سرتيپ محمدحسين سپهر، معاون نماينده رهبر ايران در سپاه پاسداران گفت اين نهاد نظامی در انتخابات از کسی حمايت نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سپهر امروز شنبه ۳۰ دی‌ماه در نشست مسئولان روابط عمومی سپاه گفت: “سپاه هيچ‌گاه از هيچ فردی در انتخابات حمايت نکرده و نمی‌کند و نقش سپاه در انتخابات و ديگر عرصه‌ها، پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.”

مخالفان حکومت ايران و همچنين منتقدان دولت، سپاه پاسداران را متهم می‌کنند که در انتخابات‌ “به نفع کانديداهای خاصی دخالت می‌کند.”

اظهارنظر چند هفته پيش علی سعيدی، نماينده رهبر ايران در سپاه پاسداران بر شدت انتقاد منتقدان اين نهاد نظامی که معتقدند در انتخابات‌ دخالت می‌کند، افزود.

علی سعيدی چند هفته پيش به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: “وظيفه ذاتی سپاه، مهندسی معقول و منطقی انتخابات است.”

سپاه پاسداران در سال‌های گذشته همواره از سوی مخالفان حکومت ايران متهم به دخالت در عرصه سياست شده است. آن‌ها به‌ويژه از دخالت اين ارگان نظامی در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ سخن می‌گويند

اما سرتيپ سپهر با رد دخالت سپاه در انتخابات می‌گويد: “حفظ آرامش و امنيت انتخابات، کمک به تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تلاش برای شفاف‌سازی شاخص‌ها و ملاک‌ها و تأکيد بر قانون‌مداری از جمله وظايف سپاه در ايفای نقش خود در انتخابات آتی است.”

يازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوری ايران ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ برگزار می‌شود.

سپاه پاسداران در سال‌های گذشته همواره از سوی مخالفان حکومت ايران متهم به دخالت در عرصه سياست شده است. آن‌ها به‌ويژه از دخالت اين ارگان نظامی در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ سخن می‌گويند.

علی مطهری، نماينده اصولگرای مجلس ايران نيز ارديبهشت‌ماه سال جاری خورشيدی در مجلس گفت سپاه پاسداران “به‌منظور حمايت جدی از کانديداهای مورد نظرش” در انتخابات مجلس نهم دخالت کرده است.

مطهری، دخالت سپاه در انتخابات را “آفتی” برای سپاه و “خطری برای انقلاب و نظام اسلامی” عنوان کرد و گفت: “ديگر نمی‌توان در پشت درهای بسته برای مردم تصميم گرفت و فشار افکار عمومی اجازه اين گستاخی را به دوستان نادان انقلاب نمی‌دهد.”

سپاه در واکنش به اين اتهامات می‌گويد: “سپاه هرگز به صورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود و تنها معيارها و آرمان‌ها را مطرح می‌کند.”