شهناز سگوند، همسر علی نجاتی، کارگر زندانی در ايران به اتهام ” تبليغ عليه نظام از طريق ارتباط و مصاحبه با راديوهای بيگانه و نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومی” محاکمه شد.

به گزارش تارنمای کلمه، وی در شعبه دوم دادياری دادگستری شوش محاکمه شده است.

شهناز سگوند پس از محاکمه، به‌طور موقت تا صدور حکم دادگاه، با قيد کفالت آزاد شد.

علی نجاتی از اعضای هيئت مديره سنديکای کارگران نيشکر هفت‌تپه هم‌اکنون در زندان است. وی به يک سال حبس محکوم شده است.

در سال گذشته دو اتحاديه بين‌المللی کارگری، فدراسيون بين‌المللی کارگران صنايع غذايی، کشاورزی و خدماتی و کنفدراسيون بين‌المللی اتحاديه‌های کارگری در شکايت‌نامه خود از جمهوری اسلامی ايران از دبير کل سازمان بين‌المللی کار خواستند تا اين سازمان در بالاترين سطح برای اطمينان يافتن از سلامتی نجاتی و آزادی او اقدام کند.

مسئولان از همان ابتدا با خواست کارگران مبنی بر تشکيل کارگران کشت و صنعت نيشکر هفت‌‌تپه برخوردی امنيتی داشتند و بارها اعضای هيئت مديره اين سنديکا بازداشت شدند

سنديکای کارگران کشت و صنعت نيشکر هفت‌‌تپه ابتدا در سال ۱۳۵۳ تأسيس شد.

بعد از انقلاب ايران در سال ۱۳۵۷ اين تشکل مستقل کارگری منحل و به جای آن شورای اسلامی کار نشانده شد.

کارگران اين کارخانه در آبان‌ماه ۱۳۸۶ در نامه‌ای به مدير کل اداره کار و اموراجتماعی استان خوزستان، درخواست خود را برای بازگشايی سنديکا اعلام کردند.

مسئولان از همان ابتدا با خواست کارگران مبنی بر تشکيل سنديکا برخوردی امنيتی داشتند و بررسی درخواست‌شان از اداره کار استان به شورای تأمين استان منتقل شد.

با وجود مخالفت‌ها با تأسيس اين تشکل، در تاريخ هفتم آبان ماه سال ۱۳۸۷ سنديکای کارگران هفت‌تپه با رأی‌گيری عمومی کارگران اعلام موجوديت کرد.

بعد از اعلام موجديت سنديکا، فشار بر اعضای هيئت مديره دو چندان شد و آن‌ها بارها دستگير شدند و مورد بازجويی قرار گرفتند.

اعضای هیئت مديره‌ سنديکای کارگران نيشکر هفت‌تپه در تاريخ ۲۹ بهمن و پنج اسفند ۸۷ در دادگاه انقلاب دزفول به اتهام تبليغ عليه نظام محاکمه شدند.

دادگاه برای تمامی اعضای هيائت مديره يک سال حکم زندان صادر کرده و آن‌ها را به مدت سه سال از حضور در تمامی فعاليت‌ها و انتخابات صنفی کارگران محروم کرد.