با وجود درخواست کاخ سفيد از شرکت گوگل، اين شرکت فيلم “بیگناهی مسلمانان” را که موجب بروز خشم گروهی از مسلمانان در جهان و مرگ چندين نفر شد، از روی اينترنت برنمیدارد.
رويترز امروز شنبه ۲۵ شهريورماه (۱۵ سپتامبر) ضمن اعلام اين خبر نوشت با اين حال گوگل در هندوستان و اندونزی با رعايت قانون محلی آنان اين فيلم را از دسترس خارج کرده است.
پيش از اين نيز در مصر و ليبی، اين فيلم توسط شرکت گوگل سانسور شده بود.
مديريت گوگل اعلام کرد: “ما دسترسی به اين فيلم را در کشورهايی که غيرقانونی است، همچون هندوستان و اندونزی مسدود کرديم. همچنين در ليبی و مصر به دليل شرايط دشوار در اين دو کشور نيز آن را برداشتيم. اين اقدام بهطور کامل با اصول ما که در سال ۲۰۰۷ به تصويب رسيد، سازگار است.”
دفتر رياست جمهوری آمريکا روز گذشته مسئولان شرکت گوگل را دعوت کرده بود تا بررسی تازهای در مورد اينکه انتشار اين فيلم با قوانين وبسايت يوتيوب سازگار است يا خير، انجام دهند.
دفتر رياست جمهوری آمريکا روز گذشته مسئولان شرکت گوگل را دعوت کرده بود تا بررسی تازهای در مورد اينکه انتشار اين فيلم با قوانين وبسايت يوتيوب سازگار است يا خير، انجام دهند
يوتيوب متعلق به شرکت گوگل است و گوگل دو روز پيش گفته بود انتشار اين فيلم با قوانين آن منطبق است.
مقامات آمريکايی همچنين روز گذشته از بازگشايی پرونده در رابطه با کارگردان اين فيلم که ناکوله (نقوله) باسلی (Nakoula Basseley) ناميده میشود خبر داد.
وی که ۵۵ سال سن دارد از مسيحيان قبطی مصر است و با گروههای مسيحی تندرو و ضداسلام در آمريکا همکاری میکرده است. اين فرد در سال ۲۰۱۰ به اتهام قاچاق بازداشت شد و ماه ژوئن گذشته به طور مشروط از زندان آزاد گرديد.
پرونده جديدی که در مورد باسلی گشوده شده برای بررسی اين موضوع است که وی به شرايط آزادی مشروط خود پايبند بوده است يا خير.
هيلاری کينتون، وزير امور خارجه ايالات متحده روز پنجشنبه ضمن محکوم کردن فيلم “بیگناهی مسلمانان” آن را “مشمئزکننده” خواند. با اين حال قانون اساسی آمريکا به خاطر آزادی بيان اجازه ممانعت از انتشار اين فيلم را نمیدهد.
به دنبال انتشار بخشی از اين فيلم در سايت يوتيوب، سهشنبه شب، ۱۱ سپتامبر حملات مسلحانهای به کنسولگری ايالات متحده در شهر بنغازی ليبی صورت گرفت که به کشته شدن سفير و سه کارمند سفارت آمريکا در ليبی منجر شد.
پس از آن در کشورهای مختلف اسلامی از جمله ايران تظاهرات ضدآمريکايی و ضد کشورهای غربی در اعتراض به انتشار اين فيلم برگزار شد که تاکنون چندين کشته و زخمی بر جای گذاشته است.
اگر يك نگاه به اخبارتلويزيون بندازيدخواهيدديد هرجا مسلمان هست حرف ازكشتن -خون ريختن وفحاشي و…است يك نفر به فكر شكايت ومحاكمه و مناظره عمومي وگفتگو نيست. چرا؟ چون مسلمان 14قرنه اين طوري تربيت شده -هميشه قتل عام ومصادره زنان اديان ديگربه اتهام كفر… اين قضيه دامان امامان ما واولاد آنها راهم گرفته است از 14معصوم 12 تاشون به بدترين شكل به قتل رسيدند واولادشان.. ديگه چي ميگيد؟تاريخ انكارشدني نيست – فقط اين مرتيكه به نحو زننده بيانش كرده
اكبر / 15 September 2012
آفرین بر گوگل! ارزش آزادی بیان خیلی بیشتر از این هاست.
هومن / 16 September 2012