علی مطهری يکی از نمايندگان مجلس ايران از مصطفی محمدنجار، وزير کشور و اسماعيل احمدیمقدم، فرمانده نيروی انتظامی اين کشور خواست تا در رابطه با مرگ ستار بهشتی از “خانواده بهشتی، مردم و رهبر ايران” عذرخواهی کنند.
مطهری روز سهشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۱ به خبرگزاری خانه ملت گفت: “محال است بهشتی به مرگ طبيعی فوت کرده باشد، خصوصاً که وی جوانی با بنيه جسمی قوی بوده است.”
ستار بهشتی کارگری بود که در مورد نقض حقوق بشر در ايران وبلاگ مینوشت. وی ۹ آبانماه سال جاری در منزلش در رباط کريم در نزديکی تهران بازداشت شد. در روز ۱۶ آبان مقامات با خانواده او تماس گرفته و آنها را از مرگش در زمان بازداشت مطلع کردند.
مطهری افزود: “کمترين خواسته ما مجازات بدون اغماض عاملان اين حادثه و اجرای لوازم حکم قضايی از قبيل پرداخت ديه و غيره است.”
به گفته اين نماينده مجلس “تغيير رئيس پليس فضای تبادل اطلاعات تهران (فتا) از سوی فرمانده نيروی انتظامی گرچه قابل تقدير است اما برای جبران اين موضوع کافی نيست و بايد اقدامات بيشتری انجام شود.”
۱۱ آذر ماه جاری، فرمانده نيروی انتظامی ايران سرهنگ محمدحسن شکريان٬ رئيس پليس فتای تهران را به علت “قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسيدگی پرونده ستار بهشتی” از سمت خود برکنار کرد.
علی مطهری: کمترين خواسته ما مجازات بدون اغماض عاملان اين حادثه و اجرای لوازم حکم قضايی از قبيل پرداخت ديه و غيره است
مطهری همچنين گفته است هفته آينده سئوالش از وزير کشور در مورد مرگ ستار بهشتی در مجلس مطرح میشود.
هفته گذشته نيز گيتی پورفاضل، وکيل خانواده ستار بهشتی ابراز نگرانی کرده بود که پرونده متهمان مرگ اين وبلاگنويس به دادگاه فرستاده نشود.
به گفته وی “يکی از ابهامات پرونده، مسئله رضايتی است که از خانواده ستار بهشتی گرفته شده است.”
پورفاضل گفته بود: “من به بازپرس پرونده هم گفتم تصور نکنيد اين رضايت که گرفته شده، روند پرونده را تغيير میدهد، چون اين رضايت ارزش قانونی ندارد، به دليل اينکه در زمان اخذ رضايت هنوز مجرم مشخص نشده بود.”
غلامحسين محسنی اژهای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائيه ايران در رابطه با گرفتن رضايت از خانواده بهشتی، روز دوشنبه ۲۷ آذر در يک نشست خبری گفت: ” اين مطلب را من نيز شنيدم ولی تحقيق نکردم که ببينم اين موضوع درست است يا خير. فرض بر اينکه چنين چيزی بوده اما اين موضوع مانع از رسيدگی نيست.”
به گفته وی “دادسرا از ۱۱ نفر تحقيق کرده و در حال حاضر سه نفر در بازداشت به سر میبرند و تحقيقات کماکان ادامه دارد. چيزی از تحقيقات تاکنون که منجر به مرگ شده باشد به دست نيامده ولی تخلفاتی وجود داشته، ضرب و جرحی اجمالاً وجود داشته ولی ضرب و جرحی نبوده که منجر به مرگ شود.”
مرگ ستار بهشتی بازتاب گستردهای در جهان يافت و شمار زيادی از سازمانهای بينالمللی مدافع حقوق بشر و دولتهای غربی با اعتراض به مرگ اين وبلاگنويس در اثر شکنجه٬ خواهان رسيدگی به اين موضوع شدند.
جلاد محسنی اژهای حتمادر باره اعدام هزاران نوجوان ايراني در سال 67هم ، ميگويي چيزی از تحقيقات تاکنون که منجر به مرگ شده باشد به دست نيامده ؟!
کاربر مهمان / 20 December 2012
قمه به دستان کودتای انتخاباتی – ندای سبز آزادی
کودتای انتخاباتی 1388 که رای شهروندان و مشارکت گسترده ی آنان را به هیچ گرفت و لگدمال کرد، اعتراض میلیون ها ایرانی به نتایج انتخابات دروغین و تقلب صاحبان قدرت، با سرکوب خونین و بیرحمانه پاسخ گرفت. این سرکوب فقط توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی و شبه نظامی جمهوری اسلامی انجام نشد. در میان سرکوب کنندگان، شهروندان مظلوم چهره ها و افرادی را می دیدند که در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی و دستگاه های قضایی و انتظامی و تبلیغاتی حکومت، به «اراذل و اوباش» مشهورند.
کم نبودند کسانی که با چهره های خاص، و با رکیک ترین الفاظ، مردم معترض به کودتای انتخاباتی را مورد ضرب و شتم غیرانسانی قرار می دادند و از بیان هرگونه دشنام و استفاده از الفاظ رکیک پرهیز نمی کردند. بسیاری از آنان، در هنگام خشونت فیزیکی، مجهز به زنجیر و قمه و چاقو بودند.
تصویر برخی از قمه به دستان جمهوری اسلامی که در کنار نیروهای امنیتی و انتظامی آزادانه این سو و آن سو می رفتند و به قلع و قمع معترضان مشغول بودند، در سایت های اینترنتی و رسانه های سبز منتشر شد. آن قمه به دستان اما هیچ گاه مورد پرسش قرار نگرفتند. هیچ رییس پلیسی در جمهوری اسلامی از تعقیب آنان خبر نداد. کسی از مسئولان ارشد قضایی آنان را متهم به ایجاد ناامنی نکرد. مجلس فرمایشی و گوش به امر رهبر، اعتراضی به خشونت های آنها نکرد.
حتی وقتی برخی اخبار هولناک و تصاویر و فیلم از آنان بازتاب گسترده یافت، مجلس تنها وعده ی پیگیری داد. نتایج آن پیگیری ها هیچ وقت منتشر نشد. کسانی که مجتمع مسکونی “سبحان” را در نیمه شب هدف خشونت قرار دادند هیچگاه شناسایی و محاکمه نشدند.
چنان که کسانی که دانشجویان مظلوم کوی دانشگاه تهران را هدف قلع و قمع بیرحمانه قرار دادند، در امنیت ماندند. حتی علی لاریجانی که زمانی از صادق محصولی، وزیر وقت کشور خواسته بود به این ماجراها رسیدگی کند، بعدتر، وقایع کوی دانشگاه و ماجرای حمله به مجتمع سبحان و فاجعه کهریزک را ازجمله «حواشی» حوادث پس از انتخابات و به تعبیر خود، «فتنه»، توصیف کرد.
قمه داران و دشنه به دستان حامی جمهوری اسلامی و جانفدای خامنهای که در خیابانهای شهر، بدون هیچ ترسی از پلیس و نیروی ویژه و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و بلکه در پناه آنان و در کنار آنها، شهروندان مظلوم و معترض به کودتای انتخاباتی را هدف قرار دادند، هیچ گاه شناسایی و بازداشت نشدند.
سخن گفتن رییس قوه قضاییه و فرمانده نیروی انتظامی و دادستان پایتخت از امنیت شهروندان ایران، زمانی که حاکمیت خود بزرگترین عامل ناامنی است، به طنز بیشتر شبیه است، طنزی اندوهآفرین!!!!.
کاربر مهمان / 20 December 2012
ضرب و جرحی اجمالا وجود داشته؟ اجمالا؟ عجب!!!
آذر / 19 December 2012
مطهری غیب نگو دیگه ….شاید یه سنگ شهاب آسمانی بر بدن ستارمقتول خورده باشد…. حالم رو بهم میزنی و اونم بدجوری و می افتم زمین برات غش می کنم…..چی داری میگی ریشو ؟ برای کی داری میگی ؟ برای پاسدارچی ها و خونواده های ساندیس خورشون میگی ؟ مطهری …..در سلاخ حونه رهبرت علی خامنه ای همه جا خونیه و شما و امثال شما عینک فیلتر دار زده بودید که خون ها رو نبینند …آخوندها میگن در راه اسلام ریختن خون ایرانی ها حلاله …….حوج آقوه مطهری …می خوای بگی باعث تعجب جنابعالی شده که فقط برای اولین باره از سلاخ خانه اسلامی چیزی می شنوی و چیزی می بینی و حالا میگی که چرا رو کف زمین سلاخ خونه خونیه؟!!..پس اینجا یه ایرانی رو باید زخمی کرده باشن …؟ مطهری نماینده مجلس نمایشی فرمایشی انگلیس ها در تهران اگر جرات می کنی بگو می خوام برم از زندانی های شکنجه شده در اوین دیدار کنم ….!!
haghighatgo / 20 December 2012