اخیرا برخی از مسئولان جمهوری اسلامی در سمتهای مختلف نسبت به درخطر بودن نظام ابراز نگرانی میکنند. به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز شامگاه دوشنبه ۱۷ دی گفت: «امروز هیچ تهدید سختی نظام را تهدید نمی کند اما فساد و شیوع آن ممکن است جمهوری اسلامی را با خطر مواجه کند». او گفته است فساد سازماندهی شده و شبکهای، نابرابری را زیاد کرده و پایه حکومت را سست و ناکارآمد میکند. توکلی که ریاست هیئت مدیره سازمانی موسوم به «سازمان دیدبان شفافیت و عدالت» را بر عهده دارد گفته است که باید مردم بر همه امور و افراد نظارت کنند و « خاصیت قدرت فسادزایی است به ویژه اگر دست افراد ضعیف باشد». اظهارات احمد توکلی در حالی انجام میشود که در قانون اساسی ایران نقش نظارتی مردم بر دستگاهها و مسئولان بسیار ناچیز و با واسطه است و اغلب سازمانهایی که فساد سیاسی و اقتصادی به آنها نسبت داده میشود تحت نظارت رهبر ایران و معاف از تحقیق و تفحص و شفافیت هستند.
08 January 2019
آقای توکلی !
آنچه نظام را تهدید می کند در ذات آن است، یعنی ساختار حمومت و تمرکز غیرمنطقی و نامتعادل قدرت در آن.
ریشه فسادها و بیدادها ساختار حکومت و تمرکز قدرت است. فساد محصول و معلول ساختار و تمرکز قدرت در حکومت است. امیدوارم روشن شده باشد !
میتوانید نپذیرید، ولی بدایند که با انکار و بروی خود نیاوردن و نپذیرفتن واقعیت نظامتان از خطر نمی جهد !
رهبرتان پای منقل می نشیند و با مواد و داروهایی سر پا هست. شما دل خوش نکنید.
یا میدانید ولی جوری حرف میزنید که انگار خبر ندارید !
آذران / 08 January 2019
**
غلامرضا حیدری،نماینده مجلس:که سیاست خارجی جمهوری اسلامی از ابتدا «با نگاهی منفی با دنیا مواجه شد».
اشغال سفارت آمریکا «نقطه آغازینی برای شروع تحریم و جنگ شد»وی از ادامه جنگ ایران و عراق پس از بازپس گیری خرمشهر انتقاد کرد.
از بازسازی مناطق جنگی هنوز رها نشده بودیم که فعالیتهای هسته ای را شروع کردیم ! و در این راه به قدری هزینه دادیم که به نرمش قهرمانانه رسیدیم که حاصل آن پذیرش برجام شد و هنوز جوهر برجام خشک نشده بود، موشک هوا کردیم! که بهانهای برای تشدید تنش آفرینیها شد!».
غلامرضا حیدری در نطق خود همچنین با اشاره به کاهش ارزش ریال در برابر دلار و افزایش شدید قیمتها افزود: «مگر ما قیم دنیا هستیم که میخواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟!»
وی گفت در جمهوری اسلامی «اختیارات در یک جا و مسئولیتها در جای دیگری است و این امر موجب اصطکاک و کاهش شدید بهرهوری در اداره امور کشور شده است».
«اگر رئیسجمهوری ضعیف و مجلسی ناتوان از انجام وظیفه نمیخواهیم، باید ساختار اداره کشور به صورت شفاف به گونهای دیگر طراحی شود».
«به هوش باشیم که باندهای مافیایی پشت صحنه موسسات مالی، قاچاق کالا، بدهکاران بزرگ مالی، بازار شدیدا آشفته ارز و سکه، خفه کردن در استخر!، ناگهان کلیت نظام را به خفگی نکشاند!».
nader / 09 January 2019