبتلایند!!!
کاربر مهمان / 07 July 2011
اينها بازيه انتخاباتی است ..اوهم که از عوامل شمارش آرای احمدی نژاد در وزارت کشور بود..
کاربر مهمان / 07 July 2011