رئيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران، مدعی شد که فهرستی از افراد وابسته به دولت را در اختيار دارد که “رشوههای کلان” دريافت کردهاند و “خود را به نفهمی میزنند.”
به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، صادق آملی لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران بامداد امروز، يکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱، در جريان هفدهمين جلسه هيئت نمايندگان اتاق ايران، بار ديگر دولت محمود احمدینژاد را به “قانونگريزی” و نزديکان وی را به “فساد مالی” متهم کرد.
لاريجانی بسياری از مشکلات اقتصادی کشور را ناشی از “عدم اجرای صحيح قانون” دانست و افزود: “گاهی دستگاههای اجرايی به جهت قدرتی که دارند قانون را به نحوی که خود میخواهند اجرا میکنند در حالی که چنين چيزی درست نيست.”
رئيس دستگاه قضائی، اظهارات اخير محمود احمدینژاد که گفته بود: “میخواهيم به مردم پول بدهيم، اما نمیگذارند” را “عوامفريبی” خواند و گفت: “اينکه بگوييم برای کمک به قشر ضعيف جامعه بايد پولها را تقسيم کرد اين عوامفريبی است بنابراين بايد اساس کار اين باشد که همه بتوانند از امکانات به شکل مقولی استفاده کنند.”
آملی لاريجانی در بخش ديگری از سخنانش به پرونده فساد مالی موسوم به “اختلاس سه هزار ميليارد تومانی” نيز اشاره کرد و گفت: “در جريان رسيدگی به اين پرونده، جرائم عديدهای کشف شد بهگونهای که هماکنون ما ليستی از افرادی داريم که در قوه مجريه و بانکها رشوههای کلان گرفتهاند اما خود را به نفهمی میزنند در حالی که مردم فساد را فهميدهاند شما چگونه آن را نمیفهميد؟”
آملی لاريجانی: در کشور ما قوه قضائيه در کنار دستگاه اجرايی قرار داشته و مجريه هيچ سلطهای بر دستگاه قضا ندارد بهگونهای که در جمهوری اسلامی رئيس قوه قضائيه هيچگاه منصوب رئيسجمهور نيست
رئيس قوه قضائيه در ادامه به ادعاهای محمود احمدینژاد درباره “در اختيار داشتن ليست ۳۰۰ نفره بدهکاران بانکی” پاسخ داد و گفت: “بيش از دو سال است که دادستانی از دولت خواسته نام اين افراد را اعلام کند در صورتی که هنوز اين امر انجام نشده است ما میخواستيم اين کار با تعامل صورت گيرد هماکنون رئيسجمهور اعلام میکند که ليست ۳۰۰ نفر از کسانی که معوقات بانکی دارند را در اختيار دارد اگر چه ما بايد اولين نفری باشيم که از نام اين افراد مطلع میشود اما تاکنون اين ليست به ما اعلام نشده است.”
وی در پايان سخنانش تأکيد کرد که “در کشور ما قوه قضائيه در کنار دستگاه اجرايی قرار داشته و مجريه هيچ سلطهای بر دستگاه قضا ندارد بهگونهای که در جمهوری اسلامی رئيس قوه قضائيه هيچگاه منصوب رئيسجمهور نيست و اين اقتدار مهمی برای دستگاه قضايی محسوب میشود.”
اختلافات ميان سران قوای مجريه و قضائيه در ايران همزمان با بازداشت و محاکمه متهمان فساد مالی موسوم به سه هزار ميلياردی که گفته شد از نزديکان دولت بهشمار میروند آغاز شد.
اما تقابل آشکار ميان محمود احمدینژاد و صادق آملی لاريجانی، در اسفند سال ۹۰ در جريان تشکيل “هيئت نظارت بر قانون اساسی” از سوی دولت رخ داد، که با واکنش شديد قوه قضائيه همراه شد و صادق لاريجانی در آن زمان به دولت هشدار داد که “قوه قضائيه اجازه ورود بازرسان و اعضای اين هيئت به دستگاه قضايی را نخواهد داد.”
اين سرآغاز درگيریها ميان قوای مجريه و قضائيه بر سر اصل ۱۱۳ قانون اساسی و اختيارات رئيسجمهور بود که تاکنون نيز ادامه يافته است.
بازداشت علیاکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئيس جمهور از سوی قوه قضائيه و به دنبال آن، نامهنگاریهای تند سران دو قوه عليه يکديگر بر سر موضوع درخواست احمدینژاد برای بازديد از زندان اوين، بر شدت اين اختلافات افزود.
هی آملی لاريجانی آخوندک مرده شور برده قاتل صفت این افراد رشوه خور کلان اسمی ندارن که به خدمت ایران نشینان محترم عرض کنی که لااقل این محترم ها در اتوبوس و ..مترو …تاکسی چیزی برای پچ پچ کردن و درگوشی هم دیگه گفتن داشته باشن ؟؟ …و یا تو و رهبرت از فاش کردن اسم این افراد می ترسید…آخه از کی دیگه دارید می ترسید؟
haghighatgo / 23 December 2012
مردم و حتي کشورهاي خارجي ميدانند که همه مقامات شما دستي در رشوه گيري وحق الحساب و باجگيري و پورسانت و وامهاي بدون برگشت و گم شدن ميلياردها پول و قرارداههاي صوري و واردات و صادرات و حق امتياز انحصاري و غصب اموال خصوصي و دولتی دارند.
تعدادی زيادی در ليست تحريمهای بين المللی قرار گرفته اند. نيازی به ليست نيست !
کاربر مهمان / 23 December 2012
تازه فهميدي؟! تا حالا کجا بودی بابا جان ؟!
کاربر مهمان / 23 December 2012
ایکاش این سخنان بازی سیاسی، گروه کشی و انتخاباتی نباشد و این بنده زنده
که نامی برای او بدلیل جنایاتی و خیانت هائي که مرتکب شده است نمی توان یافت
با همان قانونی که از آن نام میبرنند محاکمه شود تا درس عبرت برای دیگران شود
و آبروی از دست رفته کشورمان را در داخل و خارج احیا کنند. ببینیم و باور کنیم.
yanin / 23 December 2012
راست ميگويي از مقامهای تحریمشده از همکاران قضايی ات توسط اتحادیه اروپا شروع کن که مجرم جنايی و يا مالی ميباشند :
۱. سیدحسن شریعتی، رئیس کل دادگستری تهران
۲. قربانعلی دری نجفآبادی، دادستان کل سابق ایران
۳. حسن حداد، قاضی شعبه ۲۶انقلاب
۴. سیدمحمد سلطانی، قاضی دادگاه انقلاب مشهد
۵. علیاکبر حیدریفر، قاضی دادگاه انقلاب
۶. عباس جعفری دولتآبادی، دادستان کل تهران
۷. محمد مقیسه، قاضی و رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب
۸. غلامحسین محسنی اژهای، دادستان کل ایران
۹. عباس پیرعباسی، قاضی شعبه ۲۶ و ۲۷ انقلاب
۱۰. امیر مرتضوی، معاون دادستان مشهد
۱۱. عبدالقاسم صلواتی، رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب
۱۲. مالک اژدر شریفی، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی
۱۳. احمد زرگر، قاضی شعبه ۳۶ تجدید نظر
۱۴. علیاکبر یساقی، قضای دادگاه انقلاب
۱۵. مصطفی بزرگنیا، رئیس بند ۳۵۰ اوین
۱۶. غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان ایران
۱۷. فرج الله صداقت، معاون مدیر کل زندان تهران
۱۸. محمدعلی زنجیرهای، معاونت توسعه مدیریت
۱۹. علیرضا آوایی، رئیس کل دادگستری تهران
۲۰. جابر بانشی، دادستان شیراز
۲۱. مصطفی برزگر گنجی، دادستان قم
۲۲. محمدرضا حبیبی، دادستان عمومی اصفهان
۲۳. موسی خلیلاللهی، دادستان عمومی و انقلاب تبریز
۲۴. مجتبی ملکی، دادستان کرمانشاه
۲۵. مهرداد امیدی، مدیرکل جرایم رایانهای اگاهی
۲۶. محمود سالارکیا، معاون دادستان
۲۷. حسین ذبحی، معاون قضایی دادستان کشور
۲۸. محمدکاظم بهرامی، رئیس سازمان قضایی نیروی انتظامی
۲۹. حجتالله سوری، مدیر بازداشتگاه اوین
۳۰. عزیز حاج محمدی، قاضی فعلی شعبه ۷۱
۳۱. محمدباقر باقری، معاون دادگستری خراسان
۳۲. حسین آخریان، رئیس بند یک رجایی شهر.
۳۳.حسن شریعتی رئیس دادگستری خراسان.
کاربر مهمان / 24 December 2012
همه ی فساد ایران از اسلام است. فساد قاجاریه وافشاریه و صفویه … هم از اسلام بود! فساد خانوادگی و اجتماعی و اقتصادی و اداری هم از اسلام است. و خامنه ای و خمینی فساد و خونخواریشان و این تفاله ها تکبتشان از اسلام و تشیع است. ایران و ایرانی باید اسلام از تشیع گذر کند مردم و خصوصا فرهیخته گان باید در هضم و دفع اسلام و تشیع مردم را آگاه و یاری رسانند.
کاربر مهمان / 24 December 2012