محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران در حکمی مرضيه وحيددستجردی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ايران برکنار کرد.
منابع خبری ايران امروز پنجشنبه هفتم دیماه نوشتند، محمود احمدینژاد در حکمی محمدحسن طريقت منفرد را بهعنوان سرپرست وزارت بهداشت، منصوب و مرضيه وحيددستجردی را از اين سمت برکنار کرد.
محمدحسن طريقت منفرد، وزير جديد وزارت بهداشت، پنجمين مديرعامل سازمان تأمين اجتماعی از آذر ماه ۱۳۷۰ تا بهمنماه ۱۳۷۰بوده است.
مرضيه وحيددستجردی در روزهای پايانی آذرماه سال جاری با بيان اينکه “به دنبال اخبار شايعه نباشيد” در پاسخ به شايعه برکناری خود گفته بود: “همه ما دير يا زود بايد برويم اما مهم آن است که اين آمدن و رفتنها چه تأثيری بر زندگی ديگران خواهد گذاشت.”
محمدرضا رحيمی، معاون اول رئيس جمهور ايران نيز در همان زمان با اعلام اينکه “خانم دستجردی از بهترين وزرای کابينه هستند”، گفته بود: “دولت و رئيسجمهوری تلاش خود را در حمايت از خانم دستجردی دريغ نخواهد کرد و نبايد به شايعات توجه کرد.”
در پی انتقاد چندی پيش وزير بهداشت از تعلق نگرفتن ارز به دارو و تجهيزات پزشکی و پس از آن افشاگری احمد شيبانی، رئيس سازمان غذا و داروی اين وزارتخانه که ارز مرجع را به جای دارو به لوازم آرايشی، غذای سگ، زين اسب، دسته بيل و… دادهاند روند برکناری دستجردی آغاز شد
وی تأکيد کرده بود: “خود من هنوز نيامده گفتند فلانی رفت در حالی که تا آقای احمدینژاد هست من هستم و تا احمدینژاد هست وحيددستجردی هم هست.”
معاون اول احمدینژاد افزوده بود: “دولت همه را حمايت میکند ولی خانم وحيد دستجردی را ويژه حمايت میکند چون ايشان اولين وزير خانمی است که وارد وزارتخانه شده و موفق عمل کرده است و من نمره بالايی به ايشان میدهم.”
درهمان زمان، تذکر نادر قاضیپور، نماينده مجلس نهم در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی هنگام بررسی جزئيات طرح دو فوريتی مربوط به ادغام و انحلال وزارتخانهها سبب شد که شائبه برکناری وزير بهداشت در مجلس با انتقاد و تذکر ديگر نمايندگان همراه شود.
قاضیپور آن زمان گفته بود: “خبر آوردهاند قرار است خانم وحيددستجردی وزير بهداشت به دليل اينکه گفته است «ارز مرجع بايد به دارو اختصاص يابد نه به کالاهای ديگر و غيرضروری»، از کار برکنار شود. ما اجازه چنين اقدامیرا به دولت نمیدهيم. بايد از نظام دفاع کنيم و اجازه خدشه وارد شدن به آن را ندهيم.”
حسينعلی شهرياری، رئيس کميسيون بهداشت مجلس نيز در جلسه علنی مجلس، با اعلام اينکه “اميدواريم اين خبرها در حد شايعه باشد”، گفته بود: “میدانيم که آقای احمدینژاد هيچ وقت کاری نمیکنند که اولين زن کابينه دولت دهم خدای نکرده از وزارت برکنار شود و يا کارنامه ناموفق در دولت احمدینژاد به وجود بيايد.”
در پی انتقاد چندی پيش وزير بهداشت از تعلق نگرفتن ارز به دارو و تجهيزات پزشکی و پس از آن افشاگری احمد شيبانی، رئيس سازمان غذا و داروی اين وزارتخانه که ارز مرجع را به جای دارو به لوازم آرايشی، غذای سگ، زين اسب، دسته بيل و… دادهاند روند برکناری دستجردی آغاز شد.
روزنامه ايران در گزارشی نوشت، “بررسی دقيقتر هجمههای وزارت دولت به دولت، نشان از آن دارد که خانم وزير بهعنوان نخستين وزير زن در دولت احمدینژاد به جای وفاداری به اعتماد رئيسجمهور، در مسيری افتاده است که بهنظر میرسد معاونان و مشاورانش برای او هموار میکنند.”
اين انتقاد در حالی صورت میگيرد که پيش از اين، رئيسجمهور ايران در حمايت از دستجردی گفته بود: “ما بهترين متخصصان پزشکی و باهوشترين کادر درمانی را در کشور داريم و مديريت خوب خانم دستجردی نيز کار را نور علی نور کرده است.”
در شش ماهه اخير با سايه انداختن بحران مالی بر عملکرد نظام سلامت و درمان، زمزمههايی درباره استيضاح وزير بهداشت ايران مطرح شد.
مرضيه وحيددستجری پس از فرخرو پارسا و مهناز افخمی، سومين زن در تاريخ ايران است که وزير شده است.
کلمه – گروه خبر: در جریان بحث درباره طرح تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در جلسه امروز مجلس، یک نماینده از درآمد میلیاردی مسئولان ستاد حمل و نقل و سوخت صحبت کرد و گفت: چرا باید یک جوان ۲۷ ساله و برخی مسئولان این ستاد در طول سالهای اخیر میلیاردها تومان پول به دست بیاورند؟!!
به گزارش کلمه، مشخص نیست این نماینده به کدام فرد اشاره می کند، اما سردار رویانیان و برخی نزدیکانش می توانند متهمان اصلی این سوء استفاده مالی بزرگ محسوب شوند. چرا که از زمان سهمیه بندی سوخت، رویانیان با حمایت شخص احمدی نژاد، همه کاره ی این ستاد بوده است.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه در جلسه امروز چهارشنبه مجلس به عنوان یکی از موافقان طرح تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در تبیین دلایل ارائه این طرح، با بیان اینکه هدف ما از تحقیق و تفحص روشن شدن زوایای پنهان و اقداماتی است که این ستاد تا به حال انجام داده، گفت: در چند روز گذشته بحث عدم اختصاص ارز به دارو از سوی وزیر بهداشت مطرح شد که باعث می شود جان هزاران بیمار به خصوص بیماران سرطانی به خطر بیافتد و این در حالی است که برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ماشین های لوکس خارجی با ارز مرجع وارد کشور کرده اند.!!
سوال ما این است که آیا ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور نظارتی بر این واردات خودروها داشته یا اینکه فقط بحث درآمد زایی برای آنها مطرح است.
به گزارش مهر، این نماینده ادامه داد: این ستاد باید توضیح دهد که در خصوص کم شدن مصرف سوخت خودروها چه اقداماتی را انجام داده و چرا به برخی از استاهای کشور ۵ هزار تاکسی و وسایل نقلیه عمومی داده می شود اما به برخی استانها حتی یک تاکسی نیز تعلق نمی گیرد.
این ستاد باید در خصوص قاچاق سوخت توضیح دهد، بر چه اساس خودروهای عتیقه که باید در موزه ها باشند امروز در خیابانها و در اختیار برخی افراد هستند؟!!
قاضی پور اظهار داشت: تعداد خودروهای خارج شده از چرخه حمل و نقل از سال ۸۵ تا ۸۸ تعداد یک میلیون و ۲۵۰ هزار دستگاه بوده که این ستاد این آمار را یک میلیون و ۳۰۰ هزار اعلام کرده است که در این آمار تناقض وجود دارد.
وی همچنین تعداد کارتهای صادر شده را ۲۱ میلیون و ۲۷۱ هزار و ۸۴۲ کارت خواند و گفت: این آمار نیز با اطلاعاتی که این ستاد ارائه داده است دارای تناقض است و سوال ما این است که چرا آمار کذب به مردم می دهید.!!
کاربر مهمان / 27 December 2012
وقتی احمدی نژاد برای اولین با ر در تاریخ ج ا یک وزیر زن گذاشت هیچ کس در این رسانه های*** چیزی نگفت . چون در شوروی و کوبا وزیر زن وجود نداشت . وقتی کروبی گفت که خانم کدیور را وزیر خواهد کرد ***آنرا اقدامی تبلیغاتی دانست. وقتی در پاکستان وزیر خارجه زن گذاشتند *** سر و صدا نکرد . ***حالا همه جنجال میکنند که احمدی نژاد تنها زن وزیر را بر کنار کرد ! یادتان رفته که *** به هنگام کاندید شدن همین خانم گفت استفاده ابزاری ! از خانم ها را اجازه نمیدهیم و ٢ وزیر زن پیشنهادی دیگر احمدی نژاد را رد کرد ! بابا این که کودتای ٢٨ مرداد یا انقلاب ٥٧ یا حمله به سفارت یا ترکمن صحرا یا کردستان یا اشغال آذربایجان نیست همین دو سه سال پیش بود اینقدر کم حافظه اید شما ها
کاربر مهمان nasanjideh / 27 December 2012
ظاهراٌِ این اقای رییس جمهور همه چیز را با نگاه و اغراض شخصی مینگرد. به محض اینکه کسی از وی انتقاد کند وی را محبوس و یا محبوس میکند. خدا را شکر که این اقا معلم نشده وگرنه همه بچه ها زیر دست ایشان رفوزه میشدند.
به همین نگرش میگویند دیکتاتوری و دیکتاتوری ایشان از نوع خرده دیکتاتوری و “خر دشمن بد آب کردن” است. حال چگونه میشود که این جناب خود به این نتیجه نرسیده که این پست خیلی صبر و دور اندیشی لازم دارد جای بسی تامل دارد.
کاربر مهمان / 27 December 2012
مرضيه وحيددستجردی…..مرضيه خانم زیاد پایه ماهواره نشستی و ماهواره زبونتون رو باز کرد…خانم وقتی سنگ بر میداری باید بدونی که به طرف کی پرت میکنی ؟ حالا سنگه شما خورد به جناب دکتر مهندس پروفسور فیلسوف نماینده خدایه کل کره زمین که عرق ریزان درحال نابود کردن اسرائیل و تلمبه زدن برق اتمی و بار کردن چند صد میلیارد دلار دیگه برای صرافی ها دوبی بودن که باعث عصبانیت این بزرگوار شد…ایشون هم با لنگه کفشون زدن به پای صندلی وزارت شما که باعث شد صندلی شما از هم پاشیده شود و شما یهو و تلپی بیفتید رو زمین ….!!
haghighatgo / 29 December 2012