وزارت کشور با انتشار بیانیه‌ای نسبت به آن‌چه «فضاسازی سیاسی» برخی رسانه‌ها در مورد پخش غیرزنده مناظره‌های انتخاباتی نامید، انتقاد کرد.

وزارت کشور در بیانیه خود که روز جمعه یکم اردیبهشت منتشر شده گفته است که موضوع مناظره‌های انتخاباتی را کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات تعیین می‌کند و اعضای این کمیسیون بر اساس ماده ۶۳ قانون انتخابات عبارتند از دادستان کل کشور یا نماینده تام‌الاختیار او، وزیر کشور یا نماینده تام‌الاختیار او، دبیر هیأت اجرائی مرکزی انتخابات، رئیس شورا یا یکی از اعضای شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به انتخاب شورا، و رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یا نماینده تام‌الاختیار او.

وزارت کشور با بیان این‌که از این پنج عضوِ کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات، تنها دو عضو به وزارت کشور و یا هیأت مرکزی اجرائی انتخابات (نهادهای وابسته به دولت) مربوط می‌شوند، انتساب تصمیم برگزاری مناظره‌های غیرزنده به این دو نهاد را «جنجال‌آفرینی» و «مقابله با تصمیمات مراجع مسئول در امر انتخابات» دانسته است.

وزارت کشور آورده است: «دامن زدن به مخالفت‌ها با تصمیمات مراجع قانونی و سوء استفاده سیاسی جناحی از آن از سوی عوامل رسانه‌های برخوردار از منابع و بودجه‌های عمومی همچون خبرگزاری تسنیم، در حکم ایجاد اخلال در تأمین نظم و امنیت انتخابات است و استمرار آن، مطلقاً غیرقابل قبول و در صورت تکرار، با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.»

طرفداران اصول‌گرایان ادعا کرده بودند که دولت از واهمه مناظره زنده با ابراهیم رئیسی، نماینده جمنا – تشکل اصول‌گرایان – با برگزاری مناظره‌های انتخاباتی به‌طور زنده مخالفت کرده است.

تصمیم برای پخش ضبط شده مناظره‌های انتخاباتی با مخالفت‌های گسترده‌ای مواجه شد و اکنون کمیسیون نظارت بر تبلیغات می‌خواهد در مصوبه یاد شده تجدید نظر کند.

بیشتر بخوانید:

صفحه ویژه انتخابات ۱۳۹۶