حسن فرازنده خالدی، مديرکل امور تربيتی و مشاوره آموزش و پرورش ايران می‌گويد افسردگی در بين دانش‌آموزان اين کشور شيوع پيدا کرده است.

حسن فرازنده، امروز دوشنبه به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: “افسردگی بيشترين شيوع را در بين دانش آموزان پايه سوم راهنمايی و اول دبيرستان داشته که اين آمار در بين پسران بيشتر از دختران به چشم می‌خورد.”

بر مبنای اعلام سازمان جهانی بهداشت، موضوع جهانی سلامت روان امسال “افسردگی: يک بحرانی جهانی” است.

همچنان که بيش از ۳۵۰ ميليون نفر از مردم جهان از افسردگی رنج می‌برند، يکی از رايج‌ترين اختلال‌های روانی در ايران هم افسردگی و اضطراب است. 

به گفته مديرکل امور تربيتی و مشاوره آموزش و پرورش ايران، “مهم‌ترين” علت افسردگی در بين دانش‌آموزان “نزاع‌های خانوادگی” است 

به گفته مديرکل امور تربيتی و مشاوره آموزش و پرورش ايران، “مهم‌ترين” علت افسردگی در بين دانش‌آموزان “نزاع‌های خانوادگی” است.

در همين حال آمارهای رسمی سازمان‌های دولتی ايران نشان می‌دهد اختلافات خانوادگی و طلاق در بين خانواده‌ها در اين کشور رو به افزايش است.

بر پايه آمار سازمان ثبت احوال، در سه ماهه نخست سال ۱۳۹۱ در ايران، بيش از ۳۴ هزار مورد طلاق ثبت شده است.

استان البرز (کرج) بيشترين آمار طلاق را در ايران دارد. استان تهران و خراسان رضوی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. استان‌های سيستان و بلوچستان، ايلام و يزد دارای کمترين نرخ ثبت طلاق هستند.

کاظم نظم‌ده، رئيس مرکز پيش‌گيری سازمان بهزيستی ايران شهريور امسال گفت:  “مسائل جنسی، اقتصادی و مداخلات” از مهم‌ترين دلايل طلاق زوج‌های جوان در ايران هستند.

آمارها نشان می‌دهد که در سال ۱۳۸۴ آمار طلاق در ايران ۸۴ هزار مورد بوده که در سال ۱۳۹۰ به بيش از ۱۴۰ هزار مورد رسيده است.