يک نماينده مجلس ايران در مورد کاهش سن ابتلا به ايدز در اين کشور هشدار داد و گفت اين موضوع، “زنگ خطری برای نوجوانان و جوانان” بهشمار میآيد.
حسينعلی شهرياری، رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس ايران به خبرگزاری دانشآموزی ايران (پانا) گفت: “ابتلا به بيماری ايدز در سنين ۱۱ تا ۱۳ سال نيز ديده شده و تا زمانی که آموزشها جدی گرفته نشود، خطر کاهش سن ابتلا به اين بيماری همچنان وجود دارد.”
وی يک ماه پيش نيز هشدار مشابهی درباره کاهش سن ايدز در ايران مطرح کرده بود.
به گفته اين نماينده مجلس ايران “بر اساس آمارهای وزارت بهداشت شمار افراد مبتلا به بيماری ايدز در کشور بيش از ۹۰ هزار نفر برآورد شده است و اين تنها مختص به افرادی است که از بيماری خود اطلاع دارند و بسياری از مبتلايان به ايدز اصلا از بيماری خود آگاه نيستند.”
حسينعلی شهرياری: بر اساس آمارهای وزارت بهداشت شمار افراد مبتلا به بيماری ايدز در کشور بيش از ۹۰ هزار نفر برآورد شده است و اين تنها مختص به افرادی است که از بيماری خود اطلاع دارند و بسياری از مبتلايان به ايدز اصلا از بيماری خود آگاه نيستند
وی از “اعتياد تزريقی و رفتارهای جنسی” بهعنوان دو راه اصلی انتقال بيماری ايدز در ايران نام برده است.
عباس صداقت، رئيس اداره ايدز وزارت بهداشت ايران نيز يک ماه پيش از افزايش ۲۰ درصدی ابتلا به بيماری ايدز در اين کشور از طريق روابط جنسی ناسالم خبر داد.
به گفته وی “از سال ١٣۶۵ تا ١٣٩٠ سهم انتقال ايدز از طريق روابط جنسی هفت درصد بود که اين آمار در سال گذشته به ١٠ درصد رسيده است که بيانگر افزايش٢٠ درصدی ابتلا به ايدز در ايران از طريق روابط جنسی است.”
به گزارش منابع رسمی سازمان ملل، بيش از ٣٣ ميليون نفر در جهان حامل ويروس غيرفعال بيماری ايدز هستند.
بر اساس مصوبه سازمان ملل متحد، روز يکم دسامبر از سال ١٩٨٨ بهعنوان روز جهانی ايدز تعيين شده است.
در روز جهانی ايدز مردم لباسهایشان را با روبان قرمز تزئين میکنند تا توجه و مراقبت در برابر ايدز را يادآوری کنند و به ديگران بگويند که تعهد و پايبندی و حمايت آنها مورد نياز است.
۹۵ درصد تمام آلودهشدگان به ايدز در کشورهای در حال توسعه هستند. ولی همچنان ايدز بهعنوان تهديدی برای تمامی سنين و ملل باقی است.
غلامرضا معصومی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور، از بروز عوارض جسمی برای کارکنان یک مرکز هستهای در اصفهان خبر داده اما در عین حال گفته است که این افراد تحت درمان قرار گرفته اند.!
آقای معصومی به جزییات این حادثه و محل دقیق آن اشاره نکرده است اما کارخانه پردازش اورانیوم (یو.سی.اف) در اصفهان قرار دارد و پیش از این نیز برخی منابع محلی از افزایش غیر طبیعی سرطان در اصفهان ابراز نگرانی کرده بودند.
او با تاکید بر اینکه تمام اورژانسهای کشور باید آموزش و آمادگی مقابله با حوادث هسته ای را داشته باشند به خبرگزاری مهر گفته است: ما در استانهایی که بیشتر با موضوع هسته ای درگیر هستند قویتر ظاهر می شویم. موضوع آموزش را دو سال است شروع کرده ایم و به خوبی در حال اجراست.
معصومی، وظیفه اورژانس هسته ای را شامل ارائه خدماتی دانست که متعاقب مسائل هسته ای پیش می آید.
او به مشکلاتی که برای ساکنان مجاور مراکز هسته ای در کشور پیش می آید اشاره کرد و افرود: برای کسانی که در منطقه بوده اند مثلا UCF اصفهان عارضه هایی پیش آمده ! که تحت درمان قرار گرفته اند.
کاربر مهمان / 28 November 2012