روزنامه مردم‌سالاری در شماره شنبه چهارم تير ۱۳۹۰ گزارشی درباره استقبال نکردن نمايندگان مجلس از محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهوری ايران منتشر کرده است.

سه‌شنبه ۳۱ خرداد، در جريان حضور احمدی‌نژاد در مجلس برای رأی اعتماد به حميد سجادی گزينه پيشنهادی وزارت ورزش و جوانان، نمايندگان مجلس به استقبال وی نرفتند.

اقبال محمدی يکی از نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس به مردم‌سالاری گفته است به دليل همکاری نکردن دولت با مجلس و بی‌توجهی به اجرای قوانين، «بی‌توجهی به احمدی‌نژاد چيز عجيبی نيست.»

رضا اکرمی يکی ديگر از نمايندگان مجلس نيز گفته بی‌توجهی احمدی‌نژاد به سه پيام مجلس باعث شد تا نمايندگان از وی استقبال نکنند.

وی «احترام به قانون، اطاعت بی‌چون و چرا از آيت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی و نامه مسأله‌دار احمدی‌نژاد به مجلس هنگام معرفی وزير ورزش و جوانان» را سه دليلی دانست که باعث شده نمايندگان مجلس از احمدی‌نژاد استقبال نکنند.

اين نماينده مجلس از بی‌توجهی دولت به اجرای برخی قوانين، غيبت ۱۱ روزه احمدی‌نژاد در هيأت دولت و «کلمات نامناسب و دور از شأن مجلس» در نامه معرفی وزير ورزش را از نمونه‌ رفتارهای احمدی‌نژاد بيان کرده که باعث شده نمايندگان به پيشوار وی نروند.

علی اسلامی‌پناه يکی ديگر از نمايندگان مجلس، موضع‌گيری نکردن احمدی‌نژاد در برابر «جريان انحرافی» را يکی از دلايل استقبال نکردن نمايندگان مجلس از وی دانسته است.

«جريان انحرافی» توصيفی است که اصول‌گرايان منتقد دولت درباره اسفنديار رحيم مشايی و هم‌فکران وی به کار می‌برند.

وی گفته است: «اين جريان انحرافی منتسب به احمدی‌نژاد است که با وجود موضع‌گيری‌های شفاف و صريح بزرگان نظام، فعالان سياسی و نمايندگان مجلس، احمدی‌نژاد هرگز حاضر نشده است نسبت به اين جريان انحرافی اعلام برائت کند.»

اسلامی‌پناه افزوده «اگر قرار باشد فردی در برابر فرمان رهبر انقلاب و تضعيف ولايت فقيه به صورت غيرمستقيم از خود اثر بر جای بگذارد، اين ديگر خط قرمز نظام است و نه تنها از آن نمی‌گذريم بلکه در برابر آن موضع‌گيری شفاف و صريح نيز خواهيم داشت.»

مطالب ديگر مطبوعات:
روزنامه جام جم؛ واکنش ايران به تحريم جديد آمريکا عليه ايران‌اير
روزنامه تهران امروز؛ حلقه انحرافی در محاصره قانون