محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران در ديدار با فرزندان و اعضای خانواده ميرحسين موسوی و زهرا رهنورد گفت: “تداوم حصر ميرحسين و رهنورد و کروبی نه شايسته کشور و آبروی انقلاب است و نه به نفع نظام.”
تارنمای کلمه که اين خبر را روز چهارشنبه ششم دی ۱۳۹۱ منتشر کرده، نوشته است ديدار خاتمی با فرزندان و اعضای خانواده موسوی و رهنورد همزمان با شب يلدا (پنجشنبه ۳۰ آذر) انجام شده است.
خاتمی در اين ديدار از “فشارهای مضاعفی” که بر خانواده موسوی وارد میشود ابراز تأسف کرد و اظهار اميدواری کرد “هر چه زودتر با آزادی زهرا رهنورد، ميرحسين موسوی و مهدی کروبی و ساير زندانيان سياسی التهاب فضای سياسی کشور کم شود.”
موسوی، کروبی و رهنورد از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ در حصر خانگی بهسر میبرند.
دختران ميرحسين موسوی در اين ديدار از اعمال برخی محدوديتها برای تماس با پدر و مادرشان خبر دادند و گفتند در حال حاضر “تمام راههای ارتباط با آنها قطع شده است”.
دختران ميرحسين موسوی در اين ديدار از اعمال برخی محدوديتها برای تماس با پدر و مادرشان خبر دادند و گفتند در حال حاضر “تمام راههای ارتباط با آنها قطع شده است”
محمد خاتمی حدود يک ماه پيش نيز در پيامی بهمناسبت روز دانشجو درباره وضعيت زندانيان سياسی گفت: “ما به جد نگران سلامتی اين عزيزان هستيم، به خصوص جناب آقای مهندس موسوی، جناب آقای کروبی و خانم رهنورد که در اين موقعيت، سلامت آنها و ديگران تهديد میشود.”
تارنمای کلمه نزديک به ميرحسين موسوی چندی پيش اعلام کرده بود خانواده موسوی در مورد وضعيت سلامتی موسوی و رهنورد ابراز نگرانی کردهاند.
به نوشته کلمه “مأموران امنيتی که پيشتر از آوردن هرگونه مواد غذايی از سوی فرزندان ميرحسين و رهنورد برای پدر و مادر زندانیشان جلوگيری میکردند، و مواد غذايی را خود رأساً تأمين میکردند، اکنون میگويند خود را مسئول مواد غذايی آنها نمیدانند و خانواده بايد اين کار را برعهده بگيرند.”
اين گزارش ادامه داده است: “اين رفتار عجيب اکنون اين نگرانی را در خانواده موسوی ايجاد کرده که نيت و غرض خاصی در کار باشد و عاملان و آمران اين بازداشت غيرقانونی و طولانیمدت خانگی، قصد سوئی برای خدشه به سلامتی ميرحسين و رهنورد و رفع مسئوليت از خود داشته باشند.”
اینها همه بخشی از جنگ قدرت است که از اول کار بر پا بوده است. بزرگان بانی رفراندوم سراپا تقلّبی در فروردین ۱۳۵۷ شد. بنیصدر و بهشتی الاه بازرگان جنگه قدرت کردند و دولت موقت ساقط شد. بعد جنگ بهشتی و بنیصدر بود که در اکر کار بهشتی مورد و بنیصدر مردار شد. داستان نزاع بر سر قدرت همچنان ادامه داشته است.
کاربر مهمان / 27 December 2012
بادامچيان با اشاره به اينکه در ميان اصلاحطلبان شاهد چندگانگی هستيم و حدود پنج تا شش تيپ فعال هستند، اظهار کرد: عدهای از اصلاحطلبان میگويند نمیآييم چون حضور ما باعث میشود حرفهای گذشتهمان باطل شود، برخی میگويند بايد بياييم و مواضعمان را محکم کنيم.
کسانی معتقدند که در انتخابات ورود پيدا نکنيم و برخی بحث تحريم را مطرح میکنند و در کنار آنها يک عده معتقدند که چهره ملايمی مثل «عارف» مطرح شود که البته خودش گفت من نامزد اصلاحطلبان نمیشوم و مستقل میآيم. همچنين گروهی میگويند بايد با يکی از اصولگرايان مداراگر با اصلاحطلبان همراهی کنيم تا جايی داشته باشيم و البته اخيرا آقای خاتمی توسط آقای هاشمی به مقام معظم رهبری نامه دادند که راهی باز شود تا ما به صحنه بياييم!!!!
کاربر مهمان / 27 December 2012
خاتمی و اصلاحطلبان که در ایران و خصوصا و تهران و اصفهان و تبریز که من می شناسم آنها را افضاطلب می نامند فقط به فکر نجات نظامند. اینان اگر ***داشتند در پی نجات ایران بودند و از نظام بصورت جدی و دسته جمعی بیرون می آمدند. خاتمی کارش *** و ماست مالی. اسلام در پی ویرانی و اهدام هر چیزی ست حتا خودش. بنا بر این باید با آن برخوردی جدی کرد. مردم بیرون شوید از این دامگه حادثه. از این تعفنگاه نیستی از غار غوکان.
کاربر مهمان / 28 December 2012