رهبر طالبان حدود دو سال است که هیچ پیام صوتی منتشر نکرده و پیامهای او برای دو مناسبت مذهبی عید فطر و قربان در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به صورت کتبی منتشر شده است. آخرین پیام منسوب به او ۳۱ اردیبهشت منتشر شد که از آمریکا خواسته بود اجازه ندهد کسی توافقنامه صلح دوحه را با مانع، تاخیر یا ناکامی روبرو کند. بیخبری از ملا هبتالله احتمال کشته شدن او را تقویت میکند. طالبان اما این موضوع را تائید نکرده است.
رسانههای خبری تا به حال چند مرتبه از احتمال کشته شدن او خبر دادهاند. آخرین بار خرداد امسال فارین پالسی به نقل از منابع آگاه نوشت ملا هبتالله آخوندزاده بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته است. خبری که سخنگوی طالبان آن را رد کرد.
روزنامه «۸ صبح» افغانستان اما ۲۶ بهمن به نقل از منابع موثق از کشته شدن آخوندزاده به همراه ملا مطیعالله، رئیس استخبارات و حافظ عبدالمجید مسئول مالی گروه طالبان خبر داد؛ در یک انفجار که «ماهها پیش در یک خانه حفاظتشده مربوط به حافظ عبدالمجید در ساحه «چالو باوری» شهر کویته رخ داده است».
منابعی که نامشان فاش نشد گفتهاند رهبر طالبان و رئیس استخبارات این گروه در همان لحظات اول کشته شدهاند و حافظ عبدالمجید مسئول مالی این گروه دو- سه روز بعد در «یکی از شفاخانههای مربومط به ارتش پاکستان جان داده است».
همزمان با انتشار خبرهایی مبنی بر کشته شدن رهبر طالبان این گروه بدون هیچ گونه دلیلی گفتوگوهای موسوم به بینافغان که در دوحه جریان داشت را تنها چند روز پس از بازگشت پاکستان متوقف کرده است.
زمان دقیق انفجار مذکور اعلام نشده است اما آخرین بار بیستم فروردین امسال رسانهها از انفجار در نزدیکی محل سکونت حافظ عبدالمجید خبر دادند و نوشتند شماری از اعضای رهبری گروه طالبان در این انفجار کشته شدهاند. طالبان اما این خبر را تائید نکرد.
مرداد ۱۳۹۸ نیز وقوع چهار انفجار در کویته پاکستان گزارش شد. ۲۵ مرداد آن سال خبرگزاری رویترز کشته شدن مولوی احمدالله، برادر رهبر طالبان و زخمی شدن یکی از پسران او در این انفجار را گزارش کرد. در حالی که پلیس کشته شدن دو تن از جمله امام جماعت مسجدی که انفجار در آن رخ داد را تائید کرده بود، برخی منابع دیگر شمار کشتهشدگان را حداقل چهار تن اعلام کردند.
ملا هبتاله آخوندزاده از سال ۱۳۹۵ جایگزین اختر محمد منصور شد. اختر محمد منصور حین بازگشت از ایران به پاکستان هدف حمله پهباد نیروهای آمریکایی قرار گرفت.