سليمان الجارلله، مديرکل وزارت امور خارجه کويت می‌گوید که بحث قطع روابط کشورهای عضو شورای همکاری با ايران در سطح بالا در حال بررسی است.

به گزارش خبرگزاری العربيه، الجارلله به سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنيت سازمان ملل متحد گفته است کشورش از اين پس در تمام قطعنامه‌ها چه در شورای امنيت و چه در مجمع عمومی سازمان ملل، عليه ايران رأی خواهد داد.

العربيه همچنين به نقل از روزنامه «السياسيه» چاپ کويت خبر داده است که وزارت خارجه اين کشور به کاردار سفارت جمهوری اسلامی ايران ابلاغ کرده که چهار ديپلمات ديگر به دليل «ارتباط با فعاليت‌های جاسوسی» بايد هرچه «سريع‌تر» خاک کويت را ترک کنند.

کويت پيش‌تر سه ديپلمات دیگر ايرانی را از اين کشور اخراج کرده بود.

مقام های کويتی هفته گذشته از کشف «شبکه جاسوسی وابسته به سپاه پاسدارن جمهوری اسلامی ایران» در اين کشور خبر دادند.

علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، «جاسوسی» این کشور را در کويت «اتهام واهی» خوانده است

این اتهام از سوی مقام‌های ايرانی رد شده است. علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران هفته گذشته گفت این موضوع «دسیسه ای برای ایجاد اختلاف بین دو کشور(ایران و کویت)» است.

وی امروز در یک نشست خبری در تهران، «جاسوسی ايران» را در کويت «اتهام واهی» خواند.

وزیر امور خارجه ایران گفت: «در مذاکراتی که با وزير خارجه کويت داشتيم اين مطلب را اعلام کرديم و آن‌ها گفتند شما در امور داخلی کويت دخالت می‌کنيد و مسائلی از اين دست را مطرح کردند و (گفتند) اقدامات ايران به کويت آسيب می‌رساند.»

علی‌اکبر صالحی افزود: «ما اعلام کرديم اگر هدف و نيت ما آسيب رساندن به کويت بود، آن زمانی که صدام به کويت حمله کرد و کويت در آسيب‌پذيرترين شرايط خود قرار داشت، اين کار را می‌کرديم. با وجود اين که کويت در حمله صدام به ايران به صداميان کمک کرده بود اما وقتی که صدام به کويت حمله کرد ما بزرگوارانه درهای برادری ايران را به روی مردم و دولت‌مردان کويت باز کرديم و آن‌ها را امان داديم.»