يک مقام ليبيايی از کشته شدن سفير و سه کارمند سفارتخانه آمريکا در ليبی در پی حمله موشکی مسلمانان تندرو به ساختمان کنسولگری ايالات متحده در شهر بنغازی خبر داد.

به گزارش رويترز، اين حمله سه‌شنبه شب، ۱۱ سپتامبر (۲۱ شهريور) در واکنش به يک فيلم آمريکايی رخ داد که گفته می‌شود در آن به پيامبر اسلام توهين شده است.

اين مقام ليبيايی گفت، پس از آغاز حمله معترضان به کنسولگری ايالات متحده در بنغازی، سفير آمريکا در جست‌وجوی مکانی امن‌تر سوار ماشين خود شده بود که هدف حمله موشکی قرار گرفت و کشته شد.

او افزود، سفارت ايالات متحده در ليبی يک هواپيمای نظامی برای انتقال کشته‌شدگان آمريکايی به طرابلس، پايتخت ليبی و پرواز به آمريکا فرستاده است.

بر اساس اين گزارش، مهاجمان در ابتدا با نيروهای امنيتی ليبی درگير شدند که با آتش سنگين خود آنها را وادار به عقب‌نشينی کردند.

آنها سپس به سمت ساختمان کنسولگری آتش گشودند در حالی که گروه ديگری از مهاجمان چند بمب‌ دست‌ساز به داخل ساختمان انداختند و موجب انفجارهايی جزيی شدند.

قاهره، پايتخت مصر نيز شب گذشته شاهد درگيری‌هايی در اطراف سفارت ايالات متحده بود و گروهی از مسلمانان يمن نيز امروز در مقابل سفارت آمريکا تظاهرات کردند

حمله به سفارت آمريکا در قاهره

قاهره، پايتخت مصر نيز شب گذشته (سه‌شنبه) شاهد درگيری‌هايی در اطراف سفارت ايالات متحده بود.

رويترز گزارش داده است، گروهی از مسلمانان در اعتراض به همان فيلم آمريکايی به ساختمان سفارت آمريکا در قاهره حمله کردند.

بر اساس اين گزارش، مهاجمان از ديوارهای سفارت بالا رفتند و پرچم آمريکا را پاره کردند و به آتش کشيدند.

در همين حال اخباری منتشر شده است که گروهی از مسلمانان کشور يمن نيز قصد “تظاهرات” در مقابل سفارت آمريکا را دارند.

خبرگزاری ايرانی مهر اين حرکت را به “خيزش انقلابيون يمن عليه آمريکا” تعبير کرد و به نقل از وبسايت اليوم السابع نوشت: “جوانان انقلابی يمن با صدور بيانيه ای خواستار تظاهرات گسترده از مقابل درب دانشگاه صنعا به سوی سفارت آمريکا برای محکوم کردن هتک حرمت رسول گرامی اسلام از سوی معاندان اسلام در آمريکا شدند.”

اخبار مربوط به اين تظاهرات هنوز منتشر نشده است.

فيلم مورد اعتراض مسلمانان تندرو “بی‌گناهی مسلمانان” نام دارد. سام باسیل، نویسنده و کارگردان آن یهودی آمریکایی است و تری جونز، کشیش آمریکايی ضد اسلام که چندين بار قرآن را به آتش کشيده، تهيه‌کننده اين فيلم است.  

با انتشار بخش‌هايی از فيلم “بی‌گناهی مسلمانان” بر روی اينترنت به‌نظر می‌رسد که اين فيلم در زمره فيلم‌های کم‌اهميت و کم خرج به‌شمار می‌رود.