علی مطهری يکی از نمايندگان مجلس ايران از مصطفی محمدنجار، وزير کشور و اسماعيل احمدی‌مقدم، فرمانده نيروی انتظامی اين کشور خواست تا در رابطه با مرگ ستار بهشتی از “خانواده بهشتی، مردم و رهبر ايران” عذرخواهی کنند.

مطهری روز سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۱ به خبرگزاری خانه ملت گفت: “محال است بهشتی به مرگ طبيعی فوت کرده باشد، خصوصاً که وی جوانی با بنيه جسمی قوی بوده است.”

ستار بهشتی کارگری بود که در مورد نقض حقوق بشر در ايران وبلاگ می‌نوشت. وی ۹ آبان‌ماه سال جاری در منزلش در رباط کريم در نزديکی تهران بازداشت شد. در روز ۱۶ آبان مقامات با خانواده او تماس گرفته و آن‌ها را از مرگش در زمان بازداشت مطلع کردند.

مطهری افزود: “کمترين خواسته ما مجازات بدون اغماض عاملان اين حادثه و اجرای لوازم حکم قضايی از قبيل پرداخت ديه و غيره است.”

به گفته اين نماينده مجلس “تغيير رئيس پليس فضای تبادل اطلاعات تهران (فتا) از سوی فرمانده نيروی انتظامی گرچه قابل تقدير است اما برای جبران اين موضوع کافی نيست و بايد اقدامات بيشتری انجام شود.”

۱۱ آذر ماه جاری، فرمانده نيروی انتظامی ايران سرهنگ محمدحسن شکريان٬ رئيس پليس فتای تهران را به علت “قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسيدگی پرونده ستار بهشتی” از سمت خود برکنار کرد.

علی مطهری: کمترين خواسته ما مجازات بدون اغماض عاملان اين حادثه و اجرای لوازم حکم قضايی از قبيل پرداخت ديه و غيره است

مطهری همچنين گفته است هفته آينده سئوالش از وزير کشور در مورد مرگ ستار بهشتی در مجلس مطرح می‌شود.

هفته گذشته نيز گيتی پورفاضل، وکيل خانواده ستار بهشتی ابراز نگرانی کرده بود که پرونده متهمان مرگ اين وبلاگ‌نويس به دادگاه فرستاده نشود.

به گفته وی “يکی از ابهامات پرونده، مسئله رضايتی است که از خانواده ستار بهشتی گرفته شده است.”

پورفاضل گفته بود: “من به بازپرس پرونده هم گفتم تصور نکنيد اين رضايت که گرفته‌ شده، روند پرونده را تغيير می‌دهد، چون اين رضايت ارزش قانونی ندارد، به دليل اين‌که در زمان اخذ رضايت هنوز مجرم مشخص نشده بود.”

غلام‌حسين محسنی اژه‌ای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائيه ايران در رابطه با گرفتن رضايت از خانواده بهشتی، روز دوشنبه ۲۷ آذر در يک نشست خبری گفت: ” اين مطلب را من نيز شنيدم ولی تحقيق نکردم که ببينم اين موضوع درست است يا خير. فرض بر اين‌که چنين چيزی بوده اما اين موضوع مانع از رسيدگی نيست.”

به گفته وی “دادسرا از ۱۱ نفر تحقيق کرده و در حال حاضر سه نفر در بازداشت به سر می‌برند و تحقيقات کماکان ادامه دارد. چيزی از تحقيقات تاکنون که منجر به مرگ شده باشد به دست نيامده ولی تخلفاتی وجود داشته، ضرب و جرحی اجمالاً وجود داشته ولی ضرب و جرحی نبوده که منجر به مرگ شود.”

مرگ ستار بهشتی بازتاب گسترده‌ای در جهان يافت و شمار زيادی از سازمان‌های بين‌المللی مدافع حقوق بشر و دولت‌های غربی با اعتراض به مرگ اين وبلاگ‌نويس در اثر شکنجه٬ خواهان رسيدگی به اين موضوع  شدند.