فائو، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد اعلام کرد که در سال ۲۰۱۰ ميلادی ۹۲۵ ميليون نفر در جهان از گرسنگی رنج کشيدند.

به گزارش آسوشيتدپرس، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد که امروز اين آمار را منتشر ساخت گفت زنان می‌توانند در راه مبارزه با اين معضل نقش کليدی ايفا کنند.

اين نهاد سازمان ملل گفته است که از ۹۲۵ ميليون نفر گرسنه در سال گذشته، ۹۰۶ ميليون نفر آن در کشورهای در حال توسعه زندگی می‌کنند.

بر اساس نظر فائو، اگر همان ابزار و منابعی که در اختيار مردان قرار دارد، به زنان داده شود؛ به‌ويژه در زمينه خدمات مالی، آموزش و دسترسی به بازارها؛ توليدات کشاورزی در کشورهای در حال توسعه می‌تواند از ۵/۲ درصد به چهار درصد افزايش يابد.

فائو می‌گويد همين ميزان افزايش توليدات کشاورزی موجب خواهد شد از جمعيت گرسنگان جهان ۱۲ تا ۱۷ درصد که چيزی معادل ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون نفر خواهد بود کاهش يابد.
 

ژاک ديوف، مدير سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد تأکيد کرد که پايان دادن به تبعيض عليه زنان در کشاورزی برای کاهش گرسنگی در جهان لازم است.

وی گفت: «برابری جنسيتی تنها آرمانی بلندپروازانه نيست، بلکه برای توسعه کشاورزی و امنيت غذايی جهان نيز بسيار مهم است.»

بر اساس گزارش فائو در آستانه روز جهانی زن، زنان ۴۳ درصد نيروی کار بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه را شامل می‌شوند.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد از نهادهای جنبی سازمان ملل است که در زمينه توسعه کشاورزی فعاليت دارد.

فائو در سال ۱۹۴۵ توسط ۴۴ کشور عضو سازمان ملل متحد تأسيس شد و از طريق شبکه جهانی خود برای گسترش و مدرنيزه کردن کشاورزی، جنگل‌داری، شيلات و تأمين غذای مناسب برای همگان، به کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.

هدف اين سازمان، بالا بردن سطح زندگی و بهبود تغذيه مردم جهان، توزيع مناسب مواد غذايی در مناطق مختلف جهان و ايجاد امنيت غذايی است.