علی مطهری، نماينده مجلس ايران گفته است ميرحسين موسوی و مهدی کروبی باید بتوانند در يک دادگاه علنی صحبت کنند.
مطهری به هفتهنامه آسمان چاپ تهران گفته است موسوی و کروبی بايد بتوانند مردم ايران را در جريان آنچه که رخ داده، قرار دهند.
موسوی و کروبی دو تن از رهبران مخالفان به همراه زهرا رهنورد از ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ بدون محاکمه قضايی، در حصر خانگی بهسر میبرند. چهرههای اصلاحطلب و مخالفان حکومت ايران بارها به تداوم حصر خانگی موسوی، کروبی و رهنورد اعتراض کردهاند اما حکومت ايران حصر خانگی اين رهبران را لغو نکرده است.
مطهری افزوده است: “اگر (موسوی و کروبی) محکوم شدند، آن موقع شورای نگهبان تصميم بگيرد، چطور کسی که هشت سال نخستوزير بوده و کسی که دو دوره رئيس مجلس بوده، اينگونه شدهاند، ديوانه که نشدهاند، بايد حرف آنها را شنيد و بعداً قضاوت کرد.”
علی مطهری: چطور کسی که هشت سال نخستوزير بوده و کسی که دو دوره رئيس مجلس بوده، اينگونه شدهاند، ديوانه که نشدهاند، بايد حرف آنها را شنيد و بعداً قضاوت کرد
به گفته اين نماينده مجلس “حرف آقای جنتی (دبير شورای نگهبان) که همه سران و ساکتان فتنه رد صلاحيت شوند غيرمنطقی بود.”
مطهری میگويد: “خيلیها که ساکت بودند برای اين بود که میگفتند اگر بخواهيم صحبت کنيم بايد ايرادهای اين طرف (احمدینژاد) را هم بگوييم، بنابراين مشکل میشود، پس بهتر است هيچ چيز نگوييم. کار عاقلانهای کردند.”
احمد جنتی، دبير شورای نگهبان قانون اساسی ايران چند هفته پيش گفته بود: “امکانی برای حضور مجدد فتنهگران در صحنه انتخابات وجود ندارد.”
مقامات حکومتی ايران از رويدادهای پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ که در آن بهمدت نزديک به يک سال نسبت به نتايج انتخابات اعتراضات خيابانی صورت گرفت و دهها نفر کشته و صدها نفر دستگير شدند، بهعنوان “فتنه” ياد میکنند و شرکتکنندگان در اين اعتراضات و رهبران آن را “فتنهگر” مینامند.
مطهری همان زمان نيز به اين سخنان جنتی واکنش نشان داد و اعلام کرد “هيچ مجوزی” برای “رد صلاحيت” ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در انتخابات رياستجمهوری سال آينده اين کشور وجود ندارد.
يازدهمين دوره انتخابات رياستجمهوری ايران جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ برگزار میشود.
تو برو حرفهای پدرت ***را در مورد ایران و چارشنبه سوری و نوروز بشنو و از ایران برو.
کاربر مهمان / 14 January 2013
«مطهری : “اگر (موسوی و کروبی) محکوم شدند، آن موقع شورای نگهبان تصميم بگيرد، چطور کسی که هشت سال نخستوزير بوده و کسی که دو دوره رئيس مجلس بوده، اينگونه شدهاند، ديوانه که نشدهاند، بايد حرف آنها را شنيد و بعداً قضاوت کرد.”»
آقای مطهری محترم !مگر دیوانه شاخ دم دارد؟؟
آیا کسی که خود لباس روحانیت به تن دارد و یا روحانیت را به عنوان سیاستمدار میشناسد و از او پیروی میکند،میتواند مدافع جدایی دین از دولت باشد؟
من هنوز نفهمیده ام که جناب عالی چرا در مجلسی مانده اید که اکثریت آن را روحانیون تشکیل داده اند؟مگر میشود که اخوندها لوایحی را تصویب کنند که خلاف اعتقادات مذهبی آنان است؟
شما باید یا پرچم مردم سالاری دینی و یا پرچم مردم سالاری واقعی را بدست بگیرید و بیش از این هم دو دوزه بازی نکنید!
کاربر مهمان / 14 January 2013