کسری نوری، درویش گنابادی زندانی، پس از خروج از بند سیاسی زندان عادلآباد شیراز به بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر موسوم به پلاک ۱۰۰ منتقل شده است. این زندانی سیاسی-عقیدتی شنبه ۵ شهریورماه، از بند سیاسی زندان عادل آباد شیراز خارج و به مکان نامعلومی منتقل شده بود.
پوریا نوری، برادر این درویش گنابادی زندانی در حساب کاربری خود در توییتر نوشته است:
«کسری با مادرم تماس تلفنی داشته، باخبر شدیم از ۵ شهریور به بازداشتگاه اطلاعات شیراز منتقل شده، از او بازجویی صورت گرفته و اعلام شده دلیل آن یک بیانیهی مشترک با امضای فعالان سیاسی زندانی از جمله نرگس محمدی، کیوان صمیمی و کسری نوری است؛ درحالی که چنین بیانیهای حتی هنوز منتشر نشده!»
طی سه روز گذشته هیچ اطلاعی از محل نگهداری کسری نوری وجود نداشت و خانواده او با وجود اینکه بارها به زندان عادلآباد شیراز مراجعه کرده بودند، اما پاسخی دریافت نکردند.
دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱ نیز کاربران در شبکههای اجتماعی با استفاده از هشتگ #کسری_نوری_کجاست، نسبت به انتقال او به مکانی نامعلوم و نگرانیها درباره وضعیت این درویش زندانی اعتراض کردند.
یک منبع مطلع در خصوص آخرین وضعیت کسری نوری پیشتر به هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران گفته بود:
«کسری از دسترسی به نشریات داخلی محروم بوده و امکان ادامه تحصیل در زندان نیز از او منع شده است. وی مدتهاست که به دلیل دوری محل سکونت خانوادهاش، از ملاقات با آنها محروم مانده است.»
کسری نوری، از دراویش گنابادی که دوران حبس خود را در زندان عادلآباد شیراز سپری میکرد، اول اسفند ماه ۱۳۹۶ در جریان واقعه خیابان گلستان هفتم برای چهارمین بار بازداشت شد.
پیش از آن دو بار در سال ۱۳۹۰ به عنوان یکی از مدیران سایت مجذوبان نور (سایت خبری دراویش گنابادی) بازداشت شده بود که به حکم حبس چهار سال و چهار ماه انجامیده بود. او پس از گذراندن دوره کامل حبس خود در تاریخ پنجم آبان ۱۳۹۴ آزاد شده بود.
کسری نوری بار دیگر روز ۹ دی ۱۳۹۶ همراه سه درویش دیگر به نامهای محمد شریفی مقدم، فائزه عبدیپور، محمدرضا درویشی، همزمان با خیزش مردمی دیماه بازداشت شد و پس از ۱۰ روز به دلیل تحصن اعتراضی درویشان مقابل زندان اوین، بیقید و شرط آزاد شد.
این درویش زندانی نهایتا به اتهام «لیدر اعتراضات» در جریان گلستان هفتم به ۱۲ سال حبس تعزیری محکوم شد و این به صورت غیابی صادر شده بود. شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده علاوه بر تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق، ۲ سال تبعید به ثلاث باباجانی، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال محرومیت از عضویت در گروهها و احزاب و دستهجات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانهای برای او در نظر گرفت.
در مردادماه سال ۹۷ این حکم با توجه به عدم درخواست تجدیدنظر حکم او تایید شد و با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۷ سال و نیم حبس تعزیری قابل اجرا است.
نوری در طول مدت زندان بارها به دلایل نامعلوم از زندانی به زندانی دیگر منتقل شده است و این انتقال آخر که بدون اعلام قبلی و به مکان نامعلومی صورت گرفته، باعث ایجاد نگرانی برای خانواده او شده بود.
در آخرین مورد از اعمال فشارها بر کسری نوری در تاریخ چهارم تیر سال جاری پوریا نوری با انتشار تصویری از نامه معاونت آموزشی دانشگاه تهران از اخراج برادرش از دانشگاه خبر داد. پس از پیگیریهای مکرر در مراجعه شکوفه یداللهی، مادر کسری نوری به دانشگاه تهران، نامهای مبنی بر لغو اخراج این درویش زندانی از دانشگاه اخذ شد. بر اساس این نامه، ادامه تحصیل کسری نوری پس از پایان دوران محکومیت بلامانع عنوان شد.