ژيلا بنیيعقوب و همسرش بهمن احمدی امويی، دو روزنامهنگار زندانی در ايران چهار ماه است که نتوانستهاند يکديگر را ملاقات کنند.
به گزارش تارنمای کلمه، “با وجود پيگيریهای مکرر خانواده اين دو زندانی (برای ملاقات این دو روزنامهنگار زندانی با هم) تاکنون هيچ نتيجهای در بر نداشته است.”
احمدی امويی در زندان رجايیشهر بهسر می برد و ژيلا بنیيعقوب در زندان اوين است.
بهمن احمديیامويی بيش از ۳۲ ماه است که از مرخصی استفاده نکرده است.
اين روزنامهنگار تنها يک بار در فروردينماه سال ۱۳۸۹ موفق به استفاده از مرخصی شد و از آن زمان تاکنون با مرخصی وی موافقت نشده است.
با اين حال بهگفته منابع نزديک به زندانيان سياسی روز گذشته مسعود باستانی روزنامهنگار، کامران رحیمیان و فواد خانجانی هر دو از زندانيان بهائی برای ملاقات بستگان زندانی خود از زندان رجاییشهر به زندان اوین آورده شدند.
خانوادههای ژيلا بنیيعقوب و بهمن احمدی امويی چند بار برای پیگیری مسئله ملاقات اين دو به دادستانی تهران مراجعه کردهاند اما مسئولان به آنها گفتهاند امکانات انتقال زندانی از کرج به تهران، مانند خودرو و مأمور، وجود ندارد
مسعود باستانی و کامران رحيميان برای ملاقات با مهسا امرآبادی و فاران حسامی همسرانشان، و فواد خانجانی برای ديدار خواهرش لوا خانجانی به زندان اوين برده شدند.
مهسا امرآبادی، فاران حسامی و لوا خانجانی نيز به اتهامهای مشابه همسران و برادر خود در زندان اوين زندانی هستند.
اين در حالی است که خانوادههای ژيلا بنیيعقوب و بهمن احمدی امويی چند بار برای پیگیری مسئله ملاقات اين دو به دادستانی تهران مراجعه کردهاند اما مسئولان به آنها گفتهاند امکانات انتقال زندانی از کرج به تهران، مانند خودرو و مأمور، وجود ندارد.
بهمن احمدی امويی، روزنامهنگار اقتصادی با روزنامههای جامعه، توس، صبح امروز، نوروز، شرق، وقايع اتفاقيه و سرمايه همکاری داشته و تاکنون دو کتاب به نامهای “اقتصاد سياسی جمهوری اسلامی” و “مردان جمهوری اسلامی چگونه تکنوکرات شدند” از وی منتشر شده است.
اين روزنامهنگار ۳۰ خردادماه سال ۸۸ به همراه همسرش ژيلا بنیيعقوب، توسط مأموران امنيتی بازداشت شد و از سوی دادگاه به تحمل هفت سال حبس تعزيری محکوم گرديد. اين حکم سپس در دادگاه تجديدنظر به پنج سال حبس کاهش يافت. وی از آن زمان تاکنون در زندان بهسر میبرد.
ژيلا بنیيعقوب همسر بهمن احمدی امويی نيز در خرداد ۱۳۸۹ از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به يک سال حبس تعزيری و ۳۰ سال محروميت از شغل روزنامهنگاری محکوم شد.
بنیيعقوب که مدتی را با قرار وثيقه در بيرون از زندان بود، ۱۲ شهريور ماه سال جاری دوباره به زندان برگردانده شد.
وی در سال ۱۳۸۸ برنده جايزه بينالمللی شجاعت در روزنامهنگاری از بنياد بينالمللی رسانههای زن و همچنين برنده “جايزه جهانی آزادی بيان” شد.
ژيلا بنیيعقوب در سال ۱۳۸۹ نيز جايزه ويژه “آزادی بيان” سازمان گزارشگران بدون مرز را بهدست آورد.
ترا بخدا اعتصاب غذای نرگس ستوده بخاطر اجازه رفتن به خارج دخترش تمام نشده، با محرومیت زوجین زندانی از دیدار هم شروع نکنید. ما هم خیلی محرومیت ها داریم. بگذارید کار سیاسی و زندانی سیاسی آبروئی برایش بماند
نمین / 05 December 2012
آبرو؟؟؟
خجالت داره. نسرین ستوده آبروی آزادی خواهی و انسانیته.
درود بر شرف اونایی که با غیرت توی ایران موندن و انسانیت رو دوباره معنی میکنن.
کاربر مهمان / 06 December 2012