نقولا بیسلی نقولا، سازنده فيلم “بیگناهی مسلمانان” از سوی دادگاهی به يک سال حبس محکوم شد.
به گزارش رويترز، وی به دليل نقض قوانين آزادی مشروط به زندان محکوم شده است.
بازيگران اين فيلم گفتهاند گمان نمیکردهاند فيلم چنين محتوايی داشته باشد و فريب خوردهاند. آنها میگويند فکر میکردهاند اين فيلم يک درام ماجراجويانه است.به گفته برخی از اين بازيگران، برخی ديالوگها بعدا در دوبله به فيلم افزوده شده است.
به دنبال انتشار بخشهايی از اين فيلم در يوتيوب، تظاهرات در کشورهای اسلامی برپا شد. از جمله حملات مسلحانهای به کنسولگری ايالات متحده در شهر بنغازی ليبی صورت گرفت که به کشته شدن سفير و سه کارمند سفارت آمريکا در ليبی منجر شد.
سيندی لی گارسيا، يکی از هنرپيشههای زن اين فيلم ضداسلامی که باعث شورشهای گستردهای در خاورميانه شد، عليه سازنده اين فيلم شکايت کرده و از قاضی دادگاه خواسته دستور به حذف فيلم از وبسايت يوتيوب بدهد.
سيندی لی گارسيا، يکی از هنرپيشههای زن اين فيلم ضداسلامی که باعث شورشهای گستردهای در خاورميانه شد، عليه سازنده اين فيلم شکايت کرده و از قاضی دادگاه خواسته دستور به حذف فيلم از وبسايت يوتيوب بدهد
او گفته از محتوای اين فيلم ضداسلامی بیخبر بوده و در فيلمنامهای که او دريافت کرده بود هيچ اشارهای به پيامبر اسلام و محتوای جنسی و مذهبی فيلم نشده بود.
آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران با انتشار پيامی بهشدت از فيلم “ضد اسلامی” انتقاد کرد و متهم اصلی آن را آمريکا و اسرائيل دانست.
وی انتشار اين فيلم را ” اقدامی جنونآميز و نفرتانگيز” خواند و گفت: “پشت صحنه اين حرکت شرارتبار، سياستهای خصمانه صهيونيسم و آمريکا و ديگر سران استکبار جهانی است.”
هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا نيز انتشار اين فيلم را محکوم کرد و آن را “مشمئزکننده” خواند. کلينتون تأکيد کرد که اين ويدئو هيچ ارتباطی با دولت آمريکا ندارد.
در همين حال محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران نيز در اين رابطه نامهای به دبيرکل سازمان کنفرانس اسلامی نوشت.
خاتمی “اهانت به مقدسات همه اقوام و مذاهب و ملل” را امری ناپسند دانست و آن را در مقابل “طرح خيرخواهانه گفتوگوی تمدنها” خواند.
محمد خاتمی انتشار اين فيلم را “جنايتی” دانست که “احساسات صدها ميليون مسلمان” را جريحهدار کرده است.