يک مقام ارشد نيروی انتظامی خبر داد که متهم پرونده فريناز خسروانی، دختری که گفته میشود برای فرار از تجاوز خودکشی کرد، به جرم خود اعتراف کرده است.
به گزارش تسنيم، سعيد منتظر المهدی، با اعلام اينکه «متهم پرونده ماجرای مهاباد» به جرم خود اعتراف کرده، گفت: «او هيچ جايگاه امنيتی ندارد و يکی از اهالی همان استان است.»
اعلام اين خبر در حالی است که منتظر المهدی بدون اشاره به محتوای اين اعتراف اعلام کرد که مرگ فريناز خسروانی در مواجهه با مأموران اماکن و انتظامی رخ نداده است: «اين اتفاق در حالی رخ داده که خانم جوان فوت شده به دلیل نگرانی از اطلاع يافتن خانواده خود و رئيس هتل محل کارش از موضوع، قصد داشته از بالکن اتاق به بالکن ديگری برود که متأسفانه سقوط کرده و جان باخته.»
تاکنون اظهارات ضد و نقيضی از مقامهای سياسی و قضايی درباره حادثه مهاباد منتشر شده است.
همچنين به گفته معاون نيروی انتظامی تعدادی از افراد مظنون به آتشکشيدن هتل “تارا”ی مهاباد نيز در جريان تحقيقات پليس دستگير شدند. اما روايت منتظر المهدی از اعتراضهای مهاباد این است که «شبکههای معاند قصد داشتند با غلو کردن، جوی امنيتی در اين شهر حاکم کنند.»
بر اساس خبرهای منتشر شده، روز دوشنبه ۱۴ ارديبهشتماه، فريناز خسروانی، دختر ٢۶ ساله مهابادی که ليسانس کامپيوتر و از کارمندان هتل تارا در اين شهر بود، خود را از طبقە چهارم اين هتل به پايين پرت کرد و کشته شد.
انتشار خبر مرگ اين دختر جوان در شبکههای اجتماعی موجی از نارضايتی و اعتراض شهروندان مهابادی و کاربران اين شبکهها را در پی داشت.
عصر روز پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت شماری از شهروندان مهابادی دست به تجمع اعتراضی زده و خواستار رسیدگی مسئولان به حادثه مرگ فریناز خسروانی شدند. این تجمع به صورت مسالمتآمیز آغاز شد، اما با حضور پر تعداد نیروهای امنیتی و نظامی به خشونت کشیده شد. در این تجمع خسارتهایی نیز به هتل تارا وارد شد.
متاسفانه ازمرگ دلخراش این بانوایرانی یک عده هوچی وتجزیه طلب دارندسوءاستفاده میکنند ومرگ این بانو رادست آویزهدف خودشان کردنند تن این دختررا درگورمیلرزانند وآبروی خانواده این دختررادرمهاباد بشدت به خطرانداختند ازاحساسات غیرتی کردها دارند نهایت سوءاستفاده رو میکنند حتی دردنیا به جامه کردایرانی به مانند افقانی های عقب مانده وداستان فرخنده نگاه میکنند یعنی افراط وعقب ماندگی دراصل این دشمنی با ایرانی وکرد است درلوای دوستی دارند خنجرازعقب میزنند خدالعنتشان کند دشمنان ایران را _نابود باددشمنان ایران زمین !!!
واقع بین / 09 May 2015
خدا بیامرزدش، روحش شاد و یادش گرامی باد. دم مردم مهاباد گرم! شاد باشید. حمید
حمید / 09 May 2015
این پرونده هم یکی میشه مثل پرونده ستار بهشتی
شاهین امینی / 09 May 2015
شما فاقد حداقل ها در خبررسانی هستید. یه نگاهی به پوشش خبر مهاباد بندازید شاید کمی خجالت بکشید
جالب اینجاست در متن این خبر هم باز دست بردار نیستید
امیر / 09 May 2015
بازهم دروغی دیگر….متهم از اهالی آنجاست! …..تا حالا که میگفتید تصادفا پرت شده!
nader / 10 May 2015
در جواب امنیتی واقع بین:
خدالعنتشان کند اغشالگران ایران را
که یک روز اسید میپاشند…
یکروز از ماشینشان برهنه بخیابان فرار میکنند…
یکروز در زندان اوین با چوب بسرش میزنند و میکشند…
یکروز در خانه را میشکنند و بزندان اوین میبرند …
اینهم که بعد از تجاوز مثل داعشیها پرتش میکنند پایین ….
faryad / 10 May 2015
از بدیهای دیکتاتوری اینه که امنیت روانی جامعه رو سلب میکنه و مردم به حاکمان هیچ اعتمادی ندارند.
اگه قوه قضاییه مستقل بود و مردم به دادگاهها و قضات اعتماد داشتند خودشون اقدام نمیکردند، الکی نگفته اند که مهمترین قوه هر کشوری برای پیشرفت اون، قوه قضاییه است.
چون در مناطق کردنشین اکثر یا همه ی مسولان کلیدی، غیر بومی هستند بنابراین مردم اعتماد نمی کنند. اینها خیانت به منافع ملی است
در مناطق کردنشین آنقدر نسبت به مسولین بدبینی وجود داره که براحتی هر شخصی متهم به خیانت به مردم و همکاری با نهادهای اطلاعاتی میشه و هر قضیه ای امنیتی میشه و مورد سوءاستفاده دشمنان کشور یا رقبای منطقه ای میشه.
در هر کشوری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، حافظ جان و مال شهروندان هستند اما در جمهوری اسلامی، در قتلهای زنجیره ای بهترین فرزندان مملکت رو به خاک و خون کشیدند، از نفوذ خودشون در راستای رانت خواری، دزدی، پارتی بازی و … سوءاستفاده میکنند، بنابراین مردم هر چقدر به جنایتکاری اونها مظنون یا معتقد باشند حق دارند.
در این قضیه حتی اگه مقام دادگستری واقعیت رو گفته باشه مردم باور نمی کنند، مثل چوپان دروغگو !
الف ر / 10 May 2015
آقا/خانم واقع بین: اگر افرادی در کابل فرخنده را فجیعانه کشتند، دلیل نمی شود که به تمام افغان ها توهین کنی. همان طور که کسی حق ندارد به تمام ایرانی ها به خاطر جنایات مشابهی توهین کند.
حداقل در افغانستان متهمان این رویداد را محاکمه و مجازات سنگینی از جمله اعدام را برای آنها در نظر گرفتند . اگر در ایران به دختران باکره زندانی به صورت به نام دین تجاوز شود( زندانیان سیاسی 67) و یا
دراصفهان با ورود به باغ به تمام زنان و دختران تجاوز نمی کنند و موارد بی شمار از این قبیل جنایات، کسی حق نداره بگه که” ایرانی های عقب مانده”
با این مطلبت نشان دادی که خودت “عقب مانده” هستی
منصور / 10 May 2015
شخص متهم یکی از اهالی همان جا است؟؟؟؟؟
به نظر شما از اهالی همان جا دو روز در هتل اقامت داره؟؟؟؟؟؟
صادق / 10 May 2015
سازمان عفو بینالملل روز جمعه، با صدور بیانیهای درباره حوادث شهر مهاباد اعلام کرد: ” حکومت ایران سابقهی طولانی در سرکوب اعتراضات مردمی دارد “.
در این بیانیه آمده است: “ما طبق مستندات و شواهد موجود میتوانیم ثابت کنیم که حکومت ایران سابقهی طولانی در سرکوب معترضان داشته و بههمین دلیل است که ایران بهجای سرکوب معترضان میبایست کمیتهای برای پیگیری و بررسی واقعهی کشتهشدن فریناز خسروانی تشکیل دهد”.
hasani / 11 May 2015
خجالت بکشید با دروغهایی که سر هم کردین خوبه که من کارمند هتل تارام و اونجا کار کردم ***
جمال سلیم زاد / 14 May 2015
در جواب به سلیم زاده
خب توهم یکی مثل همونا یا از کجا معلوم که هم دستش نبوده باشی
ما وارثان درد مشترک / 14 May 2015