در شرایطی که رسانههای داخلی ایران از امکان تغییر برخی از استانداران از سوی هیئت دولت روحانی خبر میدهند، معاون سیاسی وزیر کشور میگوید که دولت برنامهای برای تغییر استانداران ندارد اما «تغییر و تحول همواره ممکن است.»
محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور ایران عصر پنجشنبه ۱۹ فروردین به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفت که دولت «برنامه خاصی برای تغییر استانداران ندارد اما شاید برخی از جابهجاییها مصلحت باشد.»
او «بازنشستگی برخی از فرمانداران» و «عملکرد خوب برخی از فرمانداران» را دلیل جابهجاییهای احتمالی دانست و گفت که «برخی از این افراد باید ارتقاء بگیرند.»
مقیمی در حالی از امکان تغییر برخی از استانداران و فرمانداران خبر میدهد که پیش از این زمزمه برکناری برخی از مدیران استانی شدت گرفته بود. حسین مرعشی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی پس از اعلام نتیجه انتخابات مجلس، گفت که «دولت باید برخی از مدیران غیرهمسو را تغییر دهد.»
پس از آن بود که شورای اصلاحطلبان خراسان رضوی هم خواستار تغییر استاندار این منطقه شد. به گفته رئیس ستاد اصلاحطلبان خراسان، استاندار این استان و فرماندار مشهد در اردیبهشت تغییر خواهند کرد. در همین زمینه پایگاه خبری «یزد فردا» هم که پیش از این از امکان تغییر استاندار این استان خبر داده بود، به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که امکان تغییر استاندار وجود دارد.
مقیمی در واکنش به این خبرها بدون تائید یا تکذیب تغییر استانداران با بیان اینکه دولت برنامه خاصی ندارد، گفت: «به هر صورت همیشه امکان تغییر و تحول وجود دارد.»
عملکرد وزارت کشور دولت روحانی در دو سال گذشته با انتقاد اصلاحطلبان روبرو بوده است. عبدالرضا رحمانی فضلی از نیروهای نزدیک به علی لاریجانی است که به گفته برخی از حامیان حسن روحانی برخی از مدیران محلی دولت احمدینژاد را ابقاء کرده است.
رحمانی فضلی تابستان سال گذشته گفت که دولت در برکناری استانداران غیرهمسو حتی در شب انتخابات هم تردید نخواهد کرد. در همین راستا در سال گذشته استانداران قم، قزوین، سمنان، کرمانشاه و فارس برکنار شدند.
یکی معضلات در کشور تحت استیلای نظام ج.ا همین تغییر دائمی و در بازه زمانی کوتاه مدیران است! در این فاصله کوتاه ریاست حسن روحانی و احتمال عدم انتخاب/گمارش او بر این پست نچندان مختار موجب مبشود با گمارده بعدی این پست- هزارن پست و مسئولیت در این کشور تغییر کند.
سومدیریت از یک طرف و تعویض دایمی مقامات- موجب هدر رفت سرمایه و فرصت های توسعه و پیشرفت در این کشور شده است. این را مصاف بر فساد و عدم نجربه کافی و کم بودن تحصص و کاریی و هوشمندی مدیران حساب کنید!
;kar / 09 April 2016