محبوبه کرمی و راحله ذکايی، دو تن از زندانيان سياسی در ايران که از چند روز پيش دست به اعتصاب غذا زده بودند، به اعتصاب غذای خود پايان دادند.
به گزارش تارنمای کلمه، مقامهای زندان اوين به زندانيان سياسی زن هشدار دادهاند در صورتی که به اعتصاب غذا پايان ندهند، “ممنوعالملاقات خواهند شد و به سلول انفرادی منتقل میشوند”.
کلمه گفته است همچنان هشت زندانی ديگر يعنی بهاره هدايت، نازنين ديهيمی، ژيلا بنیيعقوب، شيوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، حکيمه شکری، ژيلا کرمزاده مکوندی و نسيم سلطانبيگی در اعتصاب غذا به سر میبرند.
اين زندانيان از شش روز پيش و پس از آنکه از سوی مأموران زندان مورد بازرسی قرار گرفتند، دست به اعتصاب غذا زدند.
اين اعتصابکنندگان میگويند مأموران در هنگام بازرسی، آنها را “هتک حرمت” کردهاند و “آزار جنسی” دادهاند.
نسرين ستوده، وکيل و فعال حقوق بشر زندانی در ايران که از دو هفته پيش در اعتصاب غذا بهسر میبرد، به بند امنيتی ۲۰۹ منتقل شده است
اين زندانيان از مسئولان زندان خواستهاند مأموران بازرسی را مورد تنبيه قرار دهند. زندانيان سياسی زن همچنين خواهان “عذرخواهی رسمی رئيس زندان اوين و مسئولان اداره حفاظت اين زندان و همچنين ارائه ضمانتهايی از سوی آنان مبنی بر عدم تکرار چنين رفتارهای شدهاند”.
بر اساس گزارش کلمه دو روز پيش نيز تعدادی از اعتصابکنندگان از جمله مهسا امر آبادی، شيوا نظرآبادی، نسيم سلطانبيگی و ژيلا بنیيعقوب به دليل “افت شديد فشار” به بهداری زندان منتقل شدند.
کلمه همچنين خبر داده نسرين ستوده، وکيل و فعال حقوق بشر زندانی در ايران که از دو هفته پيش در اعتصاب غذا بهسر میبرد، به بند امنيتی ۲۰۹ منتقل شده است. ستوده برای سه هفته ممنوعالملاقات شده است.
اين فعال حقوق بشر در اعتراض به وضعيتش در زندان از روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه دست به اعتصاب غذای تر زده است.
نسرين ستوده، وکيل و فعال حقوق بشر ۱۳ شهريورماه ۱۳۸۹ بازداشت شد و به ۱۱ حبس تعزيری، ۲۰ سال محروميت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعيت از خروج از کشور، محکوم شد. زندان او در دادگاه تجديدنظر به شش سال کاهش يافت.
ستوده بارها در طول اين دو سال به دليل شرايطش در زندان دست به اعتصاب غذای خشک و تر زده است.