در وادیالملوک (دره پادشاهان) در مصر یک «نکروپل» (گور جمعی) با ۵۰ مومیایی کشف شد. برخی از این مومیاییها به شاهزادگان هجدهمین سلسله «عصر طلایی» مصر تعلق دارد.
وزارت عتیقهجات مصر در بیانیهای اعلام کرده است که در وادیالملوک (دره پادشاهان) یک «نکروپل» با ۵۰ مومیایی کشف شده است.
برخی از این مومیاییها به وابستگان هجدهمین سلسله فراعنه تعلق دارند که از سال ۱۲۹۲ تا ۱۵۵۰ پیش از میلاد مسیح در مصر حکومت میکردند. از این دوره به عنوان «عصر طلایی» مصر نام میبرند. در این دوره مذهب مصریان باستان که تا آن زمان بر پرستش «آمون» استوار بود تغییر کرد و پرستش «آتون» (قرص خورشید) جایگزین آن شد.
باستانشناسان سوئیسی با همکاران مصریشان این نکروپل را در وادیالملوک کشف کردهاند. این کشف از این نظر اهمیت دارد که گمان میرفت از نظر باستانشناسی وادیالملوک کاملاً شناخته شده است.
وادیالملوک در مصر باستان به عنوان گورستان فرعونها مورد استفاده قرار میگرفت. این دره در کرانه باختری رود نیل و در مقابل شهر باستانی تبس (شهر کنونی اقصر) قرار دارد. مقبره بسیاری از پسران رامسس بزرگ از جمله توت عنخ آمون در وادیالملوک واقع شده است.
محمد ابراهیم، وزیر عتیقهجات مصر خبر داده است که باستانشناسان در این نکروپل تابوتهای چوبی و همچنین نقابها و نوشتههایی به دست آوردهاند. از روی این نوشتهها، هویت ۳۰ تن از مردگان کشف شده است.