پاسخ خانواده هاشمی رفسنجانی با حذف بخش‌هايی در مجلس خوانده شد و حميد رسايی نيز بار ديگر در سخنانی به هاشمی رفسنجانی حمله کرد.

به گزارش منابع خبری ايران، پس از سخنان جنجال‌برانگيز حميد رسايی، نماينده تهران در مجلس که در آن اتهاماتی را به مهدی هاشمی رفسنجانی فرزند رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام وارد دانسته و تأکيد کرده بود که اکبر هاشمی رفسنجانی در برخی امور وی را حمايت کرده است، امروز چهارشنبه ششم دی‌ماه پاسخ خانواده هاشمی رفسنجانی به اتهامات رسايی در حالی در جلسه علنی مجلس ايران خوانده شد که بخش‌هايی از اين پاسخ سانسور گرديد.

حميد رسايی ۲۸ آذرماه، دو روز پس از آزادی مهدی هاشمی رفسنجانی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی از زندان در سخنانی در مجلس ضمن انتقاد شديد از آزادی وی، مهدی هاشمی را “ام‌الفساد و شاه کليد کودتای ۸۸” ناميد و خانواده هاشمی رفسنجانی را يک “خانواده اختاپوسی” توصيف کرد.

در بخش‌های مختلف پاسخ خانواده رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، به سابقه اکبر هاشمی رفسنجانی در دوران حکومت پهلوی و پس از انقلاب، همچنين حمايت‌هايی که آيت‌الله خمينی رهبر انقلاب ايران از وی می‌کرد و پايبندی وی به اصل ولايت فقيه، پرداخته شده است.

در اين نامه “توهين و تهمت‌ها” عليه اکبر هاشمی رفسنجانی با “سابقه‌ای ۵۰ ساله” عنوان شده و به مخالفان حکومت در سال‌های نخست انقلاب ايران نسبت داده شده است.

خانواده هاشمی رفسنجانی: متأسفانه باید گفت از شبی که توهین و تهمت به هاشمی رفسنجانی در قالب مناظره انتخاباتی از رسانه ملی پخش شد و فرهنگ‌سازان جامعه با اهداف محدود انتخاباتی به‌به و چه‌چه گفتند، این رذیله اخلاقی در کشور وارد فاز جدیدی شد

بخشی از نامه خانواده هاشمی رفسنجانی که در آن به “توهين و تهمت” به اين خانواده در مناظره‌های انتخاباتی دهمين دوره رياست جمهوری ايران اشاره شده است، از تريبون مجلس ايران خوانده نشد.

در نامه آمده است که در دوران مناظره‌های انتخاباتی “فرهنگ‌سازان جامعه با اهداف محدود انتخاباتی به‌به و چه‌چه گفتند، [و] اين رذيله اخلاقی در کشور وارد فاز جديدی شد.”

اشاره نامه به سخنان محمود احمدی‌نژاد در مناظره‌های انتخاباتی سال ۱۳۸۸ است که در آن عليه خانواده هاشمی رفسنجانی دست به افشاگری زد و آن‌ها را به سودجويی‌های مالی کلان متهم نمود.

نامه سپس از حمله به فائزه و مهدی، فرزندان اکبر هاشمی رفسنجانی در روزهای پس از مناظره‌های انتخاباتی ۸۸ به‌عنوان “فاز جديد” حملات نام برده است.

اين قسمت‌های نامه نيز در جلسه علنی مجلس خواند نشد.

بخش‌های ديگری که از نامه خانواده هاشمی رفسنجانی امروز در مجلس حذف شد مربوط به معرفی اعضای خانواده وی است که در آن به “خدمات و تحصيلات” گذشته فرزندان او اشاره شده و به نقل از رئيس قوه قضائيه وقت در سال ۱۳۷۶ اعلام شده است که “نه تنها دارايی اين خانواده زياد نشده، بلکه کم هم شده است.”

خانواده هاشمی رفسنجانی ضمن استقبال از نامه دادستانی تهران عليه اظهارات حميد رسايی، نوشته‌اند: “انتظار می‌رود دادگاه محترم ويژه روحانيت چنانچه اين اظهارات را نوعی تعدّی به حريم و منزلت ديگران می‌داند، به صورت قانونی همانند مواردی که از قبل به آن‌ها عمل کرده است، اقدام نمايد.”

حميد رسايی: مردم از گرانی رنج می‌برند اما بيش از آن از تبعيض بين يک خانواده به ديگران رنج می‌برند

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران هفته گذشته پس از سخنان رسايی درباره خانواده هاشمی رفسنجانی عليه وی به دادگاه ويژه روحانيت اعلام جرم کرد. در مقابل رسايی نيز با انتشار پاسخی، اعلام جرم دادستان تهران عليه خود را “جرم” ناميده و گفته است دادستان نمی‌تواند نمايندگان را به دليل سخنان‌شان مورد تعقيب قرار دهد.

نامه خانواده هاشمی رفسنجانی در حالی از تريبون مجلس خوانده می‌شد که حميد رسايی مجلس را ترک کرده بود.

از سوی ديگر حميد رسايی در نطق ميان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس بار ديگر به اکبر هاشمی رفسنجانی و خانواده‌اش حمله کرد.

وی با بيان اين‌که “مردم از گرانی رنج می‌برند اما بيش از آن از تبعيض بين يک خانواده به ديگران رنج می‌برند”، گفت: “بايد پرسيد آيا آن‌هايی که با حمايت‌ها، طراحی‌ها، خطبه‌های دشمن‌پسند و نامه‌های بدون سلام و السلام در آتش فتنه دميدند، توان پاسخگويی به خون اين شهدا را دارند؟”

رسايی افزود: “آيا آن‌هايی که در مواضع امروزشان ادعا می‌کنند در کشور تعادل نيست و برای بازگشت تعادل به کشور بايد انتخاباتی آزاد، شفاف و قانونی برگزار کنيم و فقط در اين صورت است که همه به نتيجه انتخابات سال ۹۲ تمکين می‌کنند، به دنبال ارسال نامه بدون سلام والسلام ديگری به رهبری هستند؟… دوره خوراندن جام زهر گذشته است.”

اشاره‌های رسايی به خطبه‌ نمازجمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸ که در آن اکبر هاشمی رفسنجانی خواهان آزادی معترضان به نتايج انتخابات رياست جمهوری و باز شدن فضای سياسی کشور شده بود، و سخنان ماه‌های اخير او درباره چگونگی برگزاری انتخابات رياست جمهوری آينده است.

رسايی همچنين پرسيد: “چرا برخی همواره وقتی در دو راهی حمايت از خانواده متخلف خود يا آرمان‌های عدالت‌طلبانه انقلاب اسلامی قرار می‌گيرند، نمی‌توانند از خانواده متخلفشان بگذرند؟”