باراک اوباما، رئيس جمهوری ايالات متحده عهد بست عاملان قتل سفير و سه کارمند سفارت آمريکا در ليبی را به دست عدالت بسپارد. در همين حال دو ناو جنگی آمريکا عازم سواحل ليبی شد.
به گزارش خبرگزاریها، اين دو ناو جنگی روز چهارشنبه، ۱۲ سپتامبر (۲۲ شهريور) به دستور پنتاگون راهی ليبی شدند و اکنون يکی از آن دو در ساحل ليبی کناره گرفته است. انتظار میرود ناو دوم نيز در چند روز آينده به سواحل ليبی برسد.
به گفته مقامات آمريکا، اين دو ناو که حامل موشکهای کروز توماهاک هستند، مأموريت ويژهای ندارند و تنها بهمنظور احتياط عازم ليبی شدهاند.
اوباما چهارشنبه صبح در جمع خبرنگارانی که خارج کاخ سفيد جمع شده بودند، گفت: “اشتباه نکنيد. ما با دولت ليبی همکاری خواهيم کرد تا قاتلانی را که به مردم ما حمله کردند، به دست عدالت بسپاريم.”
اوباما افزود: “ايالات متحده بهشدت اين حمله ظالمانه و ناباورانه را محکوم میکند. هيچ توجيهی برای اين خشونت بیمعنا وجود ندارد.”
علی لاريجانی: بر خلاف شعارهايی که اوباما در ابتدای کار خود درباره احترام به مسلمانان عنوان کرد، اين کارها نشانه دروغپردازی پررنگ او است که باعث غصهدار شدن مسلمانان جهان شده است
او همچنين گفت: “تا زمانی که کسانی هستند که به نام خدا آدمهای بیگناه را میکشند، جهان روی صلح واقعی و بادوام را نخواهد ديد.”
همچنين به گزارش شبکه تلویزیونی سیانان باراک اوباما دستور داده است هواپیماهای بدون سرنشین آمريکا برای کشف مقر احتمالی بنیادگرایان اسلامی در خاک لیبی فرستاده شوند.
“حمله بنغازی برنامهريزی شده بود”
اين سخنان اوباما لحظاتی کوتاه پس از سخنرانی هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه ايالات متحده بيان کرد.
کلينتون در اين سخنرانی اعتراف کرد که ممکن است حمله به کنسولگری آمريکا در شهر بنغازی ليبی واکنشی خشمگينانه به فيلم ضد اسلامی “بیگناهی مسلمانان” باشد که گفته میشود بيشتر عوامل آن آمريکايی هستند.
اما مقامات آمريکا اکنون اين احتمال را مطرح میکنند که ممکن است اين حمله مرگبار به کنسولگری آمريکا از پيش برنامهريزی شده باشد.
نشريه نيويورک تايمز روز گذشته (چهارشنبه) گزارش داد مقامات آمريکا اکنون در حال تحقيق درباره تفاوتهای ميان حمله به کنسولگری آمريکا در ليبی و تظاهرات در مقابل سفارت ايالات متحده در قاهره هستند که در يک روز رخ داد.
هر دو اين اعتراضات نتيجه فيلم ضداسلامی بود که در کاليفرنيا توليد شده است، اما در عين حال که معترضان در قاهره بدون سلاح بودند، کسانی که به کنسولگری آمريکا در ليبی حمله کردند مسلح به خمپاره و آرپیجی بودند. از اين رو احتمال میرود که حمله ليبی توسط يک گروه سازماندهی شده انجام شده باشد.
در همين حال شبکه تلويزيونی سیانان در گزارشی مدعی شد که يک گروه وابسته به القاعده مسئول کشته شدن سفير و سه کارمند ايالات متحده در ليبی است.
سیانان میگويد، اين گروه پيش از اين نيز حملات مسلحانهای را به کنسولگری آمريکا در بنغازی انجام داده است.
در حالی که در برخی از کشورهای اسلامی عليه آمريکا تجمعاتی برگزار شد، روز گذشته گروهی از مردم ليبی با شرکت در يک گردهمايی حمله به سفارت آمريکا در بنغازی را محکوم کردند
واکنش ايران
در ايران واکنش مقامات محدود به محکوم کردن انتشار فيلم “بیگناهی مسلمانان” بود و آنها نسبت به کشته شدن سفير آمريکا و سه کارمند سفارت اين کشور در ليبی موضعگيری نکردند.
روز گذشته رامين مهمانپرست انتشار اين فيلم را به دولت آمريکا نسبت داد و آن را محکوم کرد و در پی آن علی لاريجانی، رئيس مجلس ايران نيز اين اقدام را “نفرتانگيز” خواند و گفت: “بر خلاف شعارهايی که اوباما در ابتدای کار خود درباره احترام به مسلمانان عنوان کرد، اين کارها نشانه دروغپردازی پررنگ او است که باعث غصهدار شدن مسلمانان جهان شده است. آمريکا و صهيونيسم بايد منتظر شنيدن صدای بلند مسلمين جهان باشند.”
همچنين امروز گروهی در ايران در برابر سفارت سوئيس، کشور حافظ منافع آمريکا در ايران، در همين رابطه تجمع کردند و عليه آمريکا شعار دادند.
قرار است فردا نيز پس از نماز جمعه تهران تظاهراتی به همين مناسبت برگزار شود.
در حالی که در برخی از کشورهای اسلامی عليه آمريکا تجمعاتی برگزار شد، روز گذشته گروهی از مردم ليبی با شرکت در يک گردهمايی حمله به سفارت آمريکا در بنغازی را محکوم کردند و عاملان آن را نمايندگان اسلام ندانستند.
حمله به ساختمان کنسولگری ايالات متحده در شهر بنغازی ليبی سه شنبه شب، ۱۱ سپتامبر (۲۱ شهريور) و به بهانه انتشار بخشی از يک فيلم آمريکايی به نام “بیگناهی مسلمانان” در وبسايت يوتيوب انجام گرفت که گفته میشود در آن به پيامبر اسلام توهين شده است.
در پی اين حمله کريستوفر استيونز، سفير ايالات متحده و سه کارمند آمريکايی کنسولگری کشته شدند.
ترور در لیبی را
نوع دیگر هم می توان تفسیر کرد
حمله مسلحانه به سفارت امریکا در شهر بنغازی لیبی ویران شده، و کشته شدن سفیر و 3 کارمند و دیپلمات سفارتخانه، روز گذشته در راس اخبار جهان قرار گرفت. بویژه که حادثه در سالگرد واقعه 11 سپتامبر روی داد و این یعنی تازه کردن موضوعی (سوژه ای) بنام مبارزه با تروریسم. سوژه و موضوعی که بهانه بسیاری از رویدادهای 10 سال گذشته بوده است، از جمله اشغال عراق و افغانستان و حتی حوادث کنونی در سوریه.
هر احتمالی را در باره حادثه روز گذشته در شهربنغازی می توان مبنای تفسیری از این رویداد قرار داد، از جمله “اقدامی با هدف تنگ تر کردن حلقه محاصره ایران به بهانه مقابله با تروریسم جهانی و اتمی شدن این تروریسم!”.
ممکن است کس و یا کسانی بگویند: مگر می شود یک کشوری سفیر خود را ترور کند و آن را بیاندازد گردن دیگران؟
ما می گوئیم: مگر رئیس جمهور همان کشور – امریکا- را ترور نکردند و عامل و طراح آن ترور (کندی) مگر عضو القاعده بود؟ حوادث و زمینه چینی ها و توطئه های جهانی که در بسیاری از آنها، حتی دولت ها و دولتمردان نیز نقش آفرین اصلی نیستند را نباید کوچک و یا نادیده گرفت. دست هائی در پشت پرده که هدایت دولت ها را برعهده دارند و رهبران واقعی جهان هستند را نباید فراموش کرد. رئیس جمهوری را ترور می کنند تا سکان را بدهند دست معاونش “جانسون” که در ویتنام فاجعه انسانی آفرید. غم سفیر دارند؟
این که فیلمی توهین آمیز از حضرت محمد روی اینترنت بوده و یا یوتیوب فلان فیلم را پخش کرده و… همه می تواند بازی باشد. حتی تهیه فیلم و پخش آن می تواند یک توطئه باشد.
به دو رویداد باید توجه کرد:
1- اجلاس دوشنبه آینده شورای حکام اتمی که گویا قرار است در آن اسنادی درمورد تولید کلاهک اتمی در جمهوری اسلامی ارائه شود!
2- انتخابات ریاست جمهوری در امریکا که به هر طریق می خواهند اوباما را به زیر کشیده و سکان را بدهند دست جمهوریخواهان تا سلطه بر نفت جهانی با حمله نظامی به ایران و در اختیار گرفتن کامل نفت منطقه، این سلطه را کامل و نقشه ای را که برای موزائیکی کردن ایران و منطقه دارند کامل کنند. طبیعی است که سیاست اتمی و نظامی جمهوری اسلامی که آلوده به پرونده ای قطور از ترور و تروریسم است و آنچه که حزب الله لبنان و حماس فلسطین هم کرده و می کند به حساب آن می گذارند گشوده است!
یا اوباما باید پیشگام حمله نظامی به ایران شود و اسرائیل را همراهی کند و یا باید کنار برود تا جمهوریخواهان این وظیفه را انجام بدهند. در چنین بازی پیچیده ایست که حادثه طرابلس لیبی روی میدهد. این که فردا فلان گروه وهابی و یا سلفی و یا هر گروه مسلمان دیگری مسئولیت این ترور را برعهده بگیرد مهم نیست، مهم آن نتیجه ایست که می خواهند از این ترور بگیرند.
در چنین فضای آلوده و هولناکی، سکان جمهوری اسلامی و ایران در اختیار حکومتی بی کفایت و گنجشک روزی سیاسی است که تصور می کند از این ستون تا آن ستون ممکن است فرجی حاصل شود و روی موج تبلیغات و ادعا و هیجان به حیات خود ادامه بدهد. مگر درباره حوادث لیبی و یا بهار عربی و… همین موج سواری را نداشتند؟ نمونه تازه، ذوق زدگی روز گذشته رسانه های حکومتی از حادثه لیبی و تظاهرات مصر در برابر سفارت امریکا در قاهره بود که لابد امام جمعه ها نیز سوژه نماز فردا خواهند کرد.
نه این حوادث مبارزه با امریکا و به ادعای آقایان “استکبار جهانی” است و نه جمهوری اسلامی بر خلاف ادعاها و تبلیغاتی که می کند علیه امریکا و استکبار مبارزه می کند. حکومتی که ساختار اقتصادی اش لیبرالیسم اقتصادی و اجرای برنامه اقتصادی بانک جهانی است، علیه استکبار مبارزه می کند؟
آنچه که می کنند، همسوئی آگاه و غیرآگاه با آن استراتژی بزرگ جهانی است که دربالا به آن اشاره شد. و از دل آن استراتژی بزرگ قرار است کشورهای کوچک بیرون بیایند، گلوگاه انرژی جهانی کاملا در چنگ امریکا قرار بگیرد. محاصره چین و هندوستان و روسیه که بشدت بیم دارند چرخش دیگری کرده و سکانش بدست دیگرانی بیفتد که پوتین و مدویوف نیستند کامل شود.
در چنین شطرنج پیچیده ای، سکانداران جمهوری اسلامی فکر کرده اند بوی کباب می آید. درحالیکه آن بوئی که می آید بوی کباب نیست، بلکه خر داغ کرده اند!
پیک نت 23 شهریور
کاربر مهمانreza / 13 September 2012
همانطور که فیلمهای توهین آمیز و مستهجن توسط صهیونیستها علیه مسلمانا با برنامه ریزی سیاسی، اگاهانه ضبط و پخش میشوند،اقدامات خشن مسلمانان هم از پیش برنامه ریزی میشوند.خوشبختانه مسلمانان سنی در مبارزات ضد استکباری در حال سبقت گیری از شیعیان هستند و امید است پرچم مبارزات ضد استکباری،ضد استعماری و ضد صهیونیستی مسلمان سنی هر چه زودتر بر فراز منطقه عربی برافراشته شود که آخوندهای سودجو و فرصت طلب بیش از این مردم مسلمان شیعی را سپر بلای فلسطین نکنند وبیش از این هم از بیت المال سوء استفاه ننمایند.
اگر اقای خامنه ای علنأ بفرمایند که نقش رهبری برادران سنی را باید اقای مرسی و حامیان ضد امپریالیست و ضد صهیونیست او(اخوان المسلمین)بدست بگیرند،اولأ اتحاد شیعه و سنی را مستحکم تر کرده و دومأ امیال اردوغان و پادشاه دیکتاتور صعودی ،جهت بدست گیری رهبری مسمانان را باطل میکنند و سوما توطعه های امریکا و دولت صهونیستی(ایران هراسی و شیعی هراسی) را مانع خواهند شد.مطمئنان چنین هوشمندی سیاسی باعث لغو و یا بی اثر شدن تحریم های ضد بشری دولتهای مسیحی – صهیونیستی علیه مردم ستم دیده ایران شده و حمایت شیعیان و اهل سنت در خاور میانه نیز از اقای خامنه ای بیشتر میشود. به امید آن روز
کاربر مهمان / 13 September 2012
این آمریکائي ها هم پارچه را انتخاب می کنند ،می برنند بعد هم می دوزنند ، اگر خوب از
کار در آمد خودشان از آن لذت میبرنند و اگر بد از کار در آمد به تن دیگری می کنند و چند
برابر هزینه اش میکنند. حالا ببینیم این پالون را دموکرات ها برای ملت مسلمان دوخته است
یا جمهوری خواهان، در هر حال مسئله ۱۱ سپتامبر دیگر سوژه جالبی نداشت و با این عمل
هم دوباره ۱۱ سپتامبر را دوباره زنده کردنند و یک ۱۲ سپتامبر را هم تولید کردنند و فقط یک
بن لادن کم است که این هم پیدا کردنش در کشورهای متعصب اسلامی که ۹۹ درصد آن
در فقر کامل فرهنگی بسر میبرنند خیلی مشکل نیست. بهار عربی فاتحه و شروع تابستان
گرم ، خشکبار و طاقت فرسا عربی را به تمامی ملت عرب و مسلمان تبریک عرص میکنم.
کاربر مهمان / 13 September 2012
دولت آمریکا با متهم و یا قربانی کردن یک مصری مسیحی تلاش میکند که خشم مسلمانان از دولت آمریکا و انگل چسبیده به آن(دولت آدمکش صهیونیستی)را تبدیل به یک جنگ داخلی در مصر کند؟ایا احتمال دارد که این فیلم مشترکأ توسط دولت آمریکا و دولت صهیونستی و با هدف ایجاد جنگ داخلی در مصر ساخته شده باشد؟
اگر چنین باشد که هست و از دید ادمکشان حرفه ای صهیونیستی-آمریکایی،مسیحیان مصر باید قربانی این توطعه آمریکایی- صهیونیستی باشند،ایا کشتن آمریکائیان و صهیونیستها توسط مسلمانان هم جایز است یا خیر؟
کاربر مهمان / 15 September 2012