به‌دستور علی‌رضا گلشنی، رياست دانشگاه آزاد شهرکرد، نيروهای حراست اين دانشگاه با هجوم به دفتر انجمن اسلامی دانشجويان کليه وسايل را ضبط و دفتر اين تشکل دانشجويی را تصرف کردند.

به گزارش راديو زمانه، اين حمله هفته گذشته رخ داد و مأموران حراست پس از شکستن در دفتر اين تشکل منتقد دانشجويی تمامی وسايل اعم از کتابخانه، مدارک و دفا‌تر مربوط به انجمن، ميز‌ها و صندلی‌ها را که همگی برچسب انجمن اسلامی دانشجويان بر روی آن‌ها نصب شده بود را به مکان نا‌معلومی منتقل کردند.

فعالان دانشجويی اين دانشگاه می‌گويند، وسايلی که مأموران ضبط کرده‌اند از جمله کتاب‌های کتابخانه عمدتاً با هزينه شخصی اعضای انجمن تهيه شده بود.

آن‌ها همچنين اظهار داشتند که اين اقدام حراست دانشگاه در حالی صورت گرفته است که بر مبنای حکم شورای نظارت بر تشکل‌های دانشجويی، اين تشکل دانشجويی به‌طور قانونی از ابتدای امسال مجوز بازگشايی مجدد داشت.

دو تشکل منتقد “انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه آزاد شهرکرد” و “تشکل مستقل آزاد انديشان” در اين دانشگاه، نقش اساسی در شکل‌دهی و سازماندهی اعتراضات اين دانشگاه را بر عهده داشته‌اند

شورای نظارت بر تشکل‌های دانشجويی متشکل از رئيس دانشگاه، رئيس حراست دانشگاه و نماينده ولی فقيه در دانشگاه است. اين شورا در طول فعاليت خود احکام انضباطی از قبيل اخراج، تعليق و توبيخ ده‌ها فعال دانشجويی را صادر کرده است.

فعالان دانشجويی دانشگاه همچنين با ابراز تأسف نسبت به اين اقدام مسئولان دانشگاه، عنوان کردند که ماموران حراست با جمع‌آوری وسايل و جايگزين کردن آن با فرش و پارچه‌نويسی‌های مذهبی در تدارک برگزاری مراسم قرآن‌خوانی بوده‌اند.

تصرف دفتر انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه آزاد شهرکرد در حالی صورت می‌گيرد که مسئولان دانشگاه بر خلاف حکم شورای نظارت برتشکل‌های دانشجويی با رد صلاحيت گسترده اغلب کانديدا‌های انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی از آغاز به‌کار دوباره اين تشکل منتقد جلوگيری کرده‌اند.

دانشگاه آزاد شهرکرد دست‌کم در ۱۲ سال گذشته از جمله کانون‌های مبارزاتی جنبش دانشجويی در استان چهارمحال و بختياری بوده است و دو تشکل منتقد “انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه آزاد شهرکرد” و “تشکل مستقل آزاد انديشان” در اين دانشگاه، نقش اساسی در شکل‌دهی و سازماندهی اعتراضات اين دانشگاه را بر عهده داشته‌اند.

پس از روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد اعضای اين تشکل دانشجويی با فشارهای بی‌سابقه‌ای از جمله، تهديد، محروميت از تحصيل و بازداشت روبه‌رو بوده‌اند.