امروز چهارشنبه، دهم شهریور دومین جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران با فرماندهان اطلاعات سپاه برگزار شده و موضوع آن «بررسی پروژه نفوذ» بوده است.
حسین نقوی حسینی، نماینده مجلس ایران گفته که در این جلسه تأکید شده است که افراد به کار گرفته شده در«پروژه نفوذ»، دارای تابعیت مضاعف هستند. موضوع تابعیت مضاعف در سالهای اخیر یکی از چالش های امنیتی مجلس بوده و مجلس ایران هم قانونی تصویب کرده که افراد دو تابعیتی در مشاغل حساس و کلیدی به کار گرفته نشوند. دستگاههای اجرایی موظفند برای انتصاب افراد به مشاغل حساس از «مراجع سهگانه» استعلام کنند.
نقوی حسینی گفته در این جلسه مطرح شده فردی که در جریان مذاکرات هستهای به اتهام جاسوسی بازداشت شده، دارای تابعیت مضاعف است. منظور از این فرد عبدالرسول دری اصفهانی است.
موضوع عبدالرسول دری اصفهانی در هفتههای گذشته به یک رویارویی سیاسی تبدیل شده است. از سویی تیم هستهای جمهوری اسلامی اتهام جاسوسی او را رد میکند و از سوی دیگر غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضاییه، از او به عنوان «عامل نفوذی در تیم مذاکرهکننده هستهای ایران» نام برده، هرچند گفته که «این اتهام برای او هنوز اثبات نشده است.»
در جلسه فرماندهان اطلاعات سپاه ایران با نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، ارکان «پروژه نفوذ» در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، فنی و ایدئولوژیکی مورد بررسی قرار گرفته و اهداف «دشمن» در برد کوتاه، متوسط و بلند مدت تشریح شده و نمونه های مختلفی معرفی شدهاند.
این نمونهها به گفته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، افراد دارای تابعیت مضاعف هستند.
به گفته نقوی حسینی، در این جلسه گفته شده که کلیه مسئولان و مدیران نظام به ویژه نمایندگان مجلس مورد توجه دشمن هستند و ممکن است از طرق مختلف اعم از خبرنگار، فعال اقتصادی و غیره وارد شوند و خود آن ها یا فرزندان آن ها را گرفتار کنند. به نمایندگان توصیه شده که به این موضوع دقت کنند و از خود و اعضای خانواده خود مراقبت کنند.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، بارها در مورد «پروژه نفوذ» هشدار داده است.
در ادبیات سیاسی رهبر جمهوری اسلامی، «پروژه نفوذ»، اقدام نرم آمریکا برای ایجاد شرایط جدید منطقه است تا به این ترتیب به منطقه بازگردد. نفوذ همچنین به اقدامات غرب به شکل کلی اطلاق میشود و اصولگرایان به شکل ویژه از این لفظ برای اتهام زنی به گروههای اصلاحطلب یا نزدیک به دولت استفاده میکنند.
خامنهای میگوید که وظیفه مردم در برابر پروژه نفوذ، «پرهیز از اختلاف» و ایجاد سد در برابر «نفوذ دشمن» است.
در همین زمینه تاکنون تعدادی از روزنامهنگاران و ایرانیان دو تابعیتی بازداشت شدهاند. بازداشت هما هودفر استاد ایرانی-کانادایی هم با همین اتهام صورت گرفته است.
آخرین مورد، اتهام جاسوسی به عبدالرسول دری اصفهانی، عضو تیم مذاکرهکننده ایران در جریان مذاکرات هستهای بوده است.
به گفته عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران، جلسات این کمیسیون با فرماندهان اطلاعات سپاه، در آینده ادامه خواهد داشت تا «پروژه نفوذ» به طور مستمر رصد شود.
خانواده صدها نفر از سران و وابستگان نظام منفور ولایت، مقیم کشورهای خارجی یا دارای تابعیت آنها هستند. خودشان هم اگر تابعیت نداشته باشند حد اقل اقامت را دارند تا هر از چند گاهی سری به عهد و عیال بزنند و بتوانند پولهای حلال میلیاردی را به آنطرف مرزها بفرستند. ولی در این خبر منظور از دو تابعیتی اینها نیستند چون الحق و الانصاف همین بیرون هم که هستند مثل داخل کشور مظهر دو رویی و ریا و مزاحم الباقی ایرانی هایی هستند که از آنها بیزاری می جویند. کاش کسی کمپینی برای معرفی این اراذل برپا می کرد. من شخصاً نام و آدرس 11 خاندان از این طحفه ها را دارم.
سیما / 01 September 2016
با این کار مشکل حقوق های نجومی و زمین خواری حل نخواهد شد. برعکس کنترل مدیران دولت کمتر خواهد شد. برای بدست اوردن تابعیت کشور دیگری هرشخص بایداز هفت خان فیلتر های شخصیتی و امنیتی کشور تابعیت دهنده گذشته باشد ولی برای مدیر شدن در ایران فقط داشتن لابی کافیست. احتیاجی به کیفیت شخصی با معیارهای انسانی و علمی عالی نیست.
هموطن / 09 September 2016